| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Elektronika i Elektrotehnika Raspravljate o temi Trebam pomoć u Tehnologija i Tehnika forumu; trebam pomoc s elektrotehnickih strojebva i uređaja, trebaju mi odgovori na 2 pitanja, pa ako tko sta zna neka napise ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-01-08 Lokacija: Nedelišće do tokija... Godina: 18
Poruka: 17
![]() | Trebam pomoć trebam pomoc s elektrotehnickih strojebva i uređaja, trebaju mi odgovori na 2 pitanja, pa ako tko sta zna neka napise tu ili nacrta u paintu, pa posalje, googlao sam sve to ali bez rezultata....:S Nacrtaj i objasni sinkroni stroj s neizraženim polovima. Opiši i nacrtaj ponašanje opterećenog sinkronog motora.
__________________ And she's so smart and independent, I don't think she needs me, Quite half as much as I know I need her ... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-01-08 Lokacija: Nedelišće do tokija... Godina: 18
Poruka: 17
![]() | Re: Trebam pomoć ma knjiga je dosta nejasna, i nema u njoj tocno o tome nis, a u biljeznici nista o tome, a to nam je bio test, i onda je prof vidio da nista neznamo, i rekao neka na internetu pronadjemo odgovore...
__________________ And she's so smart and independent, I don't think she needs me, Quite half as much as I know I need her ... |
| | |
![]() |
| Tagovi: sinkroni stroj |
« tvhd
|
hd na hrt-u »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:54.