| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Elektronika i Elektrotehnika Raspravljate o temi xd card problem?!?! u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrav. Imam problem sa xd karicom (1 GB) za Olympus C-500. Kartica je poludila i u jednom trenutku od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-06-07 Godina: 24
Poruka: 1
![]() | xd card problem?!?! Pozdrav. Imam problem sa xd karicom (1 GB) za Olympus C-500. Kartica je poludila i u jednom trenutku od 500 slika koje su bile pohranjene , ostalo mi je par slika i sve neki ludi folderi (nemam pojema od kuda). Na ekranu se pojavila poruka "card error" i nije bilo druge nego formatirati karticu. Probao sam vratiti podatke pomoću Recover My Files i Nasmiješi se programima ali ništa od toga. Kako da vratim te podatke!? ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08 Godina: 19
Poruka: 725
![]() | Re: xd card problem?!?! Ja sam ima slićnih problema samo što meni fotić uopće nije prihvaća karticu ćim sam je stavia napisa je card eror,poslije san sazna da neki stariji modeli ne mogu preoznat gdje na kartici(tim karticama većeg kapaciteta 1gb,2bg) spremit fajlove odnosno slike pa se slike ne mogu otvorit nakon što su slikane ili uopće se ne može slikat sa njima kao što je meni bilo,e ja san ima model c160 |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 176
![]() | Re: xd card problem?!?! you say goodbye and I say hello pozdravi se sa slikama! ako si je formatirao onda ![]()
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:15.