| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Elektronika i Elektrotehnika Raspravljate o temi Zamjena za KT206 ili TAG17 u Tehnologija i Tehnika forumu; Iman jedan skolop za light show. Dosta je lagan ali jedino ne mogu naci tiristore. Mogu staviti tiristore TAG17 (nemogu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-10-07 Godina: 17
Poruka: 67
![]() | Zamjena za KT206 ili TAG17 Iman jedan skolop za light show. Dosta je lagan ali jedino ne mogu naci tiristore. Mogu staviti tiristore TAG17 (nemogu ih uopce nigdi naci) ili KT206 (njih san naša na netu za naručiti samo što bi me više došla poštarina nego sami tiristori). Je li iko zna di bi moga naći jedne od tih tiristora (Živin u Zadru) ili ako iko zna zamjenu za te tiristore? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zamjena za KT206 ili TAG17 Probaj na Chipoteka.hr pa nek ti dostave, imaš opsežan cijenik kod njih sa specifikacijama.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-10-07 Godina: 17
Poruka: 67
![]() | Re: Zamjena za KT206 ili TAG17 Ništa već san proba poslali su me u "Elmatisa" ili "Tevetrona" u Zagrebu njih san zva pa je reka da imaju nešto u skladištu da bi triba pogledati ali da oni ne šalju tako male naruđbe pošto meni tribaju samo ta 3 tiristora. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zamjena za KT206 ili TAG17 Zamoli nekog iz zg da ti to napravi kao uslugu...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #6 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zamjena za KT206 ili TAG17 Citat:
Jel ti namjerno pokušavaš biti sarkastičan i omalovažavati druge na forumu?? Jednom si dobio ban, jer sam lak na okidaču, izazivaš ponovno i onda ćeš doći reći kako imamo neujednačena pravila. Pa radije bi tebe sa ovakvim glupim upadom banao 1 put nego 10 drugih koji psuju.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- Zadnji Uredio _Aris_ : 19-04-08 u 11:11. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter | Re: Zamjena za KT206 ili TAG17 Tema je ionako vec zastarila ali mozda bude koga zanimalo, Elmatis i Tvetron salju bilo koju kolicinu robe, pa makar i samo jedan tranzistor. Postarina je cca 35kn, a kod Elmatisa za narudzbu preko 200kn nisam vise siguran, ali ili ne naplacuju postarinu. ili daju rabat pa je opet prilicno isplativo. Inace narucena roba do pet popodne stize sutra dan. Nije reklama, samo informacija ![]() Pozdrav |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:26.