Pokazujem rezultate 1 do 9 od 9

Zemaljski telefon ?

Raspravljate o temi Zemaljski telefon ? u Elektronika i Elektrotehnika forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Opće nemam pojma gdje bih trebao stavit ovu temu ali ok.Nek se moderatori s tim pozabave. Nego,to sam čuo od ...

prof. Foruma Avatar od korisnika Replica
    Datum registracije
    08-06-07
    Starost
    22
    Poruka
    1,462
    Liked
    1 times

Question Zemaljski telefon ?

Opće nemam pojma gdje bih trebao stavit ovu temu ali ok.Nek se moderatori s tim pozabave.

Nego,to sam čuo od prijatelja za međunarodne pozive,
    ali on je spominjao nešto vezano za T-mobile ili nešto slično,ne sjećam se više.....kako su međunarodni pozivi jeftini za fiksnih telefona tipa....ne znam,3 kn / min.

Ako netko može da pojasni kako se to radi,s kime,sklapaju li se ugovori itd.
    Hvala.
    Tko teži za pravdom i dobrohotnošću, nalazi život i čast.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

Re: Zemaljski telefon ?

zajebi sve te ugovore, instaliraj si skype i kupi si 10 eura bonova. mila majka za medunarodne pozive. konkretno mi smo kupili 10 eura lani u 6om mjesecu i tek pred 20ak dana smo ih potrosili, a barem jednom tjedno se pricalo s inozemstvom i to po 15-20 min. zvalo se po europi i u ameriku. ko prstom u med. po meni definitivno najbolja solucija ako ti treba za par poziva tjedno, ako planiras razgovarati cesce onda ne znam bas.

Datum registracije
    08-06-07
    Starost
    22
    Poruka
    1,462
    Liked
    1 times

Ma poziv,dva / tjedno u Švedsku.

No kako to točno ide ? Ako može detaljnije.
    Hvala.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

prvo instaliras skype ako nemas vec. besplatan je program i mozes ga naci na Skype official website – download Skype free now for free calls and internet calls

registriranje je isto kao i kod ostalih messenger programa, dakle username i password 'ko na msnu ili icq-u. jednostavno do bola.

kad to rijesis, opet odes na skype.com i gore u desnom kutu imas link na buy skype credit. kliknes na to i on te odvede na secure.skype.com gdje upisujes svoje podatke (adresu i to) kao i nacin placanja (paypal ili direktno putem kartice). to je to u principu, jednostavnije tesko moze biti.

Ako ne posjedujes karticu mislim cak i da se ti bonovi prodaju u malo bolje opremljenijim kioscima, isto kao i za mobitel. nisam siguran, ali mislim da da.

Ako ni to nije uspjelo, otvori si u banci za 20 kuna devizni ili ziro racun te zatrazi visa electron karticu s kojom mozes kupovati onlajn. I cijeli svijet je tvoj. Konkretno, znam da ti to izdaje Erste banka ciji sam i ja klijent, za ostale ne znam ali ne vidim razloga zasto ne bi izdavali.

Datum registracije
    08-06-07
    Starost
    22
    Poruka
    1,462
    Liked
    1 times

Ček to je za komp ? Cam,mic ...sve treba ?
    Ni ta druga osoba nema skype niti joj se da zamarati sa time....nema veze,pitat ću u T-mobilu na koju foru to oni rade.

Hvala na objašnjenju usput.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

Da, to je za komp. Mos ga skinut i za mobitel i kako god zelis, samo treba prckati

tebi trebaju samo slusalice/zvucnici i mikrofon. druga osoba ne treba nuzno imati skype ukoliko ces samo ti nju zvati. zato i kupujes bonove jer zoves na fiksni telefon.

Nema na cemu.

Datum registracije
    08-06-07
    Starost
    22
    Poruka
    1,462
    Liked
    1 times

Gledao sam i za mobitel i moj ne podržava Skype.
    Zato sam baš i pitao za fiksni telefon.

Znaš li možda kako se to radi ? Samo znam da se treba neki ugovor potpisat sa T-Mobilom ili nešto slično...
    Iako sam možda u krivu.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Nowhereman
    Datum registracije
    21-03-08
    Starost
    31
    Poruka
    710
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Replica Pogledaj Poruke
    Opće nemam pojma gdje bih trebao stavit ovu temu ali ok.Nek se moderatori s tim pozabave.

Nego,to sam čuo od prijatelja za međunarodne pozive,
    ali on je spominjao nešto vezano za T-mobile ili nešto slično,ne sjećam se više.....kako su međunarodni pozivi jeftini za fiksnih telefona tipa....ne znam,3 kn / min.

Ako netko može da pojasni kako se to radi,s kime,sklapaju li se ugovori itd.
    Hvala.
    googlam i googlam...ali ne nadjem nista vezano uz zemaljski telefon

pa napisem u google izvanzemaljski telefon pa mi se otvori slika od Fox Muldera (X-files) sa mobitelom u ruci
    He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
    making all his nowhere plans for nobody.

Datum registracije
    08-06-07
    Starost
    22
    Poruka
    1,462
    Liked
    1 times

Zato sam i stavio ? jer ni sam ne znam naziv.
    No ispada da se tako stvarno zove,barem laički prema starijima a kako to oni zovu stručno.....mogu se J**** svi zajedno

Nego,ispostavilo se da je samo trebalo maknuti blokadu međunarodnih poziva,a cijena poziva sa fiksnih telefona je ista kao da zoveš susjeda.....no to nam ovi bilmezi iz T-mobila ili čega već ne, ne bi spomenuli.

Lajkaj nas na Facebooku