Raspravljate o temi Bosna i Hercegovina - trajno riješenje? u Ex-Yugoslavia forumu, dio Politika foruma; Slažem se da će još puno vremena proći dok zdrav razum sazrije u još uvijek usijanim glavama. Cjelovita Bosna je ...
Njima triba više od toliko vrimena da ''evoliuiraju'' u .............
ali rastava ne dolazi u obzir. Bosna ostaje jedinstvena dok Evropa ne kaže što i kako dalje, a drži je kao pričuvu za još neki rat, kao što je bilo i prije 20 godina.
Virujte mi da će se desiti isto kao i prije 20 godina, pritisak unutarnji a ni vanjski nitko neće moči izdržati.
SAMO MORU VIRUJEM!
od kakve pomoci bosna zivi??????????
tako je ..nastavka svih problema , ali problema koje ne "kuha" BiH nego drzave oko nje...
po tebi nerjesivo? pa ni ne cudi s obzirom na svoje stavove koje si upravo iznjeo..
ovo nije vrijedno komentirati...zalosno na kojem nivou ti mozak funkcionise...![]()
Da ga hoće joj nano, da ga hoće joj nanice, da ga hoće zabit Džeko, jooj nano nanice!!!
aaa
bosna kao građanska država je čista utopija, u kojoj bi za vrlo kratko vrjeme zavladao narod kojeg je više, koji ima veči natalitet (primjer kosovo), a več sada nitko ne skriva da se u BH novac preljeva na političkoj osnovi.
Koristi Edit!
Zadnji Uredio anthlon : 08-09-08 u 10:03
Bosna kao gradjanska drzava je postojala.Ono sto je postojalo ne moze biti utopija.Bosna je bila a ja se nadam da ce to opet postici , lepo mesto za zivot.
Naravno da je potrebno vreme da jos uvek sveze rane zacele.Bosna nije te rane sama napravila.Bosna je rekla NE ratu.Ali avaj.Ludaci su napravili pakao.Prema tome pustimo Bosnu bosancima.Dosta je bilo mesanja i dodavanja ulja na vatru.Ako ne zelimo pomoci onda bar nemojmo odmagati.
Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.
stupid is as stupid does
Slažem se da moraju, ali oni ne žele. Koliko se to Hrvata vratilo u RS?
Ja govorim o poslijeratnom Sarajevu. Prijeratni Srbi u Hrvatskoj su bili poput ljubičica. Sve do jednom. I šta je bitno odakle sam?
Ne znam od kuda si ti, niti jesi li ikada bio tamo ili koliko poznaš Bosnu... ali da, prijeratno Sarajevo bi bilo odličan primjer suživota triju naroda.