Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Ex-Yugoslavia
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Bosna i Hercegovina - trajno riješenje? u Politika forumu; Milošević - mrtav Šešelj - u Hagu SRS - pukla Ali tu je ZOFF111 da nastavi gde su prethodnici stali....

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-10-08, 12:44   #51 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-07-08
Godina: 57
Poruka: 900
Savana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono nešto
Re: Bosna i Hercegovina - trajno riješenje?

Milošević - mrtav
Šešelj - u Hagu
SRS - pukla

Ali tu je ZOFF111 da nastavi gde su prethodnici stali.
Odgovori sa citatom
Star 03-10-08, 17:27   #52 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-09-08
Poruka: 160
ZOFF111 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Savana Pogledaj Poruke
Milošević - mrtav
Šešelj - u Hagu
SRS - pukla

Ali tu je ZOFF111 da nastavi gde su prethodnici stali.
Aha
Odgovori sa citatom
Star 03-10-08, 18:22   #53 (permalink)
No End In Sight

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 9,389
DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

Savana je samo htio reci da ce uvijek postojati neko govno istog misljenja kao sto su ovi gore navedeni, koji su bili krajnje poremeceni.

Imaš opomenu zbog vrijeđanja.

Zadnji Uredio anthlon : 03-10-08 u 18:55.
DinoB je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-10-08, 08:38   #54 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
Savana je samo htio reci da ce uvijek postojati neko govno istog misljenja kao sto su ovi gore navedeni, koji su bili krajnje poremeceni.

Imaš opomenu zbog vrijeđanja.
Reći nekome govno nije vredjanje? E pa frajkane nosi se ti u PIČKU MATERINU i ti i svi tvoji istomisljenici
Odgovori sa citatom
Star 04-10-08, 09:59   #55 (permalink)
Uvaženi forumas

Savana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono nešto

Vidiš ZOFF111, kako lako može doći do incidenta i vredjanja na forumu.Ti si nešto napisao i ja sam ti odgovorio.Možda sam propustio da to malo bolje pojasnim.Dino je odreagovao impulsivo a ti još gore.
A tebe molim da malo bolje preispitaš svoje stavove.Svedok si toga šta su Srbi van Srbije doživeli, prvenstveno zbog mešanja gore pomenutih.Da li su imali bolja rešenja.Svakako da su imali jer sadašnji rezultat pokazuje da Srba u Hrvatskoj praktično više i nema.Kad je bilo gusto Srbija se potpuno povukla i izostala je svaka pomoć.Ne mislim da je vojno mešanje bilo dobro rešenje ali su sigurno postojali i drugi načini za rešavanje tog problema.Oni su i nudjeni ali su redovno i odbijani i sve je završilo najgore moguće.
Sećaš li se kad je Srbija uvela sankcije RS.Zašto misliš da bi danas bilo drugačije.Dejton je bilo rešenje koje je dovelo do prestanka rata.I to je tada bilo najvažnije.
Danas je potrebno težiti nekom boljem i svakako trajnom rešenju.Rasturanje federacije BiH ne može to biti.Znaš i sam na kakav prijem su naišle izbeglice iz Hrvatske i Bosne.Da li su dočekani raširenih ruku.Sećaš li se da je Beograd bio blokiran i nije bilo dozvoljeno skretanje sa auto puta.U BG su mogli ostati samo oni koji su imali neku rodbinu.Kakav je današnji položaj izbeglica.Mnogo njih se i danas nalaze u izbegličkim kampovima.Kakav je tvoj lični stav kad u autobusu GSP-a čuješ bosanski naglasak.Da li stvarno misliš da bi dobro rešenje bilo pripajanje RS.Ne jer bi samo izazvalo nove nevolje.Srbi iz Bosne kao i srbi iz Hrvatske su drugačijeg metalnog sklopa nego Srbi u samoj Srbiji.Isto kao i Srbi u Vojvodini.Isto kao što su Hrvati iz Vojvodine drugačiji nego Hrvati u samoj Hrvatskoj.Kako je Hrvatska dočekala izbeglice iz Vojvodine.Pouzdano znam da se većina želi vratiti na svoja vekovna ognjišta.I tu nema ničeg čudnog.
Hrvatska je na žalost priznala Kosovo i time samo rasplamsala strasti da po istom principu mogu i Srbi iz RS to isto učiniti.Stremljenje takvim ciljevima nije dobro.Pre svega za same Srbe u RS.Ako se išta može popraviti to je onda ekonomska saradnja i Srbije i Hrvatske te opstanak BiH u celini.Sve drugo vodi nečemu što može štetiti.Prema tome, pretumbaj malo svoje stavove i sam možeš zaključiti i doneti možda bolji i razumniji pristup.
Odgovori sa citatom
Star 04-10-08, 10:44   #56 (permalink)
Regularni forumas

Savana-neke stavove mogu da korigujem i to nije problem.Ali moji stavovi koji se odnose na Republiku Srpsku su isti kao i onog dana kada sam gledao reku izbeglica koja se nepovratno kretala i ostala u Srbiji do dan danas.Juce bas cujem podatak od komesara za izbeglice na tv-u da je Srbija prva u Evropi po neresenom statusu izbeglica sa oko 300.000 ljudi.E sad možemo se mi ljutiti na Evropu koliko hocemo,sto smo dobili dobili smo od njih ,ostaje nam da se sami snalazimo,resavamo problem izbeglih i proteranih lica...Sta je uradila federalna vlada BiH da se koliko toliko vrate izbeglim licima imovina,pravo na posao,skolovanje,pravo na zivot....gotovo nista i to svi znaju.Pa sta je ljudima drugo preostalo nego da se grupisu tamo gde moze mirno ziveti tj. u Rep.Srpsku.Kakva je etnicka slika po enklavama,koliko jos Nasera Orica treba oslobadjati od krivice i zlocina da bi bila zadovoljena pravda.Nazalost Srebrenica je samo etiketirana kao simbol srpskih zlocina,propaganda je ucinila svoje,ne spominju se zlocini drugih paravojnih nosilaca zlocina.Deca u skolama u muslimanskim gradovima i selima uce kako su ih Srbi masakrirali a hvale se svojim mudžahedinima.Raste nova generacija dece koja je odgajana da nema zajednickog zivota i to je sustina cele price.Za rad mira i boljitka svih naroda moje misljenje je ponavljam svako sa svojima pa kako nam bude a gore nam biti nece.
Odgovori sa citatom
Star 06-10-08, 12:33   #57 (permalink)
No End In Sight

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 9,389
DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

joj jest ovaj nepismen ..to je nevjerovatno....

Dino smanji doživljaje i ostavi se osobnog obraćanja i vrijeđanja. Neću te više upozoravati.

- anthlon -

ajde mi doktore nađi knjigu gdje se muslimani hvale sa muhadžedinima?

Zadnji Uredio anthlon : 06-10-08 u 12:55.
DinoB je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-10-08, 13:34   #58 (permalink)
Uvaženi forumas

Ograničiću se na BiH.Reku izbeglica iz BiH ja nisam video.A nisi ni ti jer je nije ni bilo.Milošević je Srbe koji su izbegli hapsio i slao na ratišta u BiH.Ne znam da li si i kada bio u Bosni ali bi trebalo da znaš da granica izmedju RS i ostatka federacije ne postoji.Registarske tablice su tako uradjene da se ne može znati odakle si.
Svi u Bosni govore jednim jezikom.Zato ne vidim prepreke da se vrate svi oni koji to žele.Pogotovo u deo koji je praktično etnički čist.

'S druge strane ako misliš da zanemarujem zločine koji su uradjeni prema Srbima onda nisi u pravu.Čak imam i spisak 2000 Srba koji su ubijeni u okolini Srebrnice.Ali nisam ja taj koji treba to potezati.Još manje izigravat sudiju.Pored toga imam i mnogo video materijala koji govore o naporima svih da do rata u BiH i ne dodje.Bajaga,Hanka Paldum i mnogi drugi su znali šta će to značiti.Pogledaj malo po netu, naći ćeš mnogo toga.Generalizovati i optuživati je najlakši način ali nije delotvoran i ne vodi ničemu.Vredjanje ponajmanje.
Odgovori sa citatom
Star 09-10-08, 13:04   #59 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-10-08
Poruka: 36
MrRotskin se izdvaja iz mase

Primiti ih sto pre u EU,inace non-stop ce se gloziti oko granica i svih ostalih politickih i ekonomskih problema.Tri entiteta na tako malom prostoru,sa toliko stari i nerasciscenih racuna????
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bih, hrvati, muslimani, rijes enje, srbi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114