Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Ex-Yugoslavia
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje u Politika forumu; po mom misljenju ide ovako: srbi u Hrvatskoj će dobit autonomiju onoga dana kad: - srbija prizna Kosovo i Vojvodinu - kad ...

Vidi Rezultate Anketa: Trebaju li srbi u Hrvatskoj imati autonomiju?
Da 12 11.76%
Ne 55 53.92%
Ne znam 6 5.88%
PRIJE BI CRKA NEGO OMOGUCIJA AUTONOMIJU!!! 29 28.43%
Glasači: 102. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-02-08, 13:05   #1 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Perun_Gromovnik

Datum registracije: 16-02-08
Poruka: 51
Perun_Gromovnik se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Perun_Gromovnik
Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje

po mom misljenju ide ovako:

srbi u Hrvatskoj će dobit autonomiju onoga dana kad:
- srbija prizna Kosovo i Vojvodinu
- kad se ukine tzv. Republika Srpska
- kad Hrvati dobiju autonomiju u srbiji
- kad se srbija isprica Hrvatskoj za sve ratne zlocine i plati ratnu odstetu
- kad se u srbiji zabrane radikali i drugi četnici i kad se pogube karadžić i mladic, kadijevic, ceca, tomislav nikolic, seselj.....

U DRUGIM RJECIMA SRBI U HRVATSKOJ NIKAD NECE DOBIT AUTONOMIJU!!!!!

ali to je moje misljnje. da cujem vase
Odgovori sa citatom
Star 16-02-08, 13:10   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,539
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru
Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje

Autonomija=Krajina

Svašta!!!!!
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-02-08, 13:12   #3 (permalink)
Starter

ovo je bila tema i na forumu.hr pa kad sam iznio svoje misljenje banovali su me, al vraticu se ja..... i je to je istina sta kazes autonomija=krajina
Odgovori sa citatom
Star 16-02-08, 13:17   #4 (permalink)
Banned

Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Perun_Gromovnik Pogledaj Poruke
ovo je bila tema i na forumu.hr pa kad sam iznio svoje misljenje banovali su me, al vraticu se ja..... i je to je istina sta kazes autonomija=krajina

Prema tome, to ne dolazi u obzir..

Dosta je bilo cirkusa u Jagodnjaku sa školom, a kamoli nekakva autonomija

To treba sasjeći u korijenu
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-02-08, 13:22   #5 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 5,147
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Srbi u Hrvatskoj imaju kulturnu autonomiju.

Nikakvo dijeljenje teritorija ili odvajanje dijelova RH ne podržavam, a mislim da nitko pametan o tome i ne razmišlja. Krvavo smo se izborili za svoju državu i to je gotova priča.

Ako ti je za volju nek stoji tema, možda i čujemo nešto suvislo (iako iskreno sumnjam u to), a ako krene u pogrešnom smijeru ....
Odgovori sa citatom
Star 16-02-08, 13:30   #6 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Srbi u Hrvatskoj imaju kulturnu autonomiju.

Nikakvo dijeljenje teritorija ili odvajanje dijelova RH ne podržavam, a mislim da nitko pametan o tome i ne razmišlja. Krvavo smo se izborili za svoju državu i to je gotova priča.

Ako ti je za volju nek stoji tema, možda i čujemo nešto suvislo (iako iskreno sumnjam u to), a ako krene u pogrešnom smijeru ....

Živjela sam u Srbiji i poznata mi je strategija kojom se koriste da postignu ono što žele
isto tako, i s Kosovom će biti velikih sranja..
Tako i u Hrvatskoj, ako se ponovo rodi ideja o nekakvoj krajini, opet će se dići na noge

a onda slijedi ono što je izjavila Plavšić

Etničko čišćenje nije genocid, već prirodni fenomen
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-02-08, 13:55   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,388
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

srba više nema toliko da bi se digli na noge, pogotovo ne u krajini. ko je proša kroz sjevernu dalmaciju, liku, banovinu vidi da tamo nema žive duše, a oni srbi šta tamo žive imaju 70+ godina.
šta se teritorijalne autonomije itiče srba nema toliko na nekon području da im se uopće i može dat teritorijalna autonomiija.
a kulturnu imaju i to je dobro
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-02-08, 13:59   #8 (permalink)
Starter

vidim ti nisi bia u vukovaru i oklici, jer da si bia vidia bi da je sve puno srba (mladih i starih). a primjer toga je kada su srbi dosli ispred dackog doma i razbili prozore i vikali ovo je srbija.....pa ko kaze da ih nema kad su tu. nemoj bizat od problema nego ih rjesi, tj. rjesi ove jebene debile.
Odgovori sa citatom
Star 16-02-08, 14:02   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,388
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Perun_Gromovnik Pogledaj Poruke
... nemoj bizat od problema nego ih rjesi, tj. rjesi ove jebene debile.
inače za ovu rečenice se može i kazneno odgovarat.
bravo zmaju
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-02-08, 14:12   #10 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 5,147
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Ne znam zašto netko može kazneno odgovarati ako kaže da se treba riješiti debila!?

Situacija u Istočnoj Slavoniji nije ista kao u drugim dijelovima "Krajine" jer je ovdje provedena tzv. mirna reintegracija i ovaj dio Hrvatske je direktno naslonjen na Srbiju.

Ne treba nekim stvarima davati preveliki značaj ali ih isto tako ne smijemo zanemarivati. Određena doza opreza je neophodna.

Činjenica je da u Vukovaru ljudi ne žive zajedno već samo jedni pokraj drugih.

Zadnji Uredio anthlon : 16-02-08 u 14:30.
anthlon je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114