Autonomija=Krajina
Svašta!!!!!
Raspravljate o temi Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje u Ex-Yugoslavia forumu, dio Politika foruma; po mom misljenju ide ovako: srbi u Hrvatskoj će dobit autonomiju onoga dana kad: - srbija prizna Kosovo i Vojvodinu ...
STARO PROROČANSTVO KAŽE: PERUNE BIT ĆEŠ BANOVAN!
Autonomija=Krajina
Svašta!!!!!
ovo je bila tema i na forumu.hr pa kad sam iznio svoje misljenje banovali su me, al vraticu se ja..... i je to je istina sta kazes autonomija=krajina
Srbi u Hrvatskoj imaju kulturnu autonomiju.
Nikakvo dijeljenje teritorija ili odvajanje dijelova RH ne podržavam, a mislim da nitko pametan o tome i ne razmišlja. Krvavo smo se izborili za svoju državu i to je gotova priča.
Ako ti je za volju nek stoji tema, možda i čujemo nešto suvislo (iako iskreno sumnjam u to), a ako krene u pogrešnom smijeru ....
Živjela sam u Srbiji i poznata mi je strategija kojom se koriste da postignu ono što žele
isto tako, i s Kosovom će biti velikih sranja..
Tako i u Hrvatskoj, ako se ponovo rodi ideja o nekakvoj krajini, opet će se dići na noge
a onda slijedi ono što je izjavila Plavšić
Etničko čišćenje nije genocid, već prirodni fenomen
srba više nema toliko da bi se digli na noge, pogotovo ne u krajini. ko je proša kroz sjevernu dalmaciju, liku, banovinu vidi da tamo nema žive duše, a oni srbi šta tamo žive imaju 70+ godina.
šta se teritorijalne autonomije itiče srba nema toliko na nekon području da im se uopće i može dat teritorijalna autonomiija.
a kulturnu imaju i to je dobro![]()
-
vidim ti nisi bia u vukovaru i oklici, jer da si bia vidia bi da je sve puno srba (mladih i starih). a primjer toga je kada su srbi dosli ispred dackog doma i razbili prozore i vikali ovo je srbija.....pa ko kaze da ih nema kad su tu. nemoj bizat od problema nego ih rjesi, tj. rjesi ove jebene debile.
Ne znam zašto netko može kazneno odgovarati ako kaže da se treba riješiti debila!?
Situacija u Istočnoj Slavoniji nije ista kao u drugim dijelovima "Krajine" jer je ovdje provedena tzv. mirna reintegracija i ovaj dio Hrvatske je direktno naslonjen na Srbiju.
Ne treba nekim stvarima davati preveliki značaj ali ih isto tako ne smijemo zanemarivati. Određena doza opreza je neophodna.
Činjenica je da u Vukovaru ljudi ne žive zajedno već samo jedni pokraj drugih.
Zadnji Uredio anthlon : 16-02-08 u 14:30