| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje u Politika forumu; E pa ja sam glasao za kulturniju opciju ...... |
| Vidi Rezultate Anketa: Trebaju li srbi u Hrvatskoj imati autonomiju? | |||
| Da | | 12 | 11.76% |
| Ne | | 55 | 53.92% |
| Ne znam | | 6 | 5.88% |
| PRIJE BI CRKA NEGO OMOGUCIJA AUTONOMIJU!!! | | 29 | 28.43% |
| Glasači: 102. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Između opcija "Ne" i "Prije bi crka" postoji velika razlika. Opcija "Ne" realno sagledava situaciju, jer zna da ne postoje osnovni preduvjeti za autonomijom. Pocija "Prije bi crka" se sjeća kako je to bilo dok su Srbi imali autonomiju pa opravdano ne žele da se nešta slično ponovi.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 08-08-08 u 11:25. |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,476
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje A sad ozbiljnije: Mislim da to niti jedna drzava ne treba da dopusti, pa valjda su pouceni dosadasnjim 'iskustvom'! Misljenja sam da se svim nacijama u jednoj drzavi ciji su drzavljani, omoguci jednako pravo koje koje ima i vecina u toj zemlji, pravo na normalan zivot bez ugnjetavanja, jednaka prava pri zaposljavanju, i sl. Teritorijalna autonomija - NIKAD NIKOM, jer kad-tad ce da ti je 'cepne'!
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07 Lokacija: Mostar, Bosna i Hercegovina Godina: 30
Poruka: 326
![]() ![]() ![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje nezivim u hrvatskoj, ali NE!
__________________ Saro sempre al tuo fianco Io di te non mi stanco Sei la cosa piu bella che c'e!!! ALESSANDRO DEL PIERO!!! |
| | |
| | #105 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,101
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje bravo white devil...o tome se i radi ovdje drzava je uredjena tako da bude gradjanska i jamci svim gradjanima jednakost bey obyira na spol, vjeru i rasu naslov teme je da li treba dati autonomiju pa zbog toga postoji i ova 4 opcija ankete ![]()
__________________ |
| | |
| | #106 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Citat:
![]() A malo unela humora ovde ,pa mi svi kažu da se vratim temi ![]() Šalim se, naravno! Svideo mi se post od white devil.Pametno rečeno.Bez obzira na onaj rat i sve, složiću se sa njom.A i glasala sam davno za Ne!
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. | |
| | |
| | #107 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Ajde, ne ljuti se najlipša rica u regiji i šire... OK. A šta se tiče humora - to je OK. Malo zajebancije nikome ne škodi
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-08
Poruka: 271
![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje srbe u hrvatskoj treba upitati tko je poubijao hrvate i gdje su sakrili posmrtne ostatke ubijenih hrvata. a sanadera treba pitati zbog čega srbe to nije pitao do sada. sv enekako mislim da se sanader uortačio sa srbima i odhebao hrvate. |
| | |
| | #109 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Citat:
Tj tadašnje ljude koji su za to i odgovorni! ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. | |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 246
![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje A što očekivat od dotura Ive. Paktiranje sa četnikom ("Tog 18. novembra 1991. pao je i poslednji bastion, poslednje uporište ustaške vlasti u Vukovaru - vukovarska bolnica. Njenim padom oslobođen je i sam grad Vukovar, nekada grad lepotan...da bi 13. januara 1992. obavili crkveno osvećenje bolnice, kao prvog delimično obnovljenog objekta u Republici Srpskoj Krajini...") Stanimirovićem je jasno dalo sliku o kakvoj se moralnoj nakaradi bez imalo ljudskog i domoljubnog dostojanstva radi. Nataknemo vas znaš gdje. Nismo mi rušili tuđu državu nego vi. Sve što možete dobit je karta u jednom smjeru za Beograd, Šumadiju, Pančevo, Kragujevac ili već po volji. Autonomiju ćete dobit otprilike onda kada vi poštovani Srbi prestane biti u većini fašistički narod, znači nikad. Zadnji Uredio Pravaš : 08-08-08 u 20:06. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:30.