| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje u Politika forumu; Mislim da Srbi imaju sva prava kao i svaka druga nacionalna manjina u Hrvatskoj, i to je sve što treba ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Trebaju li srbi u Hrvatskoj imati autonomiju? | |||
| Da | | 12 | 11.88% |
| Ne | | 54 | 53.47% |
| Ne znam | | 6 | 5.94% |
| PRIJE BI CRKA NEGO OMOGUCIJA AUTONOMIJU!!! | | 29 | 28.71% |
| Glasači: 101. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Mislim da Srbi imaju sva prava kao i svaka druga nacionalna manjina u Hrvatskoj, i to je sve što treba i biti. Nikakve autonomije, pokrajine,krajine ili nešto slično ne treba biti i ja vjerujem neće biti. |
| | |
| | #132 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-04-08
Poruka: 67
![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Srbi se nikad nece smiriti ni prihvatiti sadasnju situaciju oni samo strpljivo cekaju svoj momenat za neki novi rat i genocid.To je upisano u njihovim genima i to Hrvati nikada ne smiju zaboraviti! |
| | |
| | #133 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Sada smo već na razini DNK? ![]() Mislim da srpski geni nisu imali puno veze s domovinskim ratom, možda ljudski da, ali srpski ne.
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. |
| | |
| | #134 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: Beograd Godina: 57
Poruka: 877
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Citat:
1. Mešanje u unutrašnju politiku Srbije 2. Mešanje u unutršnju poltiku BiH 3. Nisu nikad ni tražili autonomiju 4. Protivno mojim principima pa ne mogu odgovoriti 5. Srbija je isporučila 43 od 46 optužemih Hagu i na svojim sudovima procesuirala i osudila na dugogodišnje kazne više od 50 optuženih lica.Ovo ostalo je degutantno te neću komentarisati. Autonomiju Srbima u Hrvatskoj ne treba omogućiti, jer imaju ista prava kao i ostali gradjani Hrvatske.
__________________ Lepša duše dublje jeca | |
| | |
| | #135 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: Beograd Godina: 57
Poruka: 877
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Citat:
U ratovima 90-tih Srbija nije učestvovala.Svi rezervisti JNA su pozvani na vojnu vežbu, koja naravno to nije bila. Učestvovale su para-vojne snage organizovane od nacionalističkih stranaka.Srbija nikad nije objavila rat Hrvatskoj. Ali je zato srpska politika napravila mnogobrojna sranja koja su prourokovala zločine koji su se desili kako na prostorima Hrvatske , tako i na prostorima BiH. Genetiku je smešno i komentarisati.
__________________ Lepša duše dublje jeca | |
| | |
| | #136 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-10-08
Poruka: 36
![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Srbi u Hrvatskoj danas prakticno i ne postoje,tako da je bez-veze pitanje da li trebaju ili ne trebaju imati autonomiju.Oni su danas svedeni na oblik zivota fikusa i zive kao crnac u selu KKK.Autonomija ne resava nicije pitanje,ako se zna da se prema Srbima vodila diskriminatorska plitika jos od prvog dana dolaska na ove prostore.Koliko god bio bolan odlazak sa ognjista gde su rodjeni,gde su ziveli,zenili se,dobijali decu i sahranjivali svoje najmilije-odlazak iz Hrvatske najbolje je resenje,jer ionako nismo mogli zajedno.
__________________ Za sada bez dobrog naslova. |
| | |
| | #137 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Mislim da pretjeruješ! u Hrvatskoj još uvijek živi i živjet će poveliki broj Srba. Imaju svoja kulturna društva, imaju svoje dve političke stranke koje u svojim nazivima imaju pojam Srpska. Da ima problema u nekim opčinama, ima, ali to je više gospodarko pitanje, nego nacionalno. Incidenata po nacionalnoj osnovi je sve manje, odnosno može ih se nači samo u zadarskom zaleđu, ali s obzirom koja i kakva su se zlodjela od strane Srba tamo dogodila, to je i bilo za očekivati. Ja ih uopće ne opravdavam stoga što znam da su nalogodavci i izvršitelji odavno svoje jato ugnjezdili u Srbiji ili u prekooceanskim zemljama, a u tim selima i zaseocima ostali su samo starci i sirotinja (večinom). Zadnji incident se dogodio prije par mjeseci u Udbini, gdje je jedan mladi Srbin s pozornice skinuo hrvatsku zastavu i bacio je na pod, za što je priveden u policiju, te prekršajno kažnjen. Nije mu sfalila niti vlas s glave, jedino će ostati bez par kuna, tako da i to odražava trenutno stanje. Pošto vidim da nisi upučen u stanje u Hrvatskoj, več to šta komentiraš, komentiraš više osječajima nego nekim podatcima, između ostalog moraš znati da Srbi imaju u Hrvatskoj kulturnu autonomiju, nastavu mogu pohađati na srpskom jeziku i pismu. Sve u svemu isto im je kao i Hrvatima, nose se sa životom kako znaju i umiju, a nije lako, niti njima niti nikom drugom u ovoj državi. |
| | |
| | #138 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Citat:
![]() ![]() Srba ima jos u HR ..ali hvala Bogu i HR vojsci nema vise cetnika ![]()
__________________ Even if you seek in Google, You can not find anyone like me ...što će meni alkohol i droga ; lud sam i bez toga ! | |
| | |
| | #139 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-10-08
Poruka: 36
![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Ne,ne momci.Niste u pravu.Danas se nalaze mozda i u gorem polozaju nego ikad pre.Aktivnosti su im svedene na aktivnosti amebe.Teoretski ne,ali prakticno da.Zivio sam sa vama 20-tak godina,tu sam se rodio i znamo se dobro.Bio sam u ratu i borio se protiv Tudjmanove vizije Hrvatske.Pozivam se na Pupavca i na njegovo trazenje pomoci od Dodika u Zagrebu.Srbi ce u narednih 15-20 godina najkasnije nestati iz Hrvatske i to bi bio i definitivno kraj naseg bistvovanja na tim prostorima.Inace,ovo sto se danas desava u Hrvatskoj je samo neminovni razvoj dogadjaja koji je poceo dolaskom Tudjmana i njegovog nedemokratskog,pronacistickog i korumpiranog rezima koji je najpre unistio nas na tim prostorima,a sada ce i ostali broj onih postenih ljudi kojih nije mali broj.
__________________ Za sada bez dobrog naslova. |
| | |
| | #140 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Ooooo, pa šta nisi odmah tako rekao!!! Znači ti si jedan od onih iz mojeg gornjeg posta, koji si otišao jer si radio sranja po Hrvatskoj, pa sad pričaš stvari koje s istinom nemaju veze. Ne razumijem ovo " Tuđmanova vizija Hrvatske". Ti misliš da je Tuđman smislio i osmislio ovakvu Hrvatsku ? O gadno se varaš ako tako misliš. Ovu glupost o nestanku Srba u Hrvatskoj neću niti komentirati. O kakvom ti to nedemokratskom društvu, pronacističkom govoriš, jesi se ti ludih gljiva nažderao. Brzo si nam otkrio,što si i tko si, a ja mislio možda ima još normalnih ljudi koje je rat odveo iz Hrvatske, možda su shvatili šta su htjeli i kako su to napravili, možda su napokon došli pameti, ali ne, i dalje bi ti da je ovo nekakva srpska država, ali neće ići, sigurno nikad više neće ići. Pričaš o Hrvatskoj totalnim neistinama i izmišljanjem nekakvog kvazi genocida, nestanka Srba s ovog područja, što je laž, velika laž. Što se ne vratiš u Hrvatsku, smeta ti što se naša domovina u koj si i sam živio tako zove, što Hrvati upravljaju svojom zemljom ili se jednostavno ne smiješ vratiti jer si radio tko zna kakve gadosti i sranja po našoj domovini. Jesi li možda rođen u Hrvatskoj, jer vidim da si s nama živio ,kako kažeš, dvadesetak godina, i radio si ovdje, sigurno neki jebeno dobar i odlično plačen posao, kao i večina tvojih sunarodnjaka prije rata, možda si i stan od tadašnje države dobio, pa te zato to smeta. Znači mi Hrvati smo svi nacisti, ubojice, koljači, istrebljivači Srpskog naroda, jel tako ???? Pogledaj si šta ste napravili u Vukovaru, pogledaj si Škabrnju, Drniš, Slunj, Petrinju, Pakrac, Lipik i još stotinu gradova i sela, pogledaj u čijoj ste to zemlji napravili!!! S takvima kao ti sam davno rasčistio stvari, jednom za uvijek, tako da sad više ne želim trošiti vrijeme na tebe!! Uživija tamo gdje jesi, a nas i našu domovinu ostavi na miru, mi tvoju domovinu Srbiju ne diramo niti nam pada na pamet dirati je, jer lijepše od naše nema i ne treba nam. Tebi ostavljam da se i dalje grizeš za nečim što ti ne pripada i nikad neće. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:18.