Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Ex-Yugoslavia
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje u Politika forumu; Dosta lose. Citat: Pravi autor: dark_zg Ooooo, pa šta nisi odmah tako rekao!!! Znači ti si jedan od onih iz ...

Vidi Rezultate Anketa: Trebaju li srbi u Hrvatskoj imati autonomiju?
Da 12 11.76%
Ne 55 53.92%
Ne znam 6 5.88%
PRIJE BI CRKA NEGO OMOGUCIJA AUTONOMIJU!!! 29 28.43%
Glasači: 102. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-10-08, 19:36   #141 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-10-08
Poruka: 36
MrRotskin se izdvaja iz mase
Dosta lose.

Citat:
Pravi autor: dark_zg Pogledaj Poruke
Ooooo, pa šta nisi odmah tako rekao!!! Znači ti si jedan od onih iz mojeg gornjeg posta, koji si otišao jer si radio sranja po Hrvatskoj, pa sad pričaš stvari koje s istinom nemaju veze.

Ne razumijem ovo " Tuđmanova vizija Hrvatske". Ti misliš da je Tuđman smislio i osmislio ovakvu Hrvatsku ? O gadno se varaš ako tako misliš.

Ovu glupost o nestanku Srba u Hrvatskoj neću niti komentirati.

O kakvom ti to nedemokratskom društvu, pronacističkom govoriš, jesi se ti ludih gljiva nažderao.

Brzo si nam otkrio,što si i tko si, a ja mislio možda ima još normalnih ljudi koje je rat odveo iz Hrvatske, možda su shvatili šta su htjeli i kako su to napravili, možda su napokon došli pameti, ali ne, i dalje bi ti da je ovo nekakva srpska država, ali neće ići, sigurno nikad više neće ići.

Pričaš o Hrvatskoj totalnim neistinama i izmišljanjem nekakvog kvazi genocida, nestanka Srba s ovog područja, što je laž, velika laž.

Što se ne vratiš u Hrvatsku, smeta ti što se naša domovina u koj si i sam živio tako zove, što Hrvati upravljaju svojom zemljom ili se jednostavno ne smiješ vratiti jer si radio tko zna kakve gadosti i sranja po našoj domovini.

Jesi li možda rođen u Hrvatskoj, jer vidim da si s nama živio ,kako kažeš, dvadesetak godina, i radio si ovdje, sigurno neki jebeno dobar i odlično plačen posao, kao i večina tvojih sunarodnjaka prije rata, možda si i stan od tadašnje države dobio, pa te zato to smeta.

Znači mi Hrvati smo svi nacisti, ubojice, koljači, istrebljivači Srpskog naroda, jel tako ????

Pogledaj si šta ste napravili u Vukovaru, pogledaj si Škabrnju, Drniš, Slunj, Petrinju, Pakrac, Lipik i još stotinu gradova i sela, pogledaj u čijoj ste to zemlji napravili!!!

S takvima kao ti sam davno rasčistio stvari, jednom za uvijek, tako da sad više ne želim trošiti vrijeme na tebe!!
Uživija tamo gdje jesi, a nas i našu domovinu ostavi na miru, mi tvoju domovinu Srbiju ne diramo niti nam pada na pamet dirati je, jer lijepše od naše nema i ne treba nam. Tebi ostavljam da se i dalje grizeš za nečim što ti ne pripada i nikad neće.
Dosta lose napisano,bez originalnosti i istine.Necu to ni da komentarisem.

Zadnji Uredio anthlon : 09-10-08 u 22:13.
MrRotskin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-10-08, 20:17   #142 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 2,759
dark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg
Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje

Hahahahahahah!!!

Jadan!!! ostao si bez teksta!!! Baš mi te je žao!!

Zadnji Uredio dark_zg : 09-10-08 u 20:19.
dark_zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-10-08, 20:32   #143 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 2,043
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Citat:
Pravi autor: MrRotskin Pogledaj Poruke
Ne,ne momci.Niste u pravu.Danas se nalaze mozda i u gorem polozaju nego ikad pre.Aktivnosti su im svedene na aktivnosti amebe.Teoretski ne,ali prakticno da.Zivio sam sa vama 20-tak godina,tu sam se rodio i znamo se dobro.Bio sam u ratu i borio se protiv Tudjmanove vizije Hrvatske.Pozivam se na Pupavca i na njegovo trazenje pomoci od Dodika u Zagrebu.Srbi ce u narednih 15-20 godina najkasnije nestati iz Hrvatske i to bi bio i definitivno kraj naseg bistvovanja na tim prostorima.Inace,ovo sto se danas desava u Hrvatskoj je samo neminovni razvoj dogadjaja koji je poceo dolaskom Tudjmana i njegovog nedemokratskog,pronacistickog i korumpiranog rezima koji je najpre unistio nas na tim prostorima,a sada ce i ostali broj onih postenih ljudi kojih nije mali broj.
Ovo me podsjetilo.... Jučer navečer sam gledao na NET televiziji snimke "boraca" za Krajinu (čitaj: četničke bagre) koje je napravio YUTEL.

Pa istu retoriku imaju kao i ti sada.
A ovo poboldano...

Dakle "nas na tim prostorima" se tiče Srba koji su prešli u Četnike da bi potpomognuti iz majke Srbije radili sranja, jel? I onda su junački pobjegli pred Bljeskom i Olujom?

A "ostali broj poštenih ljudi" - koji su to točno ljudi? Znači li to da sebe ne smatraš poštenim čovjekom? Misliš li to na Srbe koji su ostali (a kojih kao više nema) ili Hrvate?
Odgovori sa citatom
Star 09-10-08, 20:38   #144 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 2,759
dark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg

Da i ja sam gledao, možda je i naš "uvaženi" forumaš na kojoj snimci.
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-10-08, 22:04   #145 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-07-08
Godina: 28
Poruka: 3,430
jaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku jaymz

Citat:
Ne,ne momci.Niste u pravu.Danas se nalaze mozda i u gorem polozaju nego ikad pre..Zivio sam sa vama 20-tak godina,tu sam se rodio i znamo se dobro.Bio sam u ratu i borio se protiv Tudjmanove vizije Hrvatske.Pozivam se na Pupavca i na njegovo trazenje pomoci od Dodika u Zagrebu.Srbi ce u narednih 15-20 godina najkasnije nestati iz Hrvatske i to bi bio i definitivno kraj naseg bistvovanja na tim prostorima.Inace,ovo sto se danas desava u Hrvatskoj je samo neminovni razvoj dogadjaja koji je poceo dolaskom Tudjmana i njegovog nedemokratskog,pronacistickog i korumpiranog rezima koji je najpre unistio nas na tim prostorima,a sada ce i ostali broj onih postenih ljudi kojih nije mali broj.
koje nebuloze majko moja tuzno i zalosno
vidim da laprdas o nekoj Tudjmanovoj viziji HR : vjrojatno si zaboravio referendum o samostalnosti na kojem 94% gradjana HR izjasnilo za samostalnost .Dakle govorimo o zelji Hrvata da budu svoj na svome.Vecini Srba u Hrvatskoj to se nije svidjelo . Ta vecina koja nije htjela postivati USTAV , zastavu i grb HR je mogla mirno napustiti lijepu nasu . Ali vi ste proglasavali neke S(R)AO Krajine i zavrsilo je kako je zavrsilo. Svakom po zasluzi .Nije vas Tudjman unistio ( kao sto ti pises ) nego politika Martica , Babica , i ekipe ..
Odgovori sa citatom
Star 09-10-08, 22:06   #146 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,388
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

Citat:
Dosta lose napisano,bez originalnosti i istine.Necu to ni da komentarisem.
trol, trol,
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-10-08, 22:49   #147 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 44
Poruka: 5,317
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

@Dark....savršeno napisano...
Odgovori sa citatom
Star 09-10-08, 22:55   #148 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-06-08
Godina: 25
Poruka: 1,607
edhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznat

Slazem se da je dark sve savrseno objasnio ,,, i tu se nema sta vise dodati ...
Odgovori sa citatom
Star 10-10-08, 10:01   #149 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-10-08
Poruka: 36
MrRotskin se izdvaja iz mase

Ostajem pri onom sto sam napisao.Suze Milorada Pupovca govore sve.Imajte svoje misljenje,ja imam pravo na svoje.
Odgovori sa citatom
Star 10-10-08, 10:06   #150 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-08-08
Poruka: 1,325
Bety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auru

Citat:
Ne,ne momci.Niste u pravu.Danas se nalaze mozda i u gorem polozaju nego ikad pre.Aktivnosti su im svedene na aktivnosti amebe.Teoretski ne,ali prakticno da.Zivio sam sa vama 20-tak godina,tu sam se rodio i znamo se dobro.Bio sam u ratu i borio se protiv Tudjmanove vizije Hrvatske.Pozivam se na Pupavca i na njegovo trazenje pomoci od Dodika u Zagrebu.Srbi ce u narednih 15-20 godina najkasnije nestati iz Hrvatske i to bi bio i definitivno kraj naseg bistvovanja na tim prostorima.Inace,ovo sto se danas desava u Hrvatskoj je samo neminovni razvoj dogadjaja koji je poceo dolaskom Tudjmana i njegovog nedemokratskog,pronacistickog i korumpiranog rezima koji je najpre unistio nas na tim prostorima,a sada ce i ostali broj onih postenih ljudi kojih nije mali broj.

stari moj na čemu si ti?
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114