| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje u Politika forumu; Dosta lose. Citat: Pravi autor: dark_zg Ooooo, pa šta nisi odmah tako rekao!!! Znači ti si jedan od onih iz ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Trebaju li srbi u Hrvatskoj imati autonomiju? | |||
| Da | | 12 | 11.76% |
| Ne | | 55 | 53.92% |
| Ne znam | | 6 | 5.88% |
| PRIJE BI CRKA NEGO OMOGUCIJA AUTONOMIJU!!! | | 29 | 28.43% |
| Glasači: 102. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 09-10-08
Poruka: 36
![]() | Dosta lose. Citat:
__________________ Za sada bez dobrog naslova. Zadnji Uredio anthlon : 09-10-08 u 22:13. | |
| | |
| | #143 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Citat:
Pa istu retoriku imaju kao i ti sada. A ovo poboldano... Dakle "nas na tim prostorima" se tiče Srba koji su prešli u Četnike da bi potpomognuti iz majke Srbije radili sranja, jel? I onda su junački pobjegli pred Bljeskom i Olujom? A "ostali broj poštenih ljudi" - koji su to točno ljudi? Znači li to da sebe ne smatraš poštenim čovjekom? Misliš li to na Srbe koji su ostali (a kojih kao više nema) ili Hrvate?
__________________ Tko te ljuti, uvali mu kruti! | |
| | |
| | #145 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Citat:
tuzno i zalosno ![]() vidim da laprdas o nekoj Tudjmanovoj viziji HR : vjrojatno si zaboravio referendum o samostalnosti na kojem 94% gradjana HR izjasnilo za samostalnost .Dakle govorimo o zelji Hrvata da budu svoj na svome.Vecini Srba u Hrvatskoj to se nije svidjelo . Ta vecina koja nije htjela postivati USTAV , zastavu i grb HR je mogla mirno napustiti lijepu nasu . Ali vi ste proglasavali neke S(R)AO Krajine i zavrsilo je kako je zavrsilo. Svakom po zasluzi .Nije vas Tudjman unistio ( kao sto ti pises ) nego politika Martica , Babica , i ekipe ..
__________________ Disleksičar upada u banku, i vikne : zrak u ruke!! Pljačka vam materina, ovo je pi*ka!!! | |
| | |
| | #146 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Citat:
![]()
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound | |
| | |
| | #148 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Slazem se da je dark sve savrseno objasnio ,,, i tu se nema sta vise dodati ... ![]()
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... |
| | |
| | #149 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-10-08
Poruka: 36
![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Ostajem pri onom sto sam napisao.Suze Milorada Pupovca govore sve.Imajte svoje misljenje,ja imam pravo na svoje.
__________________ Za sada bez dobrog naslova. |
| | |
| | #150 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-08-08 Lokacija: iz mora:)
Poruka: 1,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Citat:
stari moj na čemu si ti? ![]()
__________________ My name is Blue,Bety Blue | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:26.

tuzno i zalosno