| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje u Politika forumu; Svašta, NE... |
| Vidi Rezultate Anketa: Trebaju li srbi u Hrvatskoj imati autonomiju? | |||
| Da | | 10 | 11.49% |
| Ne | | 46 | 52.87% |
| Ne znam | | 4 | 4.60% |
| PRIJE BI CRKA NEGO OMOGUCIJA AUTONOMIJU!!! | | 27 | 31.03% |
| Glasači: 87. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| charolastra | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Svašta, NE
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #12 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Ne, ne i ne. Autonomija - u smislu posebne teritorijalne jedinice koja bi bila u određenom stupnju politički samoupravna - ne, ne i ne. Građanima Republike Hrvatske srpske nacionalnosti takva vrsta autonomije ne treba. Baš kao što takva vrsta autonomije ne treba ni građanima Republike Hrvatske bilo koje druge nacionalnosti. Dakle - ne, ne i ne.
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 786
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Pa uopče postavljanje takvog pitanja je ludost. Kulturna autonomija i misto podpresjednika vlade nuđeno je Raškoviću '90, što on normalno nije prihvatio, a što se događalo kasnije znamo. Danas u Vladi RH i Saboru RH ima sasvim dovoljno Srba, predstavnika SDSS-a ali i kao članova drugih stranaka. Gdje je večinsko srpsko stanovništvo postoje dvojezični natpisi i slično, prema tome Srbi imaju sva prava kao manjina u Hrvatskoj pa im ne triba nikakava autonomija. A što se tiče teritorijalne autonomije di bi to moglo biti, dio Zagreba, Dalmacije, kraine više nema, ili se vračamo na ono što je govorija Pašić i SANU ''di je srpski grob tu je Srbija''
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje pa zasto bi im mi dali autonomiju... imaju Srbiju i dio Fruške gore, pa nek tamo traze autonomiju... ![]()
__________________ O Boze fala ti kaj purgeri smo mi... O kako bi vi sretni bili da ste purgeri... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:33.