Vidi Rezultate Anketa: Trebaju li srbi u Hrvatskoj imati autonomiju?

Glasači
117. Vi nemožete glasati na ovoj anketi
  • Da

15 12.82%
  • Ne

60 51.28%
  • Ne znam

7 5.98%
  • PRIJE BI CRKA NEGO OMOGUCIJA AUTONOMIJU!!!

35 29.91%
Stranica 36 od 39 PrvoPrvo ... 26313233343536373839 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 351 do 360 od 388

Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje

Raspravljate o temi Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje u Ex-Yugoslavia forumu, dio Politika foruma; Pravi autor: dark_zg Auuu, kakav opasan frajer!! Ne samo da sam prdnuo, nego sam se i usrao od straha! Nisam ...

prof. Foruma Avatar od korisnika BEATMASTER
    Datum registracije
    05-03-09
    Starost
    2
    Poruka
    1,377
    Liked
    12 times

Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje

Citat Pravi autor: dark_zg Pogledaj Poruke
    Auuu, kakav opasan frajer!!

Ne samo da sam prdnuo, nego sam se i usrao od straha!

Nisam ti ja ničiji odvjetnik, već želim da se ne blamiraš i da ne ispadaš maloumni zatucanko. Ali ako ti tako želiš , samo izvoli!

A ja odoh odprditi malo, možeš slobodno nos nasloniti!

a evo nas i u vrtićkoj grupi....

ajde, ne javljaj se kad te ništa ne pitam...ok

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Citat Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
    1788. se Karađorđe u Srijemu koji je tada pripadao Hrvatskoj, odnosno Austrijskoj kruni prijavio u Freikorps,
    pa je kao Unteroffizer pod austrijskom komandom sudjelovao u posljednjem austrijsko-turskom ratu.
    Unteroffizier nije oficir nego podoficir, ilitiga dočasnik, u ovom konkretnom slučaju niži dočasnički rang, recimo približno današnjem desteniku...

Nikakav oficir / časnik, nikakva pozicija u kojoj bi se očekivala pismenost

Dalje, prijavio se u Freikorps, ilitiga dragovoljačke neregularne postrojbe, plaćenike izvan okvira vojne discipline, bez uniforme, bez stalnog ustroja i nadzora.

Pojednostavljeno, Freikorps je najobičnija naoružana skupina koja se sama, po vlastitom nahođenju, stavila na raspolaganje onome tko ih je spreman platiti.

Toliko o tome.

Citat Pravi autor: MrRotskin Pogledaj Poruke
    Toliko si proizvoljnih gluposti napisao da je to prosto neverovatno.Lazi i insinuacija kao i svuda u HR kad je potrebno da se opravda etnicko ciscenje mog naroda.Nije mi jasno kako ti neki ovde i zasto podilaze(mislim na ove Srbe iz LDP-a kojima je glavni grad Washington) kad se vidi iz tvog samo jednog posta da pobijas sam svoja pisanja.Predstavljas se kao neko kome je stran sovinizam,da bi samo par recenica posle opet i iznova opravdao Tudjmanovu politiku prema Srbima,koja vuce korene jos od seobe Srba na te proklete ratom i stradanjima prostore.Kod tebe se spominje sve i svasta,kao npr.spominjanje Hrvata u Srbiji,pa nekakav cudan reciprocitet si upleo u to,pa da smo otisli iz straha da nam se ne ponovi 41-va,a da si se malo zbunio u celoj toj guzvi cak si ubacio nov istorijski fakat da je 1915.g. nesto vazno se desilo na Kosovu polju???!!!Dalje,tvrdis da po Ustavu RH nije moguce imati ustase i bilo kakvu njihovu organizaciju,a stadioni vam vriju mrznjom prema nama cak i kad nam timovi i ne igraju u istim grupama kvalifikacije,Perkovic konobar fino zivi od usteskih poskocica,krasno bodren i pracen na prepunim kocertima, a za Djapica i promociju ustastva da i ne govorim.Uvjeren sam da ti pojma nemas o zivotu kao zivotu,tj. da sebi nikad nisi ni postavio pitanja zasto smo tu,sta je bitno,posteno-neposteno,zivot-smrt,laz-istina,sadasnjost-proslst,kako ziveti ispravno it.d it.d.unedogled,citava jedna filozofija koja je dosad dala milione pisanih strana i citave plejade mislilaca koji nisu dali potpune odgovore.Sta me je navelo da ti ovo na kraju napisem?Pa tvoje cinicno i puno mrznje zakljucivanje da te bas briga sto se ne vracaju i zasto se ne vracaju.To su sinko,gradjani koji su bili i jesu vasi drzavljani.To su ljudi koji nicim i nikad nisu izazvali mrznju izmedju vas i nas,sve dok se onaj nesretnik Tudjman nije pojavio sa svojom bagrom sa robije,financijski pomognut ustasama iz dijaspoe,pun mrznje prema nama.Osvojivsi vlast 90-te,22.maja,on je preuzeo medije i probudio staru zelju Vatikana da pravoslavne vrati na granice iz 1054.godine.O tom bi mogao knjigu da napisem,a sve ovo sto sam dosad napisao je malo i premalo u odnosu na zgarista koja ste vi ostavili na nasim kucistima,gde smo se radjali.podilzali svoju decu,sanjali i nadali se nekom dobrom,srecnom,kvalitetnom zivotu;sve je to nista naspram zgarista na nasim grobljima gde smo zakopali nase roditelje;sve je to nista napisano sa moje strane u odnosu na zgarista koja ste zauvijek ostavili u nasim dusama.400.000 Srba je otislo,samo u zadnjoj seobi 250.000.Sad ih ima jedva 2.5-3%.Pa zar ti brojevi ne govore pravu istinu.Sve ovo sto sam pisao pre i danas,jos mnogo bolje i svakim danom sve jasnije govore i hrvatski intelektualci poput:I.Z.Cicka,Igora Mandica,Ive Banca,Zarka Pyhoskog,skoro kompletan tim Feral Tribyna....Razmisli malo o ovom postu,pa napisi nesto posteno i ljudski,onako da nije obojeno sovinimom uvijenim u europejstvo.
    odavno se nisam bolje nasmijao...

Bravo, majstore

Starter
    Datum registracije
    20-08-08
    Poruka
    37
    Liked
    0 times

Re: Treba li srbima u Hrvatskoj omogućiti autonomiju?- vase misljnje

Evo ja ću reći nešto pametno.

Dajte banirajte te srbe s Foruma. Imaju svoje forume krajina force i ostala sranja pa neka tamo plaču.

Sada ću nešto glupo reći na što sam ponosan.

Ne treba vam autonomija. Dobili ste ju 90' i odbacili jer ste htjeli državu. Niste htjeli biti manjina nego većina u svojoj paradržavi. Popušili ste rat i oterali smo vas tamo od kuda ste i došli prije 400 godina. Mi hrvati mrzimo vas srbe i opet želite ovdje k nama da vas možebitno opet napenalimo. Dajte ostanite u Srbiji pa da bude mira na ovom yebenom Balkanu. Ukoliko opet dođete, opet ćemo vas protjerati. Molim vas ostanite u Srbiji jer će opet biti rata, a ja idem prvi. Država je ionako u banani i svi smo se počeli međusobno klati, ali kada srbi zaprijete evo nas ustaša opet na okupu i udri!!!!

No peace to Serbs!

Zadnji Uredio Joks : 27-04-10 u 15:10

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Dijagnoza?

Ako je nemaš, možda bi je trebao potražit

Starter
    Datum registracije
    20-08-08
    Poruka
    37
    Liked
    0 times

Čuj demnfisk ili kaj si već...

Ja sam bio barem iskren i ne prost. Mislim, ti isto ne voliš ni srbe ni JNA pa me tu napadaš.

evo tvoj post:

HTML Kod:
    http://www.croportal.net/forum/2123461-poruka121/
    nemojte srat, kurac....pa fine riječi za razliku od mojeg posta.

Možda bi ti trebao po svoju dijagnozu....

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Re: Treba li srbima u Hrvatskoj omogućiti autonomiju?- vase misljnje

Citat Pravi autor: ledeni1000 Pogledaj Poruke
    ... evo nas ustaša opet na okupu

Nema ništa dražesnije nego kad tip koji sebe naziva ustašom pazi na izražavanje.

To je otprilike nešto kao kao govno namirisano Hugo Boss parfemom.

Datum registracije
    05-03-09
    Starost
    2
    Poruka
    1,377
    Liked
    12 times

a negdje je 90to godište...

Starter
    Datum registracije
    20-08-08
    Poruka
    37
    Liked
    0 times

prvo...ustaše su davno prestale djelovati. može neonacist ili bolje neoustaša

a ti glavni ratniče ili kakveć

imaš 37 ili ti tak piše, bio si taman zrel '91 za pušku. ako nisi, onda si kukavica. inače taman sam se rodio kada je umro zločinac tito. otac mi je bio'91 u glinskoj poljani u obruču. za to vrijeme sam čuvao mlađeg brata dok je mati radila. jebeni stres. nismo znali za njega mjesec dana. užas. misli da sam sa svojih 11 dovoljno pridonio stvaranju ove države. čuvao sam brata dok je otac bez uniforme i s papovkom branio oltar domovine. inače, moj otac je zagovarao baš ovo, neka mlađi čuvaju djecu, a sposobni neka se bore. no naravno, kladim se da si kao šupčina ostao doma kao i svi ratni profiteri!! tak da nemoj ti meni o ratu i to. otac mi je ratni invalid.

ako si bio u ratu, moja isprika unaprijed...

.inače, srbi su napustili krajinu i neka tako ostane. previše je krvi palo!!!!

Datum registracije
    05-03-09
    Starost
    2
    Poruka
    1,377
    Liked
    12 times

s kojim pravom ti ovdje prozivaš??? od kuda ti znaš jesam li ja bio u ratu i što sam ili koga sve izgubio u ratu???
    jel tvoj otac jedini bio u vojsci????
    o takvim stvarim uopće ne želim ovdje raspravljati. a žalosno je da ti život koji si imao nije nametnu druge vrijednosti od neoustaštva...
    ti si jad i bijeda ovog društva, a činjenicu da ti je netko bio u ratu iskorištvaš na najjadniji i najbijedniji način.
    zbog takvih kao ti i takvih razmišljanja i jesmo u kucu svi kompletno.

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

prvo...ustaše su davno prestale djelovati. može neonacist ili bolje neoustaša
    Ili još bolje neobrazovani balavac.

a ti glavni ratniče ili kakveć

imaš 37 ili ti tak piše, bio si taman zrel '91 za pušku. ako nisi, onda si kukavica. inače taman sam se rodio kada je umro zločinac tito. otac mi je bio'91 u glinskoj poljani u obruču. za to vrijeme sam čuvao mlađeg brata dok je mati radila. jebeni stres. nismo znali za njega mjesec dana. užas. misli da sam sa svojih 11 dovoljno pridonio stvaranju ove države. čuvao sam brata dok je otac bez uniforme i s papovkom branio oltar domovine. inače, moj otac je zagovarao baš ovo, neka mlađi čuvaju djecu, a sposobni neka se bore. no naravno, kladim se da si kao šupčina ostao doma kao i svi ratni profiteri!! tak da nemoj ti meni o ratu i to. otac mi je ratni invalid.

ako si bio u ratu, moja isprika unaprijed...

.inače, srbi su napustili krajinu i neka tako ostane. previše je krvi palo!!!!
    Da. Stravične su tvoje žrtve koje si, izmučen čuvanjem mlađeg brata, podnio za našu slobodu. hvala ti, o hvala ti, hrabri i neustrašivi babysitteru.

Takvi poput tebe, koji su srčano i odvažno čuvali mlađu braću, su temelj i oslonac naše neovisnosti.

Balavo derle kad mi počne pričat ratu i o tome tko je gdje bio, a najbliže bojištu šta je prismrdilo su priče koje je kroz poluotvorena vrata načuo da mu otac sa kolegom priča.

I onda mi ti ideš o ustašam pričat? Ma daj srami se... pročitaj radije neku knjigu, a ne ovdje odrasle ljude vrijeđat.

Mrš doma, tko ti je internet dao...

Lajkaj nas na Facebooku