| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje u Politika forumu; Citat: Pravi autor: Perun_Gromovnik po mom misljenju ide ovako: srbi u Hrvatskoj će dobit autonomiju onoga dana kad: - srbija prizna ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Trebaju li srbi u Hrvatskoj imati autonomiju? | |||
| Da | | 12 | 12.24% |
| Ne | | 53 | 54.08% |
| Ne znam | | 5 | 5.10% |
| PRIJE BI CRKA NEGO OMOGUCIJA AUTONOMIJU!!! | | 28 | 28.57% |
| Glasači: 98. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-02-08 Lokacija: Nepoznata organima gonjenja...
Poruka: 97
![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Citat:
![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Autonomiju bi mogla eventoualno dobiti županija u kojoj bi Srbi činili većinsko stanovništvo, a takva ne postoji. Ne može se jedno izolirano selo samo izdvajati iz države. Citat:
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje ma neeee, ljudi bez ikakve diskriminacije ikog i apsolutnog poštivanja svih nacionalnosti...neeee, šta vam je...uostalom gdje? Na kojem teritoriju? To vam dođe kao da kažete trebaju li Hrvati biti konstitutivan narod u BiH....naravno da ne....gotovo je s nama tamo.... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Citat:
![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje o tom pitanju najbolje se izrazio Nikola Tesla: '' Ponosim se svojim srpskim korijenima i domovinom Hrvatskom.''
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje ne kužim ovu temu. svi jedno te isto zaključuju i sve je rečeno. dakle : ne treba.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Pa što smo mi netolerantni. Srbi imaju tako veliku dušu da svima daju autonomiju, a mi nebi dali nikom ništa? ![]()
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:54.