Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Ex-Yugoslavia
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje u Politika forumu; Citat: Pravi autor: TigarZG1 Nemogu uopće vjerovat da netko otvara ovakvu temu... Da te pitam zašto nemreš verovati?...

Vidi Rezultate Anketa: Trebaju li srbi u Hrvatskoj imati autonomiju?
Da 12 12.24%
Ne 53 54.08%
Ne znam 5 5.10%
PRIJE BI CRKA NEGO OMOGUCIJA AUTONOMIJU!!! 28 28.57%
Glasači: 98. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-05-08, 12:46   #41 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 1,110
Inšpektor se izdvaja iz maseInšpektor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Inšpektor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor
Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje

Citat:
Pravi autor: TigarZG1 Pogledaj Poruke
Nemogu uopće vjerovat da netko otvara ovakvu temu...
Da te pitam zašto nemreš verovati?
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 23:27   #42 (permalink)
Banned

Datum registracije: 02-07-08
Godina: 24
Poruka: 518
Juka11 se izdvaja iz mase

srbi imaju već sad više nego što zaslužuju
a autonomiju neće nikad dobit em nemaju nikakvih pravnih i zakonskih osnova za to em postoje drugi razlozi da im se to ne dozvoli
Juka11 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 00:33   #43 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,917
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Juka11 Pogledaj Poruke
a autonomiju neće nikad dobit em nemaju nikakvih pravnih i zakonskih osnova za to em postoje drugi razlozi da im se to ne dozvoli
A sta to oni imaju da nisu zasluzili?

Mislim da autonomija nije potrebna pa je stoga moj odgovor ne.
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 14:27   #44 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,908
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Je li? A kako to?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 14:58   #45 (permalink)
Banned

gdje da počnem od abolicije, pa recimo toga da su im izgrađene nove kuće i stanovi koji su srešeni u agresiji i ratu koji su oni željeli i nametnuli, pa do toga da su zaštićeni bolje od ličkih medvjeda, da su pred sudom u povoljnijem položaju od Hrvata, da Hrvatska država ne procesuira zločine koje su napravili na okupiranim područijima za vrijeme okupacije jer ubojice, silovatelji, lopovi i slični slobodno žive i uživaju neki čak rade u policiji i ostalim državnim službama, zašto u Sotinu majkama neće reći gdje su pokopali njihovu ubijenu djecu i u još puno takvih mjesta ima jel vam to dostaili da jo nabrajam..............
Juka11 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 15:08   #46 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,908
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
gdje da počnem od abolicije, pa recimo toga da su im izgrađene nove kuće i stanovi koji su srešeni u agresiji i ratu koji su oni željeli i nametnuli, pa do toga da su zaštićeni bolje od ličkih medvjeda, da su pred sudom u povoljnijem položaju od Hrvata, da Hrvatska država ne procesuira zločine koje su napravili na okupiranim područijima za vrijeme okupacije jer ubojice, silovatelji, lopovi i slični slobodno žive i uživaju neki čak rade u policiji i ostalim državnim službama, zašto u Sotinu majkama neće reći gdje su pokopali njihovu ubijenu djecu i u još puno takvih mjesta ima jel vam to dostaili da jo nabrajam..............

Kakve veze abolicija ima sa položajem Srba kao nacionalne manjine i svim pravima koja im sa tim položajem pripadaju?

Kakve veze imaju obnovljene kuće i stanovi sa sa položajem Srba kao nacionalne manjine i svim pravima koja im sa tim položajem pripadaju?

Kako su to Srbi zaštićeni "bolje od ličkih medvjeda"? Gdje si pročitao kako su to lički medvjedi zaštićeni, te u kojoj je mjeri status Srba kao nacionalne manjine povoljniji od ličkih medvjeda?

Kako su to Srbi pred sudom u povoljnijem položaju od Hrvata? I otkad to status nekog pred sudom ovisi o njegovoj nacionalnoj pripadnosti? Gdje si to pročitao?

Nadalje, laž je, neistina i totalna izmišljotina da Hrvatska "ne procesuira" zločine koje su Srbi napravili.

Kakve veze majke u Sotinu i njihova pokopana djeca imaju sa položajem Srba kao nacionalne manjine i svim pravima koja im sa tim položajem pripadaju?

Ti si opasno pomiješao neke stvari, sinko...
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 18:26   #47 (permalink)
Banned

Kakve veze abolicija ima sa položajem Srba kao nacionalne manjine i svim pravima koja im sa tim položajem pripadaju?

ima i to tako što je omogućila na mirno reintgriranim područijima direktno prebacivanje službenika iz krajinskih službi (uprave, policej, sudstva idr.) u službe Republike Hrvatske znači zaposleni su bez ikakvog natječaja za bilo koje radno mjesto čime su pogažena prava svih drugih građana

Kakve veze imaju obnovljene kuće i stanovi sa sa položajem Srba kao nacionalne manjine i svim pravima koja im sa tim položajem pripadaju?

srušili, opljačkali i zapalili pola države poubijali dvadesetak tisuća ljudi i za nagradu dobili nove kuće i stanove te usto još rzne pomoći to tebi nije privilegija i ti ne utječe na njihov položaj

Kako su to Srbi zaštićeni "bolje od ličkih medvjeda"? Gdje si pročitao kako su to lički medvjedi zaštićeni, te u kojoj je mjeri status Srba kao nacionalne manjine povoljniji od ličkih medvjeda?

to je je samo fraza a pri tome sam mislio na medijsku halabuku koja se diže svaki put kad se nešto dogodi srbima recimo kad je lani skupina mladića kamenovala kuće srba povratnika odma su se svi mediji digli na noge čak i predtavnici vlade dolaze tamo i šta sve ne
a kad su srbi u Vukovaru kamenovali đački dom prijetili curicama da će ih silovat itd. to se samo natuknilo u medijima u blic reportažama eto kao desilo se a kad su navijači napravili prosvjed u Vukovaru zbog toga onda se opet digla hajka na njih da pozvivaju na mržnju i klanje srba da Vukovarci nisu željeli da oni tamo dođu itd. ja sam bio tamo i znam da to nije istina i da su mediji lagali

Kako su to Srbi pred sudom u povoljnijem položaju od Hrvata? I otkad to status nekog pred sudom ovisi o njegovoj nacionalnoj pripadnosti? Gdje si to pročitao?

nisam pročito nego doživio kad sam pretuko srbina nanjeo mu teške tjelesne povrede protiv mene je podnesena prijava zbog pokušaja ubojastva ali nije bilo dovoljno dokaza pa sam osuđen za teške tjelesne i još neke gluposti dobio prismotru suda socijalnog radnika kojekakve pa neke pizdarije s OSCE-om ili kak se to već zvalo i još kojekakvih gluposti, ak kad sam to isto napravio neklom tko nije srbin platio sam kaznu za remećenje javnog reda i mira i alkotest i nisam jedini koji je tako prošao a i to nisu jedini slučajevi takvo ponašanje prema njima seže u sve grane prava što je jednaod izravnih posljedica onoga što sam naveo prije da su njihovi suci iz krajine dirktno prebačeni na naše sudove

Nadalje, laž je, neistina i totalna izmišljotina da Hrvatska "ne procesuira" zločine koje su Srbi napravili.

znam da je samo u Baranji ubijeno za vrijeme okupacije oko tri stotine ljudi ubili su ih srbi velikom većinom su ubijeni bili Hrvati, nešto Mađara i drugih (ubojstva srba su bila procesuirana od strane krajiških sudova i ne spadaju u ovo ) a ni za jedan od tih zločina još nitko nije odgovarao iako mi je poznato da za velikih broj tih zločina Hrvatske institucije znaju tko je krivac i imaju dokaze za to, i veliki broj počinitelja im je dostupan znači žive na području Republike Hrvatske a neki rade i u njenim službama
ali nema političke volje i želje da se ti zločini razrješe

Kakve veze majke u Sotinu i njihova pokopana djeca imaju sa položajem Srba kao nacionalne manjine i svim pravima koja im sa tim položajem pripadaju?

imaju itekako imaju jer srbi znaju gdje su njihova djeca zakopana jer oni su ih ubili i zakopali a ne žele reći gdje su ih zakopali, znači oni ne žele suživot u ovoj državi a dobijaju ga, po mom mišlenju oni ne zaslužuju ta prava koja imaju jer ne zaslužuju ih jer uz prava idu i obaveze
a oni svoje obaveze ne ispunjavaju a prava koriste oni su obični paraziti

Ti si opasno pomiješao neke stvari, sinko

nisam ja ništa pomješo sve ja to dobro znam
a znam da i ti znaš samo ne znam zašto pišeš to šta pišeš možda si plaćen za to neznam ali želim ti sve najbolje uživaj

Zadnji Uredio Juka11 : 25-07-08 u 18:31.
Juka11 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-07-08, 00:14   #48 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,917
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

Jbt. vise mi je muka od tvojih gluposti...
Odgovori sa citatom
Star 26-07-08, 00:45   #49 (permalink)
Banned

ako ti je muka gurni prste duboko u usta i rigaj bit će ti bolje odmah vjeruj mi
Juka11 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-07-08, 01:04   #50 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,405
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Ne, jer nema preduvjeta za autonomiju.
Damfisku rep+, a na Juku mi je žao potrošit rep-, premda je zaslužio.
Razumijam ja Jukin pravedni gnjev, ali mu on svejedno ne daje pravo da lupeta gluposti.

Zadnji Uredio Maslow : 26-07-08 u 01:10.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114