| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje u Politika forumu; a šta je glupost ili neistina od toga šta sam reko... |
| Vidi Rezultate Anketa: Trebaju li srbi u Hrvatskoj imati autonomiju? | |||
| Da | | 10 | 10.99% |
| Ne | | 48 | 52.75% |
| Ne znam | | 5 | 5.49% |
| PRIJE BI CRKA NEGO OMOGUCIJA AUTONOMIJU!!! | | 28 | 30.77% |
| Glasači: 91. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje ni slucajno ![]() Dragi Srbi, vi ste se, jebiga, malo prešli. Ne možete dizati bune u tri (4, 5?) novonastale države, a sve sa ciljem pripajanja svojoj majčici Srbiji, protjerivati, ubijati i očekivati da se nitko ne brani. Ne možete se pozivati na Jasenovac od prije 60 godina pa etnički očistiti 40% Hrvatske od - Hrvata, i to smatrati kao ozbiljnim argumentom. Nudila im se autonomija *95 i hvala Bogu nisu je prihvatili. Tko im kriv kad imaju tako "genijalne "politicare.
__________________ Angelina , please adopt me ![]() ![]() I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent. ![]() Volim te mama , al* ne vise od Dinama !! |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Bili smo prisiljeni malo p(r)očistiti ovu temu, a izgrednika sankcionirati. Hvala na razumijevanju.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. Zadnji Uredio anthlon : 27-07-08 u 06:39. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Morat će se korisnici foruma strpiti da ti postaneš moderator kako bi uživali u dobro ili odlično pročišćenim temama. Da ti pojasnim: Nisam brisao poruke koje mi se ne sviđaju ili sviđaju već one koje su protivne pravilima foruma. Ubuduće se suzdrži od ovakvih komentara, odnosno - drži se teme jer ovako i ti kršiš pravila foruma.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. Zadnji Uredio anthlon : 27-07-08 u 07:00. |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 09-04-08 Godina: 20
Poruka: 49
![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje kršim pravila upozoravajući tebe da ne radiš svoj posao kako treba ? nemam "ambicije" biti mod ili išta slično na ovom "forumu".. dakle, pažljivo pročitaj sve postove i ako ti se opet čini da je sve ok, neću ti ništa prigovorit jer tad apsolutno više nema smisla.. Ovo je tema u kojoj trebaš iznijeti svoje mišljenje o eventualnoj autonomiji Srba u Hrvatskoj, argumente za i protiv. Sve ostalo je izvan teme i protivno je pravilima foruma. Ukoliko želiš raspravljati o nečem drugom otvori za to temu na primjerenom mjestu. Više ti neću ovo ponavljati. Anthlon Zadnji Uredio anthlon : 27-07-08 u 16:46. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Starter | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Mislim da bi Srbi trebali imati autonomiju u Hrvatskoj ali u ovom trenutku od toga nema nista naravno taj trenutak ce doci samo je pitanje vremena...i ne samo autonomija..RS nema pravo nezavisnosti zato sto je stvorena na genocidu pa kako je hrvatska stvorena?zar jasenovac nije genocid..Srbija je primer kako se stvara drzava mi smo se borili protiv nemaca(fasista)za razliku od vas...znaci moj odgovor je DA trebali bi imati.. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Sjajni su mi Srbi , kad nemaju argumenata povlače stvari iz "2. svj. rata ![]() uvijek ista prica (( ona o NDH) ![]() ti nemas pojma o HR povijesti ![]() Ja sebe držim za nekakvog umjerenog Hrvata (ako se nešto tako može definirati na taj način), koji bi bio sklon okretanju nove stranice u odnosima sa Srbima, suradnji, koegsistenciji i šta ti ja znam. Ali vi ste naprosto nevjerojatni ![]() sto se jasenovca tice tu se slazem- tu smo napravili veliko sranje i sram me ko hrvata zbog toga!! NDH osusdjujem iz dna duše , smatram ustaše zločincima i najvećom crnom mrljom u hrvatskoj povijesti - ali stari moj to je bilo prije 50-60god, te se ocekivana pravda izgubila u Jugoslaviji koju ste VI najvise zagovarali. a donedavna "pravda" izgleda ovako: pobili ste 250 000 Bosnjaka, raselili ste ih milijun i pol, nas ste raselili oko 500 000 a pobili 20 000, zatim masakr na kosovu gdje je 700 000 prognano a 15 000 ubijeno, zatim ovcara, i razaranje vukovara- i napad na hrvatsku opcenito... misli malo sire od drugog svjetskog rata sinko. nema s kim se niste potukli- dobro je jos da rumunje niste napali... s vama samo problemi..
__________________ Angelina , please adopt me ![]() ![]() I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent. ![]() Volim te mama , al* ne vise od Dinama !! |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje ja mislim da srbi koji žive u HR imaju puno više prava i svega nego Hrvati koji žive u Srbiji.. I da, ja mislim da naši (pritom mislim na vladu .....itd) pod pritiskom EU moraju puno popuštati... i bit strašni demokrati, Srbi to iskorištavaju. Žao mi je zbog toga.. Ali oke..nek imaju prava, sve je to ok. Jel ne bi onda bilo fer da i Hrvati kod njih imaju sve to što oni imaju kod nas???? Btw, slažem se sa Jaymzom. kad se sjetim ideje velike srbije (neki ljudi još uvijek zastupaju tu ideju) smuči mi se
__________________ Spit on me, let go, get rid of me And try to survive your stupidity Zadnji Uredio Hypnotic poison : 30-07-08 u 17:48. |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Citat:
"U ovom trenutku"? NIKAD! NIKAD! Ne znam na kojim osnovama samo temeljiš svoje tvrdnje da bi trebala Hrvatska dati autonomiju Srbima.. Kakva je ovo blesava tema uopće? | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:00.