| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje u Politika forumu; nema na cemu i drugi put al cek, je li ti zivis u RH i trazis autonomiju ma nema veze ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Trebaju li srbi u Hrvatskoj imati autonomiju? | |||
| Da | | 12 | 11.76% |
| Ne | | 55 | 53.92% |
| Ne znam | | 6 | 5.88% |
| PRIJE BI CRKA NEGO OMOGUCIJA AUTONOMIJU!!! | | 29 | 28.43% |
| Glasači: 102. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje nema na cemu i drugi put ![]() al cek, je li ti zivis u RH i trazis autonomiju ![]() ma nema veze nije sapun, nece se potrositi ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. Zadnji Uredio Sahataba : 07-08-08 u 14:36. |
| | |
| | #82 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,498
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Neće biti drugog puta ![]() Pre bih se "samoubila" ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #84 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Hvala.Baš si svestran ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,476
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. |
| | |
| | #86 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Dečki, malo se obuzdajte i stanite u red. Ja sam zadužen za ovaj dio foruma i samim tim uzimam si za pravo prvi dijeliti ako već dijeliti treba. Baš sam se dobro nasmijao, svaka vam čast, naročito Lulu.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
| | #87 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Citat:
Anthlon,hahhahaha a vala i ti si me nasmejao pogotovo s onom rečenicom da si zadužen za ovaj deo foruma Rep + čim budem mogla.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. | |
| | |
| | #88 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Citat:
![]() nadam se da si shvatila moj post i da nije bilo nista neprijateljski u njemu, ako je sorry, al to je moj pogled... jer sto je, je. oni su odabrali tu ziviti, a kako je to u RH oni su odlucili postivati ustav RH... nekako mi je to logicno... eto. ![]() imam ja prijatelja koji su srbi i zive tu i iskreno nemaju potrebu traziti autonomiju i protive se tome... nego Ante, na mladjima svijet ostaje ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. | |
| | |
| | #89 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Razumem te o čemu pričaš. ![]() ali nadam se da razumeš zašto sam i ja odgovorila ![]()
| | |
| | #90 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje mislim da znam ![]() ma znam ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:08.

nije sapun, nece se potrositi 

Rep + čim budem mogla.