| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Hrvatsko-srpski sex u Politika forumu; ma da sad vidim naslov teme hrvatsko-srpski seks. Sam onaj ko je otvorio temu eliminirao je muslimansku zajednicu, a ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Tko bi koga? | |||
| Hrvat bi ga poderao | | 5 | 12.82% |
| Srbin bi ga počepao | | 5 | 12.82% |
| Došao bi Bosanac i izbušio ih obojicu | | 29 | 74.36% |
| Glasači: 39. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Hrvatsko-srpski sex ma da sad vidim naslov teme hrvatsko-srpski seks. Sam onaj ko je otvorio temu eliminirao je muslimansku zajednicu, a ja verujem da je u barem 38.9% zastupljena ovde na forumu. Ništa onda moj odgovor ustvari i nema smisla
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #92 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: Beograd Godina: 57
Poruka: 900
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatsko-srpski sex Hrvatsko - srpski sex se svodi na ono:J#bo lud zbunjenog. Ali se nikad neće znati ko je tu lud a ko je zbunjen.Ali ako je sex dobar, nije ni bitno. ![]()
__________________ Lepša duše dublje jeca |
| | |
| | #93 (permalink) | |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,840
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatsko-srpski sex Citat:
![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Hrvatsko-srpski sex jebote, pa tek sad vidim. Ma ja se skoncentriso na naslov, a anketu preskocio. Pa ništa odo ja da ih nabijem oba dvojicu ![]()
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #95 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,498
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatsko-srpski sex Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. | |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Hrvatsko-srpski sex ![]() ![]() ako sam ja kralj onda ču biti toliko slobodan da uzmem i dve lude na dvor, jer svakom je kralju potrebna luda da umesto njega prodaje bubrege pod muda. imam ja već u planu dvojicu rivala ![]() koji bi mogli da zauzmu ta mesta ![]()
| | |
| | #99 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Hrvatsko-srpski sex ma da ti si za zajebanciju i spreman si ponekad da primiš šalu i na svoj račun. Razlika u mentalitetu. Baš me zanima koji če da se prijavi za drugu ludu ili samo voli da od drugih lude pravi ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:22.

jebote, pa tek sad vidim. Ma ja se skoncentriso na naslov, a anketu preskocio. Pa ništa odo ja da ih nabijem oba dvojicu