Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Ex-Yugoslavia
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Hrvatsko-srpski sex u Politika forumu; Znate onu za Bosance.....ne sekiraju se oni previše o užitku partnerice.....kad je meni gotovo, što se ...

Vidi Rezultate Anketa: Tko bi koga?
Hrvat bi ga poderao 5 12.82%
Srbin bi ga počepao 5 12.82%
Došao bi Bosanac i izbušio ih obojicu 29 74.36%
Glasači: 39. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-02-08, 20:10   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola
Re: Hrvatsko-srpski sex

Znate onu za Bosance.....ne sekiraju se oni previše o užitku partnerice.....kad je meni gotovo, što se mene tiče ti si je***a!!!
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 22:07   #22 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,368
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: automaton Pogledaj Poruke
Imena naroda se pišu velikim početnim slovom, dakle: Hrvati, Srbi itd.

Srbi j... Hrvate od 1918. godine do "Oluje"!
Ajde lijepo da mi to ti kažeš.

Citat:
Pravi autor: rasovicz Pogledaj Poruke
ja se ne mesam ali znam da jebem jednu vasu skoro 3 god.
Ili možda ona tebe jebe? Pa se ti tješiš.

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
(Ne)pismenost pojedinih članova foruma je njihova stvar. Nije uobičajeno upozoravati nekoga i ispravljati nečije greške u tipkanju, gramatici ili pravopisu.
Ajde još sam i nepismena
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 22:34   #23 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,012
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

don't question drugarica's authority!
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 19:22   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
(Ne)pismenost pojedinih članova foruma je njihova stvar. Nije uobičajeno upozoravati nekoga i ispravljati nečije greške u tipkanju, gramatici ili pravopisu.
Tek sada sam primijetio upozorenje. Hvala! Neću više...
automaton je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 19:44   #25 (permalink)
Banned

Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 318
rasovicz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku rasovicz Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku rasovicz

Citat:
Pravi autor: automaton Pogledaj Poruke
Ne želim biti neskroman, ali ja sam vaših nekoliko desetina. I sve su bile dobre. Najbolje "pušačice" na svijetu.
svaka cast ova moja je maloprije otisla sa masaze
rasovicz je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 23:35   #26 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,572
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ma zar je bitno.

Bosanac (ili Bosanka) nikada ne najebu.

Samo Bosna najebe od svih

Inače, glasala bi za onoga s kapom i tetovažom

Zadnji Uredio dorina : 09-02-08 u 23:38.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 08:42   #27 (permalink)
Samo bahata...

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
svaka cast ova moja je maloprije otisla sa masaze
Čim je s tobom, bio ti Srbin, Slovenac ili Hrvat mora da ima gadnih problema u glavi.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 13:37   #28 (permalink)
Banned

Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 318
rasovicz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku rasovicz Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku rasovicz

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Čim je s tobom, bio ti Srbin, Slovenac ili Hrvat mora da ima gadnih problema u glavi.
crnogorac , a ima problema u glavi jer nikada nije izasla iz stana a da nije popusila zato je glavobolja muci kao i tebe ili si ti zilava aaaaaaaaaaaaaaaa
rasovicz je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 13:40   #29 (permalink)
Samo bahata...

Citat:
crnogorac , a ima problema u glavi jer nikada nije izasla iz stana a da nije popusila zato je glavobolja muci kao i tebe ili si ti zilava aaaaaaaaaaaaaaaa
Crnogorac kažeš...
Znala sam da su lijeni, ali nisam znala da su čak i u seksualnim odnosima pasivni.

Glavobolja mene ne muči, a nisam ni žilava
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 13:55   #30 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,141
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Stoga me zanima... Šta mislite da se dohvate ovakva dva muzjaka 058.jpg (image), koji bi izvukao deblji kraj?
Odnosno... tko bi guzio, a tko bi primao?
A koja tema.
No ne znam za kojeg da se odlučim, obojica mi djeluju jednako snažno s jedne strane i jednako pederkasto s druge.

Citat:
Ajde još sam i nepismena
To znamo već odavno.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114