| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Hrvatsko-srpski sex u Politika forumu; srbin hrvat isto sto rus i amerikanac bosanac bi bio kubanac... |
| Vidi Rezultate Anketa: Tko bi koga? | |||
| Hrvat bi ga poderao | | 5 | 12.82% |
| Srbin bi ga počepao | | 5 | 12.82% |
| Došao bi Bosanac i izbušio ih obojicu | | 29 | 74.36% |
| Glasači: 39. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Hrvatsko-srpski sex Citat:
| |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,111
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatsko-srpski sex Meni nije, meni je sex najlepši kada smo oboje u tom trenutku srećni i kad jedva čekamo da skočimo jedno na drugo.
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatsko-srpski sex Vec sam na vreme spustila chashu da se ne bih polila dok citam Sabanov komentar,...a on nece! Al' i ovo me je nasmejalo, moram priznati, dobra, dobra! ![]() @Lulu, ti si cini mi se, veci romantik od mene! Nije da mi nije drag i taj kad smo oboje raspolozeni (nisam luda), al' ovaj drugi mi dodje nekako k'o zabranjeno voce, mislim osecaj se granici sa tim, pa mi je uuuhh! Da sumiramo, svaki sex je dobar, stoga jebite se i Hrvati i Srbi! ![]()
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:40.

oću reći ševite se zajedno, mešano, kombinovano.