| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Hrvatsko-srpski sex u Politika forumu; Citat: Pravi autor: TalovDuh Položaj srba u Hrvatskoj je takav da ćemo ih uskoro nalaziti samo u muzejima pa ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Tko bi koga? | |||
| Hrvat bi ga poderao | | 5 | 12.82% |
| Srbin bi ga počepao | | 5 | 12.82% |
| Došao bi Bosanac i izbušio ih obojicu | | 29 | 74.36% |
| Glasači: 39. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,476
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatsko-srpski sex Citat:
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. | |
| | |
| | #82 (permalink) | ||
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,101
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatsko-srpski sex Citat:
Citat:
OT: joj cure iz srbije...kad krenu onu ekavicu onako njezno izgovarati i razvlaciti lagano...jaooo ufff ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #85 (permalink) | |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,366
![]() Znas ono, nekako zavodnički, ali ne ono nevino (uči me zločestim stvarima), nego onako (curke nemojte zamjerit ) lagano kurvinski (paaa de si mali, hoćeš da ti pokažem kako se rade deca, ha?).....Kumek, hoćemo lagano za Beograd zapalit pa uzivati u audiovizualnim podražajima? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: Beograd Godina: 57
Poruka: 900
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatsko-srpski sex Nekada davno na prostorima daleko od ovih naših balkanskih i delimično balkanskih, živeo je jedan veliki napredni narod.Na čelu tog naroda bio je jedan plemeniti kralj koga su ljudi iz milošte zvali Slavenko. Naravno kralj se voleo seksati pa tako kraljica jednog dana rodi dete.Tačnije rodila je dva deteta, hoću reći - blizance.Dobar seks je tako rezultirao rodjenjem blizanaca kojima su data imena Hrvoje i Srboje. Rasla su tako braća, već ostareli kralj je umro a babice na rodjenju nisu obeležili blizance i nikako se nisu mogli dogovoriti ko će naslediti dobrog kralja. Tada se pojavila prelepa devojka koja se zvala Muslina i u nju je bilo zaljubljeno celo kraljevstvo pa tako i dva potencijalna kralja.Dojadila Muslini sva ta silna ljubav te se udade za prvog gosta koji je posetio kraljevinu. I tada nastupiše zla vremena te se ceo narod morao seliti.I dodjoše na sadašnji prostor.Zaboravih reći da se braća koja su izgubili prelepu devojku nisu nikako trpela. Tako se Hrvoje sa svojim sledbenicima naseli na prostorima sadašnje Hrvatske a Srboje na prostore sadašnje Srbije.Sigurno se pitate gde ode Muslina sa svojim mužem.E ona vam je otišla na prostor sadašnje BiH i njoj su se pridružili svi koji su je još uvek potajno voleli. Srboje i Hrvoje su odavno umrli a bili su dobri i jedan i drugi pa potomci po njima dadoše imena - Srbija odnosno Hrvatska i posle puno peripetija danas su samostalne države.I naravno ostade i BiH koju su činili Muslinini potomci kao i potomci zaljubljenih predaka. Poenta priče je da se danas Hrvati i Srbi ne vole sa istim onim žarom sa kojim se nisu voleli Hrvoje i Srboje ali se zato voleju seksati jer taj nagon, priroda nije mogla izbrisati.Zato ne suzbijajte taj nagon nego se ..... ![]()
__________________ Lepša duše dublje jeca |
| | |
| | #88 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,101
![]() ni krleza to ne bi bolje opisao od tebe kumek ![]() mislim da sam si postavio cilj za sljedece putovanje kumek ![]()
__________________ | |
| | |
| | #89 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Hrvatsko-srpski sex Citat:
jel ti očeš da kažeš ono:Srboje: jeli bre burazeru, tko nas rastavi? Hrvoje: neznam brate? Srboje: ma ona muslina, ajde da se volemo. Hrvoje: ajde brate. počeo ti ko maslow, a? Samo da ti kažem da razlike u narodima i mentalitetima potiće od 395.g kada je car Teodozije II po drini razdelio rimsko carstvo na istočno i zapadno, a nikako vas muslimani nisu razdvojili. Što više vidim da su vas oni spojili u zajedničku borbu. To se naročito vidi u BiH. Puhalo i duvalo na Muslinu i sa istoka i zapada. ![]()
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." | |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: Beograd Godina: 57
Poruka: 900
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatsko-srpski sex E Šabane . Krivo si ti mene protumačio.To sam ja onako smislio bez nekih dubljih analiza i namera.Muslina se pojavljuje kao pozitivan lik u celoj priči.Samo sam zaboravio hercegovce ali znaš kako kad dobiješ inspiraciju pa napraviš malo neuobičajeni post.Ali zaista iskreno nikakve niske strasti ne stoje iza toga. Samo priča.E sad ko traži dlaku u jajetu, sigurno će je naći.![]() ps.Imaš moju dozvolu pa možeš priču doraditi.Fali joj tvoj smisao za humor pa da bude prava.
__________________ Lepša duše dublje jeca Zadnji Uredio Savana : 01-10-08 u 18:20. Razlog: dodatak |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:17.

) lagano kurvinski (paaa de si mali, hoćeš da ti pokažem kako se rade deca, ha?).....

jel ti očeš da kažeš ono: