Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Ex-Yugoslavia
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Jaz izmedju Hrvatske i Slovenije u Politika forumu; .. od kad on seže ?? Krško, dio mora,netrpeljivosti kad je rat počeo,totalno antisusjedska komunikacija.....

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-09-08, 23:37   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 26-06-08
Poruka: 1,325
avelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auru
Jaz izmedju Hrvatske i Slovenije

.. od kad on seže ??
Krško, dio mora,netrpeljivosti kad je rat počeo,totalno antisusjedska komunikacija..
avelana je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-09-08, 23:41   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,319
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat
Re: Jaz izmedju Hrvatske i Slovenije

ma nije stvar ni u nama ni u slovencima.
problem je u ljudima
ljudi moraju mrzit suside
bila si u portugalu (sićan se slike )
2004. san bija i ja.
sićan se nešta san pita u nekoj butigi na španjolskon (ono šta san pokupija na sapunicama) - kako me ta baba pogledala. gore nego da san ovdi reka dajte hleba
Screamin aii poppy
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-09-08, 00:19   #3 (permalink)
Banned

avelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auru

a je..tamo je to nesto cudno izmedju španj.i portugala..pa onda katalonija.. ajme...

ali baš nekako sa slovebcima nikako na zelenu granu, npr sa bosancima je druga stvar ..
Zanima me, kad je to zapocelo..? Povjest tog nepodnošenja Hrvata i Slo..?
Gledam na youtubu.. pripucavanja videoklipovima.. to se prenosi s koljena na koljeno..
avelana je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-09-08, 00:22   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-05-07
Godina: 28
Poruka: 1,584
industrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku industrial

Gdje god političari umiješaju prste, plus zera nacionalne netrpeljivosti dobiješ neku mržnju kao da ljudi nisu ljudi. Kada bi krenuli onako detaljno ispitivati zašto, mislim da ni 2-3% ljudi ne bi imalo konkretne i normalne odgovore.
Odgovori sa citatom
Star 28-09-08, 00:36   #5 (permalink)
Banned

.. interesantno.. nest sam malo kljuvala po googlu, al ništa nako jednostavno objasnjeno..

ja npr.. u privatnom iskustvu nemam nikakvih zamjerki,dapace..bila sam odlicno primljena ,ugošcena, opušteno sve..i još je sve to bilo zapravo na natjecanjima..
!
avelana je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-08, 11:49   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-07-08
Godina: 57
Poruka: 877
Savana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono nešto

Slovenci su jedan fin, kulturan i na žalost hladan svet.

Imao sam priliku saradjivati sa njima i poslovno a i družiti se privatno.Kad se malo opuste, znaju se lepo družiti.Nedostaje im mentalitet koji krasi Hrvate i Srbe.
Hrvatski mentalitet na svoj a srpski na svoj specifični balkanski način.

Jaz su napravili političari a Hrvatima i Slovencima ostaje da ne podlegnu podgrejanim strastima.Nema ničeg boljeg od dobrog susjeda.

Zato pamet u glavu, dupe uza zid i svi problemi će nestati.

ps.Boldovan text je samo mala šala.
Odgovori sa citatom
Star 04-10-08, 02:01   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-07-08
Godina: 28
Poruka: 3,283
jaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku jaymz

Citat:
Pravi autor: Savana Pogledaj Poruke
Slovenci su jedan fin, kulturan i na žalost hladan svet.
jako , jako
nemam predrasuda i ne podnosim generaliziranja ali da ih vidis kad prave godisnji kod nas na Krku ; stvarno su jako "fini". Ni Talijani im nisu do gleznja
Odgovori sa citatom
Star 04-10-08, 10:10   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-07-08
Godina: 57
Poruka: 877
Savana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono nešto

Verujem da je to tako.Slično je i kad dodju u Srbiju.Tada se pokušavaju osloboditi teskobe i hladnoće koju sam pomenuo.Malo više alkohola, opuštanje i onda dobiješ rezultat.Ne znam da li si imao prilike videti ponašanje Engleza u Grčkoj, Turskoj ili već.Talijani su malo drugačiji.
Nemci poslovično hladni.Sve u svemu mislim da malo više razumevanja nije na odmet.
Odgovori sa citatom
Star 04-10-08, 12:26   #9 (permalink)
Banned

Mozda..moram priznat digli su nosek otkad su u EU.. ,uvijek su nekako dizali taj nosić ,privijali se uz Austriju i stalno trazili njene cice.. i dosta rasizma u slovenaca AL TO JE ONO sto sam ja nako zerka primjetila ,opcenito SU MI OKEJ i ne vidim razloga toliko lošem susjedskom odnosu.. ,vecina vas krivi politicare, jesu zaista oni najveci krivci?
avelana je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-10-08, 18:32   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-10-08
Poruka: 36
MrRotskin se izdvaja iz mase

To je jednostavno kod ljudi.Neki manje,a neki vise vole gledat sta im rade susedi i onda opleti komentarima.Sve je podnosljivo dok ne dodje do granice fizickog razracunavanja.Mislim da njihova hladnoca je najvise nalik Zagocima,Vugorcima i donekle Turopljcima.Slavonci,Dalmosi,Licani i ostali su vec sasvim drugaciji,tako da ne treba narod generalizirati po nekoj regiji npr.Inace,Janjevci su the best.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114