| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Jaz izmedju Hrvatske i Slovenije u Politika forumu; .. od kad on seže ?? Krško, dio mora,netrpeljivosti kad je rat počeo,totalno antisusjedska komunikacija..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,319
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jaz izmedju Hrvatske i Slovenije ma nije stvar ni u nama ni u slovencima. problem je u ljudima ljudi moraju mrzit suside bila si u portugalu (sićan se slike )2004. san bija i ja. sićan se nešta san pita u nekoj butigi na španjolskon (ono šta san pokupija na sapunicama) - kako me ta baba pogledala. gore nego da san ovdi reka dajte hleba ![]()
__________________ Temperature get to ya its about to reach Five hundred degrees In the carribean seas with the hot mommies Screamin aii poppy |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 26-06-08
Poruka: 1,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jaz izmedju Hrvatske i Slovenije a je..tamo je to nesto cudno izmedju španj.i portugala..pa onda katalonija.. ajme... ali baš nekako sa slovebcima nikako na zelenu granu, npr sa bosancima je druga stvar .. Zanima me, kad je to zapocelo..? Povjest tog nepodnošenja Hrvata i Slo..? Gledam na youtubu.. pripucavanja videoklipovima.. to se prenosi s koljena na koljeno.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jaz izmedju Hrvatske i Slovenije Gdje god političari umiješaju prste, plus zera nacionalne netrpeljivosti dobiješ neku mržnju kao da ljudi nisu ljudi. Kada bi krenuli onako detaljno ispitivati zašto, mislim da ni 2-3% ljudi ne bi imalo konkretne i normalne odgovore.
__________________ Ludim se smatra onaj čija se ludost ne poklapa s ludošću većine. |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jaz izmedju Hrvatske i Slovenije .. interesantno.. nest sam malo kljuvala po googlu, al ništa nako jednostavno objasnjeno.. ja npr.. u privatnom iskustvu nemam nikakvih zamjerki,dapace..bila sam odlicno primljena ,ugošcena, opušteno sve..i još je sve to bilo zapravo na natjecanjima.. ! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: Beograd Godina: 57
Poruka: 877
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jaz izmedju Hrvatske i Slovenije Slovenci su jedan fin, kulturan i na žalost hladan svet. Imao sam priliku saradjivati sa njima i poslovno a i družiti se privatno.Kad se malo opuste, znaju se lepo družiti.Nedostaje im mentalitet koji krasi Hrvate i Srbe. Hrvatski mentalitet na svoj a srpski na svoj specifični balkanski način. Jaz su napravili političari a Hrvatima i Slovencima ostaje da ne podlegnu podgrejanim strastima.Nema ničeg boljeg od dobrog susjeda. Zato pamet u glavu, dupe uza zid i svi problemi će nestati. ![]() ps.Boldovan text je samo mala šala.
__________________ Lepša duše dublje jeca |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Jaz izmedju Hrvatske i Slovenije jako , jako ![]() nemam predrasuda i ne podnosim generaliziranja ali da ih vidis kad prave godisnji kod nas na Krku ; stvarno su jako "fini". Ni Talijani im nisu do gleznja ![]()
__________________ Even if you seek in Google, You can not find anyone like me ...što će meni alkohol i droga ; lud sam i bez toga ! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: Beograd Godina: 57
Poruka: 877
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jaz izmedju Hrvatske i Slovenije Verujem da je to tako.Slično je i kad dodju u Srbiju.Tada se pokušavaju osloboditi teskobe i hladnoće koju sam pomenuo.Malo više alkohola, opuštanje i onda dobiješ rezultat.Ne znam da li si imao prilike videti ponašanje Engleza u Grčkoj, Turskoj ili već.Talijani su malo drugačiji. Nemci poslovično hladni.Sve u svemu mislim da malo više razumevanja nije na odmet. ![]()
__________________ Lepša duše dublje jeca |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jaz izmedju Hrvatske i Slovenije Mozda..moram priznat digli su nosek otkad su u EU.. ,uvijek su nekako dizali taj nosić ,privijali se uz Austriju i stalno trazili njene cice.. i dosta rasizma u slovenaca AL TO JE ONO sto sam ja nako zerka primjetila ,opcenito SU MI OKEJ i ne vidim razloga toliko lošem susjedskom odnosu.. ,vecina vas krivi politicare, jesu zaista oni najveci krivci? |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-10-08
Poruka: 36
![]() | Re: Jaz izmedju Hrvatske i Slovenije To je jednostavno kod ljudi.Neki manje,a neki vise vole gledat sta im rade susedi i onda opleti komentarima.Sve je podnosljivo dok ne dodje do granice fizickog razracunavanja.Mislim da njihova hladnoca je najvise nalik Zagocima,Vugorcima i donekle Turopljcima.Slavonci,Dalmosi,Licani i ostali su vec sasvim drugaciji,tako da ne treba narod generalizirati po nekoj regiji npr.Inace,Janjevci su the best.
__________________ Za sada bez dobrog naslova. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:27.

)