Zamisli da ti netko kaže;"nađemo se na Titovom trgu", jebote bljedo bi ga pogledal i pital, a gdje je to?, nebi mi na pamet palo da je to kod HNK![]()
Raspravljate o temi Krug za Trg u Ex-Yugoslavia forumu, dio Politika foruma; Pravi autor: Corto Maltese Promijenit ime u - "Trg hrvatskih diktatora" - i svi mirni Za mene je uvijek bil ...
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Zamisli da ti netko kaže;"nađemo se na Titovom trgu", jebote bljedo bi ga pogledal i pital, a gdje je to?, nebi mi na pamet palo da je to kod HNK![]()
Trg Privatizacije na kojem se nalazi Hrvatsko Privatizacijsko Kazalište u kojem se prikazuje Privatizacijsko Jezero u produkciji Dr. Ivo i m. banda a igraju horvatinčić, todorić, ...
u Zg je danas sve moguće jer nema nikakve oporbe koja bi se borila protiv toga... svi su u igri![]()
Bolje desnica nego prknenica!
Titov režim priznao je da je ubio 560 000 ljudi. Broj ljudi koji su ubijeni naravno je i veći. Broj prisilno iseljenih također. Ne zaboravimo da je broz osim ratni zločinac i kriminalac, usto i komunist što je već samo po sebi dovoljno da ne smije u slobodnoj državi protiv koje se borio imati svoj trg.
UKLONITE ZLOČINCA SA KAZALIŠNOG TRGA BANDO CRVENA!!!
slavonski, mislim da se po prvi put s tobom u potpunosti slažem.
svakako mjenjat ime tog trga
taj krvnik ne zaslužuje da se išta zove po njemu
J*** vas materijalizam. Prvo rješavaj moralne, duhovne i općeljudske stvari, a onda vražje materijalističke.
Normalno da će penzići biti isfrustrirani malim penzijama nakon što im se krv sledi kada u tramvaju čuju "slijedeća stanica je TRG MARŠALA TITA".
sledi mi se krv u žilama kad pomislim da još postoi bolesnika poput tebe izuzev ako si mislio da bi se trg umjesto maršala tita trebao zvati trg korumpirane hrvatske demokracije ili trg primitivizma,trg privatizacijske mafije,trg iskrivljene povjesti,ili najbolje trg budala i lopova-TITO je jedini intelektualac u evropi u onom vremenu a da se rodi neznam kakav intelektualac koi bi od hrvatske napravio oazu života,mi bi ga ubili-pa jesmo dali pretući dva puta VLADU GOTOVCA ikonu hrvatske povjesti i domoljublja,pa ni tito ga nije fizički mlatio,ali ljudi poput tebe mrze pametne ljude i samo se glupanima ledi krv u žilama jer su glupi toliko da se osjećaju ugroženi
![]()
PUCA PUŠKA A TOP RIČE, BARUT MIRIŠE
po tebi će se zvati trg jer ti si sigurno veći i gori krvnik i od tita i od pavelića jer se u politiku i povjest razumiješ ko siledžija u nježnost-a ti spadaš među najokrutnije i sa takvim nebi ušli u evropu ni za 200 godina jer u svojoj mašti još živiš u doba feudalizma i fašizma i fali ti da nekom pustiš krv i to nedužnom ako je moguće![]()
je-titov režim je priznao zloćine a ti koi su kao priznali uživali su ondašnju vlast a ovo stanje koriste da podebljaju neke zločine povjesti kako ih niko nebi gledao dok kradu anama bacaju sol kao ovcama-i kršćani su inkvizicijom napravili ogromne zločine i prema neprijateljima i prema istomišljenicima pa zabranimo sve ulice i mjesta koja imaju nazive s religijskim predznakom pa da jednom pravdu dovedemo u red-U TITOVU KOMUNIZMU SI PUTOVAO CJELOM EVROPOM I NISI SE MORAO SRAMITI ŠTO SI JUGOSLAVEN A SAD NEMOŽEŠ NIGDJE I JOŠ SE MORAŠ SRAMITI ŠTO SI BIO VOJNIK I NAMAMO NIKAKVA PRAVA NI UTJECAJA U JAVNOM ŽIVOTU- to vas naravno ne zanima a vi ste mi kao neki domoljub hahahaaaaaa licemjeri i profiteri u mutnom lovištu,to su oni borci za hrvatsku ovu što imamo izoliranu i siromašnu,to su oni proljećari koi su evo vidite i sami-ostvarili svoj san i da nekog žalim-ma nežalim ni roditelje svog oca što su ubili ustaše a ni roditelje svoje majke što su ubili četnicci a kamo da žalim neke nepoznate dok se moim suborcima sudi a drugi preživljavaju ko prosjaci a na funkcijama sjede neki leteći domoljubi koi su se od rata samo okoristili i nisu podnijeli nikakvu žrtvu![]()