Stranica 3 od 4 PrvoPrvo 1234 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 34

Krug za Trg

Raspravljate o temi Krug za Trg u Ex-Yugoslavia forumu, dio Politika foruma; Pravi autor: Slavonski Titov režim priznao je da je ubio 560 000 ljudi. Broj ljudi koji su ubijeni naravno je ...

Regularni forumas Avatar od korisnika Hvidrant
    Datum registracije
    17-06-09
    Poruka
    319
    Liked
    1 times

Re: Krug za Trg

Citat Pravi autor: Slavonski Pogledaj Poruke
    Titov režim priznao je da je ubio 560 000 ljudi. Broj ljudi koji su ubijeni naravno je i veći. Broj prisilno iseljenih također. Ne zaboravimo da je broz osim ratni zločinac i kriminalac, usto i komunist što je već samo po sebi dovoljno da ne smije u slobodnoj državi protiv koje se borio imati svoj trg.
    UKLONITE ZLOČINCA SA KAZALIŠNOG TRGA BANDO CRVENA!!!
    aaaaa-malo ih je pobio a ovi što su otišli vani ??????? uh,samo mogu biti ljubomoran i plakati što mi ovaj režim neomogući da idem vani.eeee nemože jer to nije socijalizam,ovo je demokratski hrvatski jamikapitalizam i imamo olovnu zavjesu i to fiksnu mjesto željezne zavjese koja je bila fleksibilna i nikad se nije ni spuštala-no evo da neke račune izravnamo-osudimo inkviziciju,zabranimo sva kršćanska obilježja kao i titova i idemo u pošten život-crkva nek vrati ljudima opljačkano za vrjeme inkvizicija i za vrjeme 2. sv. rata što je naplaćivala usluge pri spašavanju židova i ostalih-ŽIVJELI ATEISTI -NAJPOŠTENIJI DRUŠTVENI SLOJ
    PUCA PUŠKA A TOP RIČE, BARUT MIRIŠE

Starter Avatar od korisnika Nowittza
    Datum registracije
    21-01-09
    Starost
    20
    Poruka
    47
    Liked
    0 times

bezobrazno, nek ga nazovu trg ive sanadera u sjecanje na ovo predivno doba, da bar partizani nisu postojali i da smo pustili njemcima da rade sta hoce, mozda bi s njemcima istrjebili srbe i ne bi ím pustili da diraju savrsenu hrvatsku. Bezobrazno
    Ko pod drugim jamu kopa pravi si grob.

Datum registracije
    17-06-09
    Poruka
    319
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: Nowittza Pogledaj Poruke
    bezobrazno, nek ga nazovu trg ive sanadera u sjecanje na ovo predivno doba, da bar partizani nisu postojali i da smo pustili njemcima da rade sta hoce, mozda bi s njemcima istrjebili srbe i ne bi ím pustili da diraju savrsenu hrvatsku. Bezobrazno
    Dok vi kružite za trg,da tita proglasite zločincem,talijani jedva čekaju taj dan i da po pravnom postupku sve što je zločinom uzeto bude i vraćeno-ode istra u nepovrat jer je tito oružjem zauzeo istru i nikad nije bila hrvatska. Jebe se meni i za treg i za cjelu državu euroslaviju.nit je samostalna niti je hrvatskog naroda nego bjelosvjetskih bankara i ta euroslavija,vječno će hrvatsku da kara. Jedino u hrvatskoj što još vrjedi je ime tog trga ali šta će to nama kad mi volimo kutlu,mutlu,hipo i zdrpo.baš me zaboli kud idemo i kako će biti

Regularni forumaš Avatar od korisnika tremolo92
    Datum registracije
    25-09-09
    Poruka
    344
    Liked
    11 times

sramota da se trg zove po zločincu, to je ko da usred Jeruzalema ima hitlerov trg

Datum registracije
    25-09-09
    Poruka
    344
    Liked
    11 times

Citat Pravi autor: razzzor007 Pogledaj Poruke
    J*** vas materijalizam. Prvo rješavaj moralne, duhovne i općeljudske stvari, a onda vražje materijalističke.

Normalno da će penzići biti isfrustrirani malim penzijama nakon što im se krv sledi kada u tramvaju čuju "slijedeća stanica je TRG MARŠALA TITA".
    potpuno se slažem

Datum registracije
    17-06-09
    Poruka
    319
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: tremolo92 Pogledaj Poruke
    sramota da se trg zove po zločincu, to je ko da usred Jeruzalema ima hitlerov trg
    nađi mi hrvatskog ili svetskog vođu koi je vodio ratove i nije počinio zločin ali im neskidaju slike sa zidova. U domovinskom ratu počinjeni zločini koje je hrvatski sud i međunarodni procesuirao pa stoga je i tuđman zločinac a njegova ratnoprofiterska stranka pogotovo jer nismo postigli samostalnost već još veću ovisnost.Međutim ja se slažem da hrvatska nije zavrjedila velikana kao što je toto a drugih velikana nije nikad ni imala osim intelektualaca koi nikad nisu dospjeli u važnu ulogu u banovini hrvatskoj.Prvi put je saživjela kao republika 74. godine a sad je i opljačkana. Jednako bi bilo pošteno da hrvati talijanima vrate istru a titov trg nek se zove trg gologuzih budala ili plemenske sluge hahahahaaa-jadnih li kršćana kako zagreba tako i beograda-samo nek se mrze i ubijaju ali vratite ljudima istruju

Datum registracije
    17-06-09
    Poruka
    319
    Liked
    1 times

Mene je svega u hrvatskoj sramota i svih političara pa i tebe kao laika jer je u hrvatskoj sve zločinačko a ti dokaži da nije i koi dio nije

Datum registracije
    25-09-09
    Poruka
    344
    Liked
    11 times

činjenica je da je tito bio diktator i zločinac koji je radio protiv hrvatske samostalnosti i kao takav ne zaslužuje trg u Zagrebu, nek mu grade trg negdje drugdje, boli me kurac, ali ne u Hrvatskoj. dati trgu ime usred Zagreba po titu je krajnje mazohistički čin, jer to je veličanje masakra i terora nad vlastitim narodom

Datum registracije
    17-06-09
    Poruka
    319
    Liked
    1 times

činjenica je da je tito bio diktator i zločinac koji je radio protiv hrvatske samostalnosti i kao takav ne zaslužuje trg u Zagrebu, nek mu grade trg negdje drugdje, boli me kurac, ali ne u Hrvatskoj. dati trgu ime usred Zagreba po titu je krajnje mazohistički čin, jer to je veličanje masakra i terora nad vlastitim narodom
    činjenica je i da je tuđman kao i milošević bio diktator i ubijao svoje političke neistomišljenike i da su oba bili agresori na drugu suverenu državu bosnu i bili ratni profiteri i oni i njihove stranke a tito nije počinio ni 10 % zla koliko tuđman i milošević zajedno i to nad svoim narodom koi je nosio teret države na svoim plećima. Vidim da si ti njihov sljedbenik pa i tebe smatram zločincem a tito je prvi hrvatskoj dao republiku,grb i zastavu ,pripoio talijansku istru i podjelio narodu imovinu i ništa nije dao svojoj familiji nego narodu. Upravo zato što ga mrzite,veseli me da je hrvatska pokradena i bez imovine i postala sluga euroslavije hahahaaa-Tuđman otac domovine,zet srbin,lejla šehović kraljica hrvata a evropa batina diktata,samo su kmetovi ostali od hrvata Živio novi feudalizam i evropski kolonijalizam-zbog rata "za dom " kmet si svoj na svom

Datum registracije
    25-09-09
    Poruka
    344
    Liked
    11 times

Citat Pravi autor: Hvidrant Pogledaj Poruke
    činjenica je i da je tuđman kao i milošević bio diktator i ubijao svoje političke neistomišljenike i da su oba bili agresori na drugu suverenu državu bosnu i bili ratni profiteri i oni i njihove stranke a tito nije počinio ni 10 % zla koliko tuđman i milošević zajedno i to nad svoim narodom koi je nosio teret države na svoim plećima. Vidim da si ti njihov sljedbenik pa i tebe smatram zločincem a tito je prvi hrvatskoj dao republiku,grb i zastavu ,pripoio talijansku istru i podjelio narodu imovinu i ništa nije dao svojoj familiji nego narodu. Upravo zato što ga mrzite,veseli me da je hrvatska pokradena i bez imovine i postala sluga euroslavije hahahaaa-Tuđman otac domovine,zet srbin,lejla šehović kraljica hrvata a evropa batina diktata,samo su kmetovi ostali od hrvata Živio novi feudalizam i evropski kolonijalizam-zbog rata "za dom " kmet si svoj na svom
    gadno si pogriješio, ja nisam Tuđmanov obožavatelj, naprotiv smatram ga kriminalcem jer je opljačkao Hrvatsku sa svojim projektima 200 najbogatijih, i slično, zatim dao je atentirati Blaža Kraljevića i Antu Parađika... Tuđman je za mene najobičniji oportunist i lopov, dakle negativna ličnost. o miloševiću da i ne pričamo, on je gori i od tita. vidim ti jako voliš tita, al ajde ti meni reci kakav je to čovjek koji je stvorio svoj kult ličnosti na razini jednog starovjekovnog kralja, kakav je to čovjek koji je slao na Goli Otok ljude samo zato što su imali drugčije mišljenje, kakav je to čovjek koji ljudima oduzima njihovu Domovinu, baca ju u lance i nameće im umjetnu diktatorsku tvorevinu - jugoslaviju??? tito je bio jedan najobičniji hohštapler, diktator i licemjer, kakti se zalagao za oslobođenje od Talijanske okupacije, a zašto je onda ubio Andriju Hebranga??? samo zato što se bojao da će imati veću popularnost od njega, bolio je njega kurac i za Istru i za Dalmaciju i za bilo koji narod, stalo mu je jedino do vlastite guzice i to je jedina istina

Lajkaj nas na Facebooku