bezobrazno, nek ga nazovu trg ive sanadera u sjecanje na ovo predivno doba, da bar partizani nisu postojali i da smo pustili njemcima da rade sta hoce, mozda bi s njemcima istrjebili srbe i ne bi ím pustili da diraju savrsenu hrvatsku. Bezobrazno
Raspravljate o temi Krug za Trg u Ex-Yugoslavia forumu, dio Politika foruma; Pravi autor: Slavonski Titov režim priznao je da je ubio 560 000 ljudi. Broj ljudi koji su ubijeni naravno je ...
PUCA PUŠKA A TOP RIČE, BARUT MIRIŠE
bezobrazno, nek ga nazovu trg ive sanadera u sjecanje na ovo predivno doba, da bar partizani nisu postojali i da smo pustili njemcima da rade sta hoce, mozda bi s njemcima istrjebili srbe i ne bi ím pustili da diraju savrsenu hrvatsku. Bezobrazno
Ko pod drugim jamu kopa pravi si grob.
Dok vi kružite za trg,da tita proglasite zločincem,talijani jedva čekaju taj dan i da po pravnom postupku sve što je zločinom uzeto bude i vraćeno-ode istra u nepovrat jer je tito oružjem zauzeo istru i nikad nije bila hrvatska. Jebe se meni i za treg i za cjelu državu euroslaviju.nit je samostalna niti je hrvatskog naroda nego bjelosvjetskih bankara i ta euroslavija,vječno će hrvatsku da kara. Jedino u hrvatskoj što još vrjedi je ime tog trga ali šta će to nama kad mi volimo kutlu,mutlu,hipo i zdrpo.baš me zaboli kud idemo i kako će biti
sramota da se trg zove po zločincu, to je ko da usred Jeruzalema ima hitlerov trg
nađi mi hrvatskog ili svetskog vođu koi je vodio ratove i nije počinio zločin ali im neskidaju slike sa zidova. U domovinskom ratu počinjeni zločini koje je hrvatski sud i međunarodni procesuirao pa stoga je i tuđman zločinac a njegova ratnoprofiterska stranka pogotovo jer nismo postigli samostalnost već još veću ovisnost.Međutim ja se slažem da hrvatska nije zavrjedila velikana kao što je toto a drugih velikana nije nikad ni imala osim intelektualaca koi nikad nisu dospjeli u važnu ulogu u banovini hrvatskoj.Prvi put je saživjela kao republika 74. godine a sad je i opljačkana. Jednako bi bilo pošteno da hrvati talijanima vrate istru a titov trg nek se zove trg gologuzih budala ili plemenske sluge hahahahaaa-jadnih li kršćana kako zagreba tako i beograda-samo nek se mrze i ubijaju ali vratite ljudima istruju
činjenica je da je tito bio diktator i zločinac koji je radio protiv hrvatske samostalnosti i kao takav ne zaslužuje trg u Zagrebu, nek mu grade trg negdje drugdje, boli me kurac, ali ne u Hrvatskoj. dati trgu ime usred Zagreba po titu je krajnje mazohistički čin, jer to je veličanje masakra i terora nad vlastitim narodom
činjenica je i da je tuđman kao i milošević bio diktator i ubijao svoje političke neistomišljenike i da su oba bili agresori na drugu suverenu državu bosnu i bili ratni profiteri i oni i njihove stranke a tito nije počinio ni 10 % zla koliko tuđman i milošević zajedno i to nad svoim narodom koi je nosio teret države na svoim plećima. Vidim da si ti njihov sljedbenik pa i tebe smatram zločincem a tito je prvi hrvatskoj dao republiku,grb i zastavu ,pripoio talijansku istru i podjelio narodu imovinu i ništa nije dao svojoj familiji nego narodu. Upravo zato što ga mrzite,veseli me da je hrvatska pokradena i bez imovine i postala sluga euroslavije hahahaaa-Tuđman otac domovine,zet srbin,lejla šehović kraljica hrvata a evropa batina diktata,samo su kmetovi ostali od hrvata
Živio novi feudalizam i evropski kolonijalizam-zbog rata "za dom " kmet si svoj na svom
gadno si pogriješio, ja nisam Tuđmanov obožavatelj, naprotiv smatram ga kriminalcem jer je opljačkao Hrvatsku sa svojim projektima 200 najbogatijih, i slično, zatim dao je atentirati Blaža Kraljevića i Antu Parađika... Tuđman je za mene najobičniji oportunist i lopov, dakle negativna ličnost. o miloševiću da i ne pričamo, on je gori i od tita. vidim ti jako voliš tita, al ajde ti meni reci kakav je to čovjek koji je stvorio svoj kult ličnosti na razini jednog starovjekovnog kralja, kakav je to čovjek koji je slao na Goli Otok ljude samo zato što su imali drugčije mišljenje, kakav je to čovjek koji ljudima oduzima njihovu Domovinu, baca ju u lance i nameće im umjetnu diktatorsku tvorevinu - jugoslaviju??? tito je bio jedan najobičniji hohštapler, diktator i licemjer, kakti se zalagao za oslobođenje od Talijanske okupacije, a zašto je onda ubio Andriju Hebranga??? samo zato što se bojao da će imati veću popularnost od njega, bolio je njega kurac i za Istru i za Dalmaciju i za bilo koji narod, stalo mu je jedino do vlastite guzice i to je jedina istina