Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Ex-Yugoslavia
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Položaj Srba u Hrvatskoj u Politika forumu; Citat: Pravi autor: mico75 Tema je smešna. Srba više i nema u Hrvatskoj,a oni koji su otiš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-09-08, 23:36   #11 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-01-07
Poruka: 871
vacs se izdvaja iz masevacs se izdvaja iz mase
Re: Položaj Srba u Hrvatskoj

Citat:
Pravi autor: mico75 Pogledaj Poruke
Tema je smešna.

Srba više i nema u Hrvatskoj,a oni koji su otišli neće se nikad više vratiti.

To su puste želje frajera koji nema tetke u Americi.
nema? ocito nisi bio u korenici (ak ima 20% hrvata tamo bit ce dobro) i rakovici (tu su vecinom polutani),lika ih je puna,a i kod nas ima nekoliko...
Odgovori sa citatom
Star 13-09-08, 23:41   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-07-08
Godina: 28
Poruka: 3,430
jaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku jaymz

mico 75 se vjerojatno zabunio ..Srba ima u Hrvatskoj ..vjerojatno je mislio na cetnike koji ne postuju Ustav, grb i zastavu RH ..i sanjaju jos uvijek granice Srbije kod Vivovitice - Kavlovca - Kavlobaga

Takvi su dobili kartu u jednom smjeru na Traktorijadi *95
Odgovori sa citatom
Star 13-09-08, 23:46   #13 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Corto Maltese

Datum registracije: 12-04-08
Poruka: 163
Corto Maltese se izdvaja iz maseCorto Maltese se izdvaja iz mase

Najzanimljiviji dio.

Citat:
Srpska zajednica u Hrvatskoj prolazi kroz jedno od najtežih iskustava u svojoj povijesti. Na njen teret stavlja se ukupna odgovornost za rat u Hrvatskoj. Krajevi u kojima Srbi vijekovima žive su opustošeni i ekonomski zapostavljeni. Ostali su bez historijskih stečevina, a nova manjinska prava vrlo teško ostvaruju. Srbi su marginalizirani i isključeni iz mnogih sfera javnog i društvenog života, a nacionalni identitet više im je stigmatiziran, nego priznat. Srbi se nalaze u iskustvu novonastale manjine čija životna i statusna pitanja tek čekaju rješenje.

"Na njen teret stavlja se ukupna odgovornost za rat u Hrvatskoj." - Pazi ti to ... a što li je tako? Napisat još jednu žalopojku o svojoj vječnoj ugroženosti znaju ... a znaju li sročiti i priznanje svoje krivice za sve što se dogodilo? Teško.

"Ostali su bez historijskih stečevina, a nova manjinska prava vrlo teško ostvaruju." - Jesam li paranoičan ili ovo po malo vuče na autonomaške zahtjeve?

"Srbi su marginalizirani i isključeni iz mnogih sfera javnog i društvenog života" - Gdje su to Srbi marginalizirani i isključeni? Politički čine vlast , ima ih u medijima , ima ih i u gospodarstvu ... a druga je stvar što su navikli da vladaju vojskom , policijom , svim i svačim pa svuda gdje ne čine 90% vladajućeg kadra imaju osjećaj ugorženosti. To je psihijatrijsko-socijalni , a ne politički problem.

Ja vjerujem da povratnicima nije lako. Vjerujem i znam da Srbi koji su se vratili (pre)često trpe sranja jer ni kod nas nikad nije nedostajalo debila. Ali u globalu gledano nije im ništa gore ni bolje nego svim drugim građanima RH. Posebno se to odnosi na Srbe koji žive u većim gradovima.

Sve u svemu pitanje ugroženosti Srba u RH jednako mi je pitanju ugroženosti pedera u RH = tema o kojoj se daje prednost pred puno bitnijim stvarima , tema koja dobija pretjeranu pažnju , a zapravo je marginalna.
Odgovori sa citatom
Star 13-09-08, 23:46   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-05-07
Poruka: 1,764
industrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku industrial

Citat:
Pravi autor: jaymz Pogledaj Poruke
Takvi su dobili kartu u jednom smjeru na Traktorijadi *95
Moram te ispraviti i reći da su mnogima poslali kartu koja se zvala amnestija ili kak ja volim reći kolektivna amnezija.
Odgovori sa citatom
Star 13-09-08, 23:57   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

jaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz mase

znam ..i onda se samo jos vise zivciram kod ovakvih bisera pojedinih korisnika

Debeli postotak Srba je žario i palio po Hrvatskoj godinama . I veliki dio njih i ne smatra HR svojom domovinom nego jos uvijek sanja veliku Svlbiju
Kad samo vidim onog Stanimirovica na tv , odmah bi mogao zaplakat' ... a kao jadni Srbi opet ugrozeni

Kako je manjinama u Srbiji ? Primjerice hrvatima u vojvodini ( ako ih jos uopce ima) .Ili kako je bilo Albancima na Kosovu , dok je jos bilo dio Srbije ?
Poznata srpska polemika

Zadnji Uredio jaymz : 14-09-08 u 00:00.
jaymz je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-09-08, 00:08   #16 (permalink)
Banned

Datum registracije: 12-09-08
Poruka: 27
srbo se izdvaja iz mase

"Debeli postotak Srba je žario i palio po Hrvatskoj godinama "

za ove riječi nek te bude sram.
srbo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-09-08, 00:09   #17 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-05-07
Poruka: 1,764
industrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku industrial

Citat:
Pravi autor: jaymz Pogledaj Poruke
Debeli postotak Srba je žario i palio po Hrvatskoj godinama . I veliki dio njih i ne smatra HR svojom domovinom nego jos uvijek sanja veliku Svlbiju
Kad samo vidim onog Stanimirovica na tv , odmah bi mogao zaplakat' ... a kao jadni Srbi opet ugrozeni
To je već politika, ufati se vlasti i ne puštaj ni pod koju cijenu. (gamad)

Najgore od svega je kaj normalni ljudi (srbi, pravoslavci) su naje zbog ovakvih kretena.
Odgovori sa citatom
Star 14-09-08, 00:16   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: srbo Pogledaj Poruke
"Debeli postotak Srba je žario i palio po Hrvatskoj godinama "

za ove riječi nek te bude sram.
zbog istine da me bude "sram"
Puno Srba misli tako ..poznajem dosta njih koji i dan danas misle da je krivnja za ono sto se odgadjalo 91-95 na HR strani ..ma dobro
srbo nemam se namjeru prepucavati preko neta s kompleksasima ; vidim da mi ostavljas neke poruke , ostavljas komentare ..ja bi te zamolio da me ignoriras

Svaka budala ima svoje veselje, kaže narodna poslovica, pa ako tebe veseli živjeti u uvjerenju da ste vi, Srbi, oduvijek bili u svemu naj, naj, naj, a mi, Hrvati, smo genocidni jadnici i nesposobnjakovići, neka ti bude !!! Iako, što bi rekao tvoj četnik Bora Čorba: pogledaj dom svoj, andjele, skini paučinu očiju...( nemoj zaboraviti postotak koji dobiju Vadikali na svakim izborima u svlbiji)
Odgovori sa citatom
Star 14-09-08, 00:44   #19 (permalink)
Banned

Datum registracije: 12-09-08
Poruka: 27
srbo se izdvaja iz mase

dakle buraz, veliš da sam kompleksaš, četnik, budala ?
nije mi bre jasno, šta ti sebi umišljaš ???
ma ko si ti ?
misliš da bi imao petlje da mi kažeš to sve u facu ?
srbo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-09-08, 00:52   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

svrbo zamjenio si me s nekim koga je briga za tebe

..mene boli za Srbiju & Srbe ..zanimaju ljudi koji su duhoviti i zanimljivi ..ne gledam na nacionalnost ..

BY THE WAY - nisam ja tvoj buraz - hvala Bogu ..jer vidim da te drma neka gadna kriza
a ti lijepo sad na neki albanski forum pa "diskutuj" tamo o ugrozenim Srbima ..jer tamo na Kosovu ste stvarno ugrozeni ovdje samo spamas
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hrvatska, nacionalne manjine, prava, srbi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114