| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Položaj Srba u Hrvatskoj u Politika forumu; Citat: Pravi autor: mico75 Tema je smešna. Srba više i nema u Hrvatskoj,a oni koji su otiš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-07 Lokacija: srce lijepe nase
Poruka: 871
![]() ![]() | Re: Položaj Srba u Hrvatskoj nema? ocito nisi bio u korenici (ak ima 20% hrvata tamo bit ce dobro) i rakovici (tu su vecinom polutani),lika ih je puna,a i kod nas ima nekoliko...
__________________ ...u raju je lijepo,ali u paklu je ekipa... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Položaj Srba u Hrvatskoj mico 75 se vjerojatno zabunio ..Srba ima u Hrvatskoj ..vjerojatno je mislio na cetnike koji ne postuju Ustav, grb i zastavu RH ..i sanjaju jos uvijek granice Srbije kod Vivovitice - Kavlovca - Kavlobaga Takvi su dobili kartu u jednom smjeru na Traktorijadi *95
__________________ Disleksičar upada u banku, i vikne : zrak u ruke!! Pljačka vam materina, ovo je pi*ka!!! |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-04-08
Poruka: 163
![]() ![]() | Re: Položaj Srba u Hrvatskoj Najzanimljiviji dio. Citat:
"Na njen teret stavlja se ukupna odgovornost za rat u Hrvatskoj." - Pazi ti to ... a što li je tako? Napisat još jednu žalopojku o svojoj vječnoj ugroženosti znaju ... a znaju li sročiti i priznanje svoje krivice za sve što se dogodilo? Teško. "Ostali su bez historijskih stečevina, a nova manjinska prava vrlo teško ostvaruju." - Jesam li paranoičan ili ovo po malo vuče na autonomaške zahtjeve? "Srbi su marginalizirani i isključeni iz mnogih sfera javnog i društvenog života" - Gdje su to Srbi marginalizirani i isključeni? Politički čine vlast , ima ih u medijima , ima ih i u gospodarstvu ... a druga je stvar što su navikli da vladaju vojskom , policijom , svim i svačim pa svuda gdje ne čine 90% vladajućeg kadra imaju osjećaj ugorženosti. To je psihijatrijsko-socijalni , a ne politički problem. Ja vjerujem da povratnicima nije lako. Vjerujem i znam da Srbi koji su se vratili (pre)često trpe sranja jer ni kod nas nikad nije nedostajalo debila. Ali u globalu gledano nije im ništa gore ni bolje nego svim drugim građanima RH. Posebno se to odnosi na Srbe koji žive u većim gradovima. Sve u svemu pitanje ugroženosti Srba u RH jednako mi je pitanju ugroženosti pedera u RH = tema o kojoj se daje prednost pred puno bitnijim stvarima , tema koja dobija pretjeranu pažnju , a zapravo je marginalna.
__________________ Milosti ne tražim , niti bih vam je dao! | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Položaj Srba u Hrvatskoj znam ..i onda se samo jos vise zivciram kod ovakvih bisera pojedinih korisnika ![]() Debeli postotak Srba je žario i palio po Hrvatskoj godinama . I veliki dio njih i ne smatra HR svojom domovinom nego jos uvijek sanja veliku Svlbiju ![]() Kad samo vidim onog Stanimirovica na tv , odmah bi mogao zaplakat' ... a kao jadni Srbi opet ugrozeni ![]() Kako je manjinama u Srbiji ? Primjerice hrvatima u vojvodini ( ako ih jos uopce ima) .Ili kako je bilo Albancima na Kosovu , dok je jos bilo dio Srbije ? Poznata srpska polemika ![]()
__________________ Disleksičar upada u banku, i vikne : zrak u ruke!! Pljačka vam materina, ovo je pi*ka!!! Zadnji Uredio jaymz : 14-09-08 u 00:00. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Položaj Srba u Hrvatskoj Citat:
Najgore od svega je kaj normalni ljudi (srbi, pravoslavci) su naje zbog ovakvih kretena.
__________________ Ludim se smatra onaj čija se ludost ne poklapa s ludošću većine. | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Položaj Srba u Hrvatskoj Citat:
![]() Puno Srba misli tako ..poznajem dosta njih koji i dan danas misle da je krivnja za ono sto se odgadjalo 91-95 na HR strani ..ma dobro srbo nemam se namjeru prepucavati preko neta s kompleksasima ; vidim da mi ostavljas neke poruke , ostavljas komentare ..ja bi te zamolio da me ignoriras ![]() Svaka budala ima svoje veselje, kaže narodna poslovica, pa ako tebe veseli živjeti u uvjerenju da ste vi, Srbi, oduvijek bili u svemu naj, naj, naj, a mi, Hrvati, smo genocidni jadnici i nesposobnjakovići, neka ti bude !!! Iako, što bi rekao tvoj četnik Bora Čorba: pogledaj dom svoj, andjele, skini paučinu očiju...( nemoj zaboraviti postotak koji dobiju Vadikali na svakim izborima u svlbiji)
__________________ Disleksičar upada u banku, i vikne : zrak u ruke!! Pljačka vam materina, ovo je pi*ka!!! | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Položaj Srba u Hrvatskoj svrbo zamjenio si me s nekim koga je briga za tebe ![]() ..mene boli za Srbiju & Srbe ..zanimaju ljudi koji su duhoviti i zanimljivi ..ne gledam na nacionalnost .. BY THE WAY - nisam ja tvoj buraz - hvala Bogu ..jer vidim da te drma neka gadna kriza a ti lijepo sad na neki albanski forum pa "diskutuj" tamo o ugrozenim Srbima ..jer tamo na Kosovu ste stvarno ugrozeni ovdje samo spamas ![]()
__________________ Disleksičar upada u banku, i vikne : zrak u ruke!! Pljačka vam materina, ovo je pi*ka!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatska, nacionalne manjine, prava, srbi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:23.

ovdje samo spamas