| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Položaj Srba u Hrvatskoj u Politika forumu; O zaključavanju teme će odlučiti anthlon Spamere i provokatore ćemo brisati, i iz teme i sa foruma... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Veteran | Re: Položaj Srba u Hrvatskoj O zaključavanju teme će odlučiti anthlon Spamere i provokatore ćemo brisati, i iz teme i sa foruma
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #72 (permalink) | |||||
| Banned | Re: Položaj Srba u Hrvatskoj Citat:
Citat:
što imaju ista prava kao i mi hrvati. kad se samo sjetim rata,i kako padale granate po našem narodu,koliko ljudi je poginulo,koliko djece je ubijeno....očeva,stričeva.... ![]() i onda oni imaju ista prava kao i mi...to je katastorfa... kad su pjevali pjesme kako će klat hrvate i onda im dotični hrvati davaju prava...ma katastrofa... mi njima vračamo imovinu a šta je s našim ljudima koji su ostali bez domova? to niko ništa...znam neke ljude koji su godinama čekli da bi se mogli vratiti u svoj dom..to je strašno... Citat:
![]() Citat:
nemoj pričat o svima.... ima jako puno ljudi koji su bili u ratu i koji ne mogu smislit srbe,i koji bi ih najrađe zaklali da mogu. također!! više pričaju kako je srbima teško,nego kako je nama...katasrofa.... nikakav..oni po nama stalno seru,pljuju na veliko po nama,ne prihvačaju nas,al bitno da naši njih prihvačaju i još se brinu o njihovom položaju. katastrofa. Citat:
![]() slažem se s tom rečenicom,jbt prvo su nas klali i onda bi neka prava kod nas.... sramota![]() tako je.... | |||||
| | |
| | #73 (permalink) |
| Banned | Re: Položaj Srba u Hrvatskoj zašto sam ja dobila upozorenje,šta sam ja ovdije reklamirala? želim objašnjenjeovo je sramota..ja nisam ništa reklamirala a dobila sam crveni karton radi reklamiranja. znači ja ne smijem reć svoje mišljenje o položaju srba jel ispada da ja nešto reklamiram? ovo je strašno,ovo nisam očekivala.![]() Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 15-09-08 u 09:23. |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Položaj Srba u Hrvatskoj Neukrotiva, zbog govora mržnje si dobila upozorenje na 10 dana. Mogu se složiti (i znam da je tako) da svi počinitelji strašnih zločina nisu kažnjeni, da slobodno žive s nama i da se još nisu riješili opasnih snova iz svojih glava, ali se ne mogu složiti s konstatacijom da Srbe treba protjerati iz Hrvatske i da im treba uskratiti ljudska i građanska prava. Vezano za temu, Srbima u Hrvatskoj bih poručio da svoje probleme kojih sigurno ima riješavaju u Zagrebu, da ne traže riješenja u Beogradu, da ne mole Boga za kišu u Srbiji kad su im njive u Hrvatskoj, da se riješe ludih snova, da osim prava prihvate i obveze ... To je, po mom mišljenju, obrazac ponašanja koji će najviše doprinijeti riješavanju manjinskih problema koje imaju.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
| | #75 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-08-08 Lokacija: iz mora:)
Poruka: 1,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Položaj Srba u Hrvatskoj ma dobro je njima tu....zaštićeni su ko lički medvjedi ![]() da nije tako ,odavno bi otišli,a ne se vraćali u lijepo obnovljene kućice i tako.... jel ![]()
__________________ My name is Blue,Bety Blue |
| | |
| | #76 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 11-07-08
Poruka: 150
![]() | Citat:
Loše vas odgajaju,ja znam da vas roditelji odgajaju da srbe mrzite. Tu prednjači katolička crkva. Nacija koja mrzi nemože da opstane. Nemate ni k,od kulturnog vaspitanja. Zadnji Uredio anthlon : 15-09-08 u 10:50. | |
| | |
| | #78 (permalink) | ||
| Banned | Re: Položaj Srba u Hrvatskoj Citat:
niko nema pravo nikome oduzet život samo zato što je hrvat ili srbin. Citat:
ja ne mrzim srbe,jednostavno mi se ne sviđaju neke stvari koje su se događale tokom rata i koje se i dan danas događaju. ne prihvačam srbe koji ne prihvačaju hrvate i koji pričaju loše o hrvatima samo zato što su hrvati. ne volim kada neki srbin dođe u hrvatsku i govori u svakoj drugoj riječi "bre" i diže 3 prsta smatram da time provocira,i da može normalno pričat i normalno se ponašat. ima srba koji su jako divni ljudi,svaka im čast. ali ima i srba koji su veći hrvati nego pojedini hrvati ako me razumijete. neki srbi drže i do našeg i do njohovog božića,što mi se sviđa,jel jbga ako živiš kod nas u hrvatskoj mlo mi je glupo da ako ja njemu čestitam božić-naš da me on popljuje radi toga. smatram da ako već žive kod nas da trebaju prihvatiti i neke naše običaje a ne se samo držat svojih i mrzit naš narod. ja nikog ne mrzim ,ja mrzim samo nepravdu,i ljude koji nisu ljudi. nije važno šta si,važno je biti čovjek ![]() | ||
| | |
| | #79 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-08-08 Lokacija: iz mora:)
Poruka: 1,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Položaj Srba u Hrvatskoj Citat:
ne može me nitko odgajati u mržnji. Bila sam klinka i pamtim sve...pamtim zvuk granata,naučila sam razlikovati zvukove za uzbunu,plakala sam kad tate nije bilo kući danima a nismo znali gdje je...pamtim Božić bez struje ,bilo je hladno i nije bilo hrane....Vijest da je brat ranjen....aloooo o čemu ti pričaš??? gleaj frende,bolje da ne ulazimo u ovu raspravu za tvoje dobro...ok? ok ![]()
__________________ My name is Blue,Bety Blue | |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Veteran | Re: Položaj Srba u Hrvatskoj Očito da ovdje nitko nije u stanju raspravljati o temi ![]() Tema je do daljnjega ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatska, nacionalne manjine, prava, srbi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:07.

želim objašnjenje
ovo je strašno,ovo nisam očekivala.