Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Ex-Yugoslavia
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Položaj Srba u Hrvatskoj u Politika forumu; O zaključavanju teme će odlučiti anthlon Spamere i provokatore ćemo brisati, i iz teme i sa foruma...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-09-08, 07:18   #71 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,028
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks
Re: Položaj Srba u Hrvatskoj

O zaključavanju teme će odlučiti anthlon
Spamere i provokatore ćemo brisati, i iz teme i sa foruma

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-09-08, 09:01   #72 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: mico75 Pogledaj Poruke
Srba više i nema u Hrvatskoj,a oni koji su otišli neće se nikad više vratiti.
srba ima i previše u hrvatskoj,ima ih i više nego što ti misliš.

Citat:
Pravi autor: jaymz Pogledaj Poruke
]OT - Srbi u Hrvatskoj imaju sva prava kao i Hrvati.Hrvatska je Srbima omogućila povratak,vratila imovinu,sagradila porušeno
to i je najžalosnije od svega.
što imaju ista prava kao i mi hrvati.
kad se samo sjetim rata,i kako padale granate po našem narodu,koliko ljudi je poginulo,koliko djece je ubijeno....očeva,stričeva....
i onda oni imaju ista prava kao i mi...to je katastorfa...
kad su pjevali pjesme kako će klat hrvate
i onda im dotični hrvati davaju prava...ma katastrofa...
mi njima vračamo imovinu a šta je s našim ljudima koji su ostali bez domova? to niko ništa...znam neke ljude koji su godinama čekli da bi se mogli vratiti u svoj dom..to je strašno...

Citat:
Pravi autor: srbo Pogledaj Poruke
pokušali ste nas poubijati, ali eto neuspešno.
doduše, ipak ste uspeli u naumu.
mnogi su proterani, mnogi promenili podatke.
jedini koji su profitirali od svega toga su koljači, lopovi i političari.
a običan narod nek se *ebe.
sere mi se od tvojih postova,još kad ti vidim nick,kontam da si uživljen u provociranje i podjebavanje...

Citat:
Pravi autor: jaymz Pogledaj Poruke
nitko Srbe ne bi ubijao, ..to je takva glupost ..
Srbima je Franjo nudio i autonmiju i sve moguce , ali oni to nisu htjeli prihvatiti ]
šta niko ne bi? :eeK.
nemoj pričat o svima.... ima jako puno ljudi koji su bili u ratu i koji ne mogu smislit srbe,i koji bi ih najrađe zaklali da mogu.

Citat:
Pravi autor: Mr.Sarcastic Pogledaj Poruke
P.S PUN MI JE KURAC SLUŠANJA O SRBIMA I KAKO IM JE TEŠKO
također!!
više pričaju kako je srbima teško,nego kako je nama...katasrofa....

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
Kakav je polozaj Hrvata u Srbiji?
nikakav..oni po nama stalno seru,pljuju na veliko po nama,ne prihvačaju nas,al bitno da naši njih prihvačaju i još se brinu o njihovom položaju.
katastrofa.

Citat:
Pravi autor: bookworm Pogledaj Poruke
Ja jesam tolerantna osoba, nisam rasist niti nešto slično, ali mislim da Srbi nemaju pravo tražiti nikakva posebna prava u Hrvatskoj. Ako se kome ne sviđa neka se vrati odakle je i došao.
boldana rečenica rula
slažem se s tom rečenicom,jbt prvo su nas klali i onda bi neka prava kod nas.... sramota

Citat:
Pravi autor: Mr.Sarcastic Pogledaj Poruke
Šta ne pričate kako je Hrvatima u Srbiji. i

tako je....
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-09-08, 09:19   #73 (permalink)
Banned

neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar

zašto sam ja dobila upozorenje,šta sam ja ovdije reklamirala? želim objašnjenje

ovo je sramota..ja nisam ništa reklamirala a dobila sam crveni karton radi reklamiranja.

znači ja ne smijem reć svoje mišljenje o položaju srba jel ispada da ja nešto reklamiram?
ovo je strašno,ovo nisam očekivala.

Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 15-09-08 u 09:23.
Odgovori sa citatom
Star 15-09-08, 09:23   #74 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 5,147
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Neukrotiva, zbog govora mržnje si dobila upozorenje na 10 dana.

Mogu se složiti (i znam da je tako) da svi počinitelji strašnih zločina nisu kažnjeni, da slobodno žive s nama i da se još nisu riješili opasnih snova iz svojih glava, ali se ne mogu složiti s konstatacijom da Srbe treba protjerati iz Hrvatske i da im treba uskratiti ljudska i građanska prava.

Vezano za temu, Srbima u Hrvatskoj bih poručio da svoje probleme kojih sigurno ima riješavaju u Zagrebu, da ne traže riješenja u Beogradu, da ne mole Boga za kišu u Srbiji kad su im njive u Hrvatskoj, da se riješe ludih snova, da osim prava prihvate i obveze ...

To je, po mom mišljenju, obrazac ponašanja koji će najviše doprinijeti riješavanju manjinskih problema koje imaju.
Odgovori sa citatom
Star 15-09-08, 09:30   #75 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-08-08
Poruka: 1,325
Bety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auru

ma dobro je njima tu....zaštićeni su ko lički medvjedi
da nije tako ,odavno bi otišli,a ne se vraćali u lijepo obnovljene kućice i tako.... jel
Odgovori sa citatom
Star 15-09-08, 10:39   #76 (permalink)
Banned

Datum registracije: 11-07-08
Poruka: 150
mico75 se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
srba ima i previše u hrvatskoj,ima ih i više nego što ti misliš.

to i je najžalosnije od svega.
što imaju ista prava kao i mi hrvati.
kad se samo sjetim rata,i kako padale granate po našem narodu,koliko ljudi je poginulo,koliko djece je ubijeno....očeva,stričeva....
i onda oni imaju ista prava kao i mi...to je katastorfa...
kad su pjevali pjesme kako će klat hrvate
i onda im dotični hrvati davaju prava...ma katastrofa...
mi njima vračamo imovinu a šta je s našim ljudima koji su ostali bez domova? to niko ništa...znam neke ljude koji su godinama čekli da bi se mogli vratiti u svoj dom..to je strašno...

sere mi se od tvojih postova,još kad ti vidim nick,kontam da si uživljen u provociranje i podjebavanje...

šta niko ne bi? :eeK.
nemoj pričat o svima.... ima jako puno ljudi koji su bili u ratu i koji ne mogu smislit srbe,i koji bi ih najrađe zaklali da mogu.

također!!
više pričaju kako je srbima teško,nego kako je nama...katasrofa....

nikakav..oni po nama stalno seru,pljuju na veliko po nama,ne prihvačaju nas,al bitno da naši njih prihvačaju i još se brinu o njihovom položaju.
katastrofa.

boldana rečenica rula
slažem se s tom rečenicom,jbt prvo su nas klali i onda bi neka prava kod nas.... sramota

tako je....
Ja sam vama lepo reko,da je najbolje da ih poubijate,to malo što je ostalo.

Loše vas odgajaju,ja znam da vas roditelji odgajaju da srbe mrzite.

Tu prednjači katolička crkva.

Nacija koja mrzi nemože da opstane.

Nemate ni k,od kulturnog vaspitanja.

Zadnji Uredio anthlon : 15-09-08 u 10:50.
mico75 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-09-08, 10:43   #77 (permalink)
prof. Foruma

Bety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auru

Citat:
+

aj ne njajke...
Odgovori sa citatom
Star 15-09-08, 10:50   #78 (permalink)
Banned

Citat:
nikog ne bi ubila.
niko nema pravo nikome oduzet život samo zato što je hrvat ili srbin.

Citat:

mene nije nitko odgajao da nekog mrzim.
ja ne mrzim srbe,jednostavno mi se ne sviđaju neke stvari koje su se događale tokom rata i koje se i dan danas događaju.
ne prihvačam srbe koji ne prihvačaju hrvate i koji pričaju loše o hrvatima samo zato što su hrvati.
ne volim kada neki srbin dođe u hrvatsku i govori u svakoj drugoj riječi "bre" i diže 3 prsta smatram da time provocira,i da može normalno pričat i normalno se ponašat.
ima srba koji su jako divni ljudi,svaka im čast.
ali ima i srba koji su veći hrvati nego pojedini hrvati ako me razumijete.
neki srbi drže i do našeg i do njohovog božića,što mi se sviđa,jel jbga ako živiš kod nas u hrvatskoj mlo mi je glupo da ako ja njemu čestitam božić-naš da me on popljuje radi toga.
smatram da ako već žive kod nas da trebaju prihvatiti i neke naše običaje a ne se samo držat svojih i mrzit naš narod.
ja nikog ne mrzim ,ja mrzim samo nepravdu,i ljude koji nisu ljudi.

nije važno šta si,važno je biti čovjek
Odgovori sa citatom
Star 15-09-08, 10:50   #79 (permalink)
prof. Foruma

Citat:

gleaj pazi amo Prle...

ne može me nitko odgajati u mržnji. Bila sam klinka i pamtim sve...pamtim zvuk granata,naučila sam razlikovati zvukove za uzbunu,plakala sam kad tate nije bilo kući danima a nismo znali gdje je...pamtim Božić bez struje ,bilo je hladno i nije bilo hrane....Vijest da je brat ranjen....aloooo o čemu ti pričaš???

gleaj frende,bolje da ne ulazimo u ovu raspravu za tvoje dobro...ok?

ok
Odgovori sa citatom
Star 15-09-08, 10:52   #80 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,028
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Očito da ovdje nitko nije u stanju raspravljati o temi
Tema je do daljnjega

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hrvatska, nacionalne manjine, prava, srbi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114