Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Ex-Yugoslavia
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Srpska suradnja s Haškim sudom, parodija ili realnost u Politika forumu; Srbija je do sad izručila desetak osoba Haškom sudu. Do sad je izručila 3 predsjednika srpskih država: Miloš...

Vidi Rezultate Anketa: Da li je srpska suradnja s haškim sudom zadovoljavajuća
Srbija je napravila sprdačinu od Haškog suda 5 45.45%
Srbija je od svih država ex Yu najviše ignorirala Haški sud 3 27.27%
Srbija je učinila dosta ali još mora mnogo učiniti 2 18.18%
Srbija je ispunila većinu obaveza prema Haškom sudu 1 9.09%
Glasači: 11. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-08-08, 00:17   #1 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,624
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow
Srpska suradnja s Haškim sudom, parodija ili realnost

Srbija je do sad izručila desetak osoba Haškom sudu.
Do sad je izručila 3 predsjednika srpskih država:
Miloševića, Plavšićku i Karađića.

Milošević i Šešelj su od suda pravili lakrdiju, a po svemu sudeći to će napraviti i Karađić.

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-08-08, 01:12   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-07-08
Poruka: 31
Pegazz
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Pegazz
Re: Srpska suradnja s Haškim sudom, parodija ili realnost

Srbija je dosad izrucila maltene ceo vojni i policijski vrh...

A ostali?
Odgovori sa citatom
Star 13-08-08, 11:21   #3 (permalink)
Nježni predator

Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Srbija je do sad izručila samo opozicijske predstavnike.
Za mene su motivi izručivanja vrlo diskutabilni.

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-08-08, 20:05   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-07-08
Poruka: 31
Pegazz
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Pegazz

Do sada tacno 43 osobe...Malo li je...
Odgovori sa citatom
Star 25-08-08, 15:56   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-07-08
Godina: 57
Poruka: 900
Savana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono nešto

Mada sam rekao da necu ucestvovati na ovom topicu koji je tendeciozno otvorio zastitnik demokratije G-din Maslow i pri tome cinicki izjavljuje da je Srbija izrucila desetak osoba , samo radi istine odgovaram samo ovaj put i u nikakvu daljnu raspravu ne zelim se ukljucivati.

Srpske vlasti su isporucile 43, od 46 optuženih, koje je Srbija imala obavezu da preda.

Od proleća 1996. godine, kada je bivša SR Jugoslavija, odnosno Srbija prihvatila saradnju sa tim sudom, nadležnim organima Srbije dobrovoljno se predalo 25 optuženih, a 13 je uhapšeno, dok su ostali izručeni u saradnji sa policijom i organima Republike Srpske (RS).
Da navodim sada imena i funkcije , mislim da nema smisla.

Pored toga u samoj Srbiji je procesuirano preko 40 osoba koje Hag nije ni preuzimao.Iste su osudjene od 10-40g robije.

Pored toga Srbija je Hagu isporucila mnogobrojne dokaze u vidu pisanih dokumenata i video materijala ali na zalost to nije pomoglo pa su osumnjiceni Haradinaj i Naser Oric danas na slobodi.Prvi u nedostatku dokaza a drugi je oslobodjen svake krivice.

Toliko o srpskoj saradnji.Saradnja drugih zemalja sa istim tim Hagom nije tema ovog topica pa o tome i da hocu (a necu) ne mogu pisati.
Odgovori sa citatom
Star 26-08-08, 20:53   #6 (permalink)
Nježni predator

Rep+ za odgovor.
Otvorio sam temu jer o suradnji Srbije s Hagom znamo jako malo.
Anketu sam otvorio jer ma zanima kako prosječni Hrvat doživljava Hag,
a ne zato da nekog provociram.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-08, 00:04   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-07-08
Godina: 57
Poruka: 900
Savana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono nešto

Onda sorry ,pogresno sam te tumacio.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114