| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Uhićen Radovan Karadžić u Politika forumu; 24sata - Srpske sluĹľbe sigurnosti uhitile Radovana KaradĹľića... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Protuha Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,599
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uhićen Radovan Karadžić(navodno) izgleda da je, pise i na yahoo-u i na tportalu da su ga uhitili... tj. pise svugdi... eto ode srbija u EU (najvjerojatnije) EDIT: bilo je vrijeme da ga uhite!
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. Zadnji Uredio Sahataba : 21-07-08 u 23:54. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Protuha Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,599
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uhićen Radovan Karadžić(navodno) nisam, samo iskreno imam osjecaj da srbe malo simpatiziraju ![]() pa mi se cini da ce i ovo biti dovoljno...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Uhićen Radovan Karadžić(navodno) baš čitam, sad da vidimo što će sa njim
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Uhićen Radovan Karadžić(navodno) Intreresantno je da srpski mediji vijest nisu smjele objaviti prije ponoći. Obratite pažnju na vrijeme objave vijesti: B92 - Vesti - Glavni tužilac pozdravio hapšenje - Internet, Radio i TV stanica; najnovije vesti iz Srbije Radovan KaradĹľić uhapšen u Srbiji! :: Mondo Pa čak ni Bošnjaci nisu htjeli ili smjeli prije: TUZLA - TUZLARIJE NET http://www.cafe.ba/forum/tema,901,0_...-Karadzic.html
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 22-07-08 u 00:24. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:26.