| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Ustaše i četnici... u Politika forumu; evo ja čito malo pa da napišem onako od oka. Svaki spor se rešava sporazumom , a ne oruž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #281 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ustaše i četnici... evo ja čito malo pa da napišem onako od oka. Svaki spor se rešava sporazumom, a ne oružanim sukobom. Kada bi raja shvatila da su samo šahovske figure i da neko vuće njihove konce nebi rata uopšte bilo. Pioni su najbrojniji pa ti je uvek najlakše kad ga izgubiš, ali nije ti teško ponekad žrtvovat lovca ili topa ako misliš da ćeš izvući konačnu pobedu. Isto vam je i u ratu. Igraju šaha sa živim figurama. Na šahovsko polje dovedu figure, što na emociju, što na prisilu pa operi. Običnom čoveku ne trebaju političari i vojska. Običnom čoveku je potreban tehnološki napredak, tj. lekari, ekonomisti, znanstvenici za produženje života, povećanje kupovne moći, smanjenje radnog tjedna i lećenje retkih bolesti. Po meni glavni uzrok svih ratova su političari, trutovi društva. Nacionalni identitet nema veze sa time. Kulturna umetnička društva mogu da se nalaze i reklamišu svoj krajolik i svoje proizvode, nošnju, običaje i pesmu bez mržnje. Možemo da se družimo, pevamo, jedemo a i malo pomrdamo. Zato istopimo oružje u plugove, a na majce stavimo "peace". Napušimo se vinove loze i to je to. Treba lepo da nam se jebhe za ceo svet.
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| |
| | #282 (permalink) | |
| No End In Sight | Re: Ustaše i četnici... Citat:
![]() ![]()
__________________ malosutra.org | |
| |
| | #283 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ustaše i četnici... Citat:
![]()
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... | |
| |
| | #284 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,498
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ustaše i četnici... Citat:
Uh...pa ti možeš sam i da režiraš neki horor film. ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. | |
| |
| | #286 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ustaše i četnici... E super.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| |
| | #288 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ustaše i četnici... Ma ne opravdavam se ja nikome a jel znas zasto? Zato sto sam svesna da nikada necemo moci isto misljenje imati,i to je okej! Ali usput prokomentarisem ovde, dam svoje misljenje ali se , iskreno, ne obazirem tj ne vredja me nijedan post! ![]() Pozdrav za tebe Casey!
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| |
| | #289 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Ustaše i četnici... Citat:
![]() ![]() | |
| |
![]() |
| Tagovi: cetnici, povijest, ustase |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:01.

a jel znas zasto? Zato sto sam svesna da nikada necemo moci isto misljenje imati,i to je okej! Ali usput prokomentarisem ovde, dam svoje misljenje ali se , iskreno, ne obazirem tj ne vredja me nijedan post!