Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Ex-Yugoslavia
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Ustaše i četnici... u Politika forumu; Okej, ali eto meni nesto doslo da je promenim...onako iz srca!...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 15-07-08, 00:52   #301 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,498
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan
Re: Ustaše i četnici...

Okej, ali eto meni nesto doslo da je promenim...onako iz srca!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 15-07-08, 00:58   #302 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,050
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Eto baš krasno
Star 15-07-08, 01:47   #303 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-07
Poruka: 1,337
Mazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono nešto

imam par prijatelja srba, jer idu sa mnom na faks...
ugl. nikako mi nisu jasni, zato što stalno provociraju hrvate... neki dan meni ta srpkinja pošalje na fb.
nešto tipa, kako su srbi bolji od "obićnih ljudi" i tamo sve pohvale o njima i ugl. na kraju piše... pošalji ovo svim svojim srpskim prijateljima, ako mi se vrati znat ću da si mi prijatelj..... pa mislim ono... čemu to???

kao i kad je bila utakmica hravtska:turska.... ona napiše... evo jedem trešnje i navijam za tursku...
i aj sad recite da to nije podjebavanje...???
Star 15-07-08, 02:33   #304 (permalink)
Akademik Foruma

Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

A onda si naisla jednostavno na takvu osobu ... Meni je to totalna glupost da se tako tvoja drugarica ponasa.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 15-07-08, 03:36   #305 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-07
Poruka: 1,337
Mazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
A onda si naisla jednostavno na takvu osobu ... Meni je to totalna glupost da se tako tvoja drugarica ponasa.

pa izgleda da sam naišla na takvu osobu, jer stvarno ne vidim potrebu da jedni druge podjebavamo...

a valjda će je proć...
Star 15-07-08, 08:31   #306 (permalink)
No End In Sight

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 9,389
DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

malo se izlazi van okvira ove teme...tema je "ustase i cetnici"...a evo ovo zadnje sto citam vise je preraslo u temu "srbi i hrvati"...pa da i ja malo prokomentarisem..

cinjenica je da i u srbiji i u hrvatskoj ima dosta primitivnih razmisljanja ...prije sve primitivnih nacionalistickih razmisljanja...

dosta sam od kraja rata i to odma posle bio i u srbiji i u hrvatskoj...

pa evo moje misljenje:

u hrvatskoj se vise ide na podjebavanje od strane hrvata na racun bosanaca i srba...

npr ulazim ja u radnju u vodicama i govorim prodavacici "dobar dan, mogul dobit jedan hljeb?" kaze ona sta? reko jedan hljeb...ona opet sta? a ja ma idi u p.m. svoju i izađem...a to je namjerno bilo zato sto sam vidio kako je okrenula ocima kad sam trazio hljeb... jebes joj mater, hljeb-kruh, kafa-kava..isti kurac...zar neko zbog gluposti mora sranje pravit...

sto se tice srbije, evo mogu navesti primjer sta se desilo...
moj najbolji drug je bio 2000 ili 2001 u beogradu..i bio je u nekom stanu, sve super, zajebancija...ali među njima svima nasao je jedan debil koji ga je iz cista mira pitao "ko je poceo rat"..tema nije uposte bila u vezi toga...

meni se desilo 2005 u novom sadu (ali mislim da taj nije bio iz novog sada) ..dvojica stoje i ja pricam s ovim jednim od te dvojice...normala sve...kad taj drugi odjednom "jesil ti musliman"? ja sta gledam i reko "jesam, i sta sad ???" kad taj sto je bio u redu govori tom sto me je pitao " sta je tebi, boli te qrac sta je on! "

ali vremeneom se to gubi..eto zadnje dvije godine nisam imao nikakvih , ajmo reci sranja u srbiji..

neki dan, ja u novom sadu, krenuo na bankomat, kad kraj bankomata sjedi 6 momaka i od njih jedan na motoru, i ja kotnam evo sad sranja..ko 7 u jutro, oni razvaljeni, ja razvaljen

kad momak taj na motoru pita "jesil ti nas"? ja reko zavisi sta smatras pod tim "nas"...kad on ma jasta si nego nas i odveze me na stanicu, dade mi broj tel. da se javim kad dodjem...

i eto tako...par događaja iz iskustva...

naravno mislim da 85% stanovnika i srbije i hrvatske su u redu..ipak svi vucemo isto korijene.. ali naravno ima debila, sto jest jest...
Star 15-07-08, 12:17   #307 (permalink)
Akademik Foruma

Bravo za post, iskren je i jeste tako kao što pričaš.
Rep+ kad budem mogla.
Star 15-07-08, 13:02   #308 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 2,759
dark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg

Koliko ja vidim ovo je tema ustaše i četnici, a ne odnosi između Hrvata i Srba, a sad ako je nekome isto poimati sve Hrvate ustašama i sve Srbe četnicima onda ja stvarno ništa ne razumijem.
dark_zg je offline  
Star 15-07-08, 13:05   #309 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Ono što se nije promjenilo: Srbi su i dalje za nas i Kekece pojam gostoljubivosti.
U Srbiji nećeš ostat ni gladan ni žedan.
Jel' samo meni neopisivo idu na živce ovakve kretenarije, ili ima još nekoga?
Star 15-07-08, 13:08   #310 (permalink)
No End In Sight

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 9,389
DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

Citat:
Pravi autor: dark_zg Pogledaj Poruke
Koliko ja vidim ovo je tema ustaše i četnici, a ne odnosi između Hrvata i Srba,
ja sam isto napisao u vezi teme..ali posto sam vidio da se tema promjenila, malo sam nadovezao...

Citat:
Pravi autor: dark_zg Pogledaj Poruke
a sad ako je nekome isto poimati sve Hrvate ustašama i sve Srbe četnicima onda ja stvarno ništa ne razumijem.
a ovo sto si napisao:Hmm odakle si to izvukao i ko je to rekao????????
Zatvorena Tema
Tagovi: cetnici, povijest, ustase

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114