Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Ex-Yugoslavia
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Ustaše i četnici... u Politika forumu; Citat: Pravi autor: Maslow A da se ti nisi malo previše uživio u ulogu supermoderatora? Ne. Citat: Pravi ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 15-07-08, 12:52   #321 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,803
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Ustaše i četnici...

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
A da se ti nisi malo previše uživio u ulogu supermoderatora?
Ne.

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Prečesto si daješ pravo da komentiraš stvari o kojima pojma nemaš.
Zar je zabranjeno komentirat?

A otkad to?

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
A možda si i ti naišao ili se družio sa Krivim ljudima ovde , ako si upošte i bio ovde nekad!
Bio, bio... doduše, ne tako skoro, ali sam bio...

Također imao kontakte sa ljudima iz Srbije... i to relativno često

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
covjece dajem ti primjer...eto ne moram koristit izraz gostoljubljivost...

"toplije sam primljen" da li ti to odgovara? ili " opusteniji je razgovor s njim"...

sto se tice hrvatske, najbolje utiske sam stekao o Rijeci i njenim stanovnicima... Iz splita i nisam imao neku priliku da se druzim s nekim...

pa eto, to i ja kažem...

negdje si primljen ovako, negdje onako... negdje bolje, negdje lošije... uglavnom - to ovisi o čovjeku s kojim se družiš, a ne o mjestu/državi u kojoj si...

I zbog toga je bezveze (eto, valjda je to prikladan izraz) onako generalizirat i tvrdit da su "Srbi gostoljubiviji od nas/Slovenaca/ovih/onih"
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin

Zadnji Uredio damfisk : 15-07-08 u 12:55.
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 15-07-08, 12:59   #322 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,225
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Kad si već tako univerzalno kompetentan, daj mi reci koliko si puta prespavo u privatnoj kući u Srbiji, Bosni i Sloveniji?
Da li si uopće bio kod nekog u kući na ručku ili večeri izvan Hrvatske?

Maslow je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 15-07-08, 13:00   #323 (permalink)
Bionic Jive

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 7,703
DinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

Covjek na osnovu svojih iskustava stice dojmove..Tako sam steako dojam koji sam opisao u vezi Zagreba i Beograda...

I nisam nigdje generalizirao...Ja sam samo iznjeo svoje dojmove...
Star 15-07-08, 14:08   #324 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,790
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

ja sam spavao jednom u kući na livadi (valjda se sada zove glogovica) nekog vlasnika, al sam otišao pre nego je on došao
a jel bi bio on gostoljubiv da me zatekao tamo i zanima me ko bi bio najtolerantniji. Mislim da su podravci što se toga tiče najtolerantniji.
Star 15-07-08, 14:18   #325 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Poruka: 4,801
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Ajmo sad ponovo pročitati naslov i krenuti u tom smjeru, naravno, ako netko još ima što pametno za reći.
Star 15-07-08, 16:40   #326 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-06-08
Godina: 24
Poruka: 1,490
edhembeg ima ono neštoedhembeg ima ono neštoedhembeg ima ono neštoedhembeg ima ono neštoedhembeg ima ono nešto

Koliko vidim citajuci zadnjih par stranica ,,, izaslo se je iz okvira ove teme o ustasama i cetnicima ...
I okrenulo se u smjeru Hrvati i Srbi, Hrvatska, Srbija, BiH ...
Razumijem sto DinoB pokusava reci ,,, to je jednostavno njegov dojam koji je stekao ,,, nisam primjetio da je nesto generalizirao ,,, nego je govorio o svojim iskustvima na razlicitim mjestima ...
Gdje god krenes, u bilo koju zemlju u bilo koje mjesto neces se sigurno jednako ugodno osjecati ,,, negdje ces biti primljen ovako, negdje onako ...
Slazem se sa damfiskom da to ovisi o covjeku s kojim se druzis, a ne u drzavi kojoj si ...

Barem sto se tice ovdje kod nas u Istri Srbi i Bosnjaci su ovdje jako dobro integrirani u drustvo ,,, i mogu vam reci da je tu kod nas suzivot svih naroda i narodnosti na zavidnoj razini u odnosu na neke druge djelove Hrvatske (sto se moze povezati i s time da se u Istri nije direktno osjetio rat ...) ,,, uglavnom ovdje se svi druze, cijene i postuju bez obzira od kuda su i sta su (postoje izuzeci, ali to je jako mali broj ljudi) ...

Kad se vec govorilo o gostoprimstvu ,,, ovdje kod nas je od strane domacih Istrijana (Hrvata) i Srba najvise zastupljeno misljenje da ces najbolje biti primljen i docekan u Bosanskoj kuci, i opcenito odes li u BiH da je to poseban ugodjaj i docek ...
Ne zelim da ispadne da nesto generaliziram ali takav je stav mnogih ovdje (ne mora biti tocno) ,,, sto ne znaci da su sada drugi nesto losiji po pitanju gostoprimstva ,,, daleko od toga ... u svemu postoje izuzeci ...

Svi narodi i narodnosti uvijek su dobro dosli u Istru i u moju kucu ,,, evo tko god hoce moze kod mene doci na ljetovanje ,,, imat ce besplatno stanovanje, blizu je more ...
A eto ja imam zelju otici u Beograd ...

Sto se tice ove teme ustase i cetnici ,,, ja sam svoj stav vec iznio da su i jedni i drugi zlocinci ,,, i mislim da je zlocin zlocin, tu nema opravdanja bez obzira od kojeg je naroda ucinjen (kod svih naroda ga je bilo i bit ce ...) ...
Star 15-07-08, 16:53   #327 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,688
Locrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masi

Moj je prijedlog jer ova tema sve više liči na prepucavanje......

Locrian85 je offline  
Star 15-07-08, 19:05   #328 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Poruka: 4,801
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Ova tema više ne liči ni na što.

Ponadao sam se da će se nači još ponešto zanimljivo ali ...
Zatvorena Tema
Tagovi: cetnici, povijest, ustase

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113