| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Ustaše i četnici... u Politika forumu; Citat: Pravi autor: boki zg ustaše su ponos hrvatske a četnici največi zločinci kao i partizani Zaboga... Ovo je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ustaše i četnici... Zaboga... Ovo je tolika pregolema glupost... strašno... ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| |
| | #63 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ustaše i četnici... Nemam volje... Prepuštam ovu raspravu nekom drugom... ja ubrzo moram ići za poslom... Samo ću reć da je žalosno da netko može uz pojam ustaše vezati bilo koju pozitivnu riječ. Kolaboracionisti Masovni ubojice Fašisti Izdajnici koji su prodali dio Hrvatske fašistima to da... ali "ponos" ili domoljublje nikako... Osim ako ne smatrate da se domoljublje izražava planskim klanjem i okrutnim ubijanjem ljudi samo zato što su druge nacije ili vjere... ma bože sačuvaj...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| |
| | #64 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-03-06
Poruka: 68
![]() | Re: Ustaše i četnici... ugodan radni dan damfisk ![]() ustaše jesu zločinci ali u usporedbi sa četnicima i partizanima su mi prihvatljiviji a neoustaštvo u hrvatskoj uporište ima u dalmatinskoj zagori
__________________ odštrumfaj štrumfastično |
| |
| | #65 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ustaše i četnici... Zar zločince svrstavamo prema prihvatljivosti? Prihvatljiviji su oni koji su imali koncentracijski logor od onih koji ga nisu imali? Prihvatljiviji su oni koji su u svom programu, javno i otvoreno, proklamirali istrijebljenje čitave nacije? zanimljivo, zaista...
| |
| | #66 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 04-03-06
Poruka: 68
![]() | Re: Ustaše i četnici... Citat:
jesu četnici u svom programu, javno i otvoreno, proklamirali istrijebljenje čitave nacije? ne znaš ne znam ko je sad tu lud a ko zbunjen
__________________ odštrumfaj štrumfastično | |
| |
| | #68 (permalink) | |||
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ustaše i četnici... Citat:
Citat:
Citat:
Strašno ![]() | |||
| |
| | #69 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ustaše i četnici... Lijepo sam te već dva puta upozorio da pripaziš što pišeš...Stvarno pretjeruješ...Ovim tempom i nebudeš još dugo izdražao na forumu... Citat:
Citat:
Jel uopće znaš išta o povijesti? ili samo preuzimaš nečije stavove? Da, to mi je uvijek bila zanimljiva stvar. A upravo je tu dalmatinsku zagoru Pavelić prodao (poklonio) talijanima a da nije ni trepnuo... | ||
| |
| | #70 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ustaše i četnici... Znam. Nisu. Citat:
Ne znam ni ja. Ali ja barem ne razvrstavam zločince po prihvatljivosti. Meni je svaki zločinac - zločinac. I svaki je govno, bez obzira koji simbol nosio na kapi.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| |
![]() |
| Tagovi: cetnici, povijest, ustase |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:08.