| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Ustaše i četnici... u Politika forumu; Damfisk i ostali...svaka vam čast što vam se uopće da raspravljat o tome...ja stvarno nemam više energije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,616
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ustaše i četnici... Damfisk i ostali...svaka vam čast što vam se uopće da raspravljat o tome...ja stvarno nemam više energije raspravljet s ekipom koju proganjaju nekakvi duhovi prošosti...
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? |
| |
| | #72 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-03-06
Poruka: 68
![]() | Re: Ustaše i četnici... interesantno... damfisk sve zna.. osim za ovčaru ne zna nabubaj ovdje ako sam ja preglup da ti objasnim četnici nisu imali ideju istrebljenja čitave nacije... hmm ajmo reć da u svom programu otvoreno to nisu iznosili ali njihov program bi bio jasan i onima koji nisu rata ni vidli ni čuli
__________________ odštrumfaj štrumfastično |
| |
| | #73 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ustaše i četnici... Zanimljivo, ja mislio da se ovdje priča o 2. svjetskom ratu
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| |
| | #75 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ustaše i četnici... Citat:
Konačno... Nevjerojatno je koliko ima takvih, krivih percepcija u društvu...Jednostavno je sada u modi sve izokrenuti i onda gorljivo to braniti...Naravno bez argumenata...Strašno... | |
| |
| | #76 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-03-06
Poruka: 68
![]() | Re: Ustaše i četnici... hah... da si mi poslo PM u kojem bi pisalo budala si ja bih se nasmijal i složil se s tobom jer stvarno jesam budala... kad sam na ovakvom forumu saftajte se, ja idem drugdje razmjenjivat slike i ostali software kad je kod vas zabranjeno ![]() a samo prije nego kaj odem... sjetite me se koji put.. nisam bio tak loš dečko ![]()
__________________ odštrumfaj štrumfastično |
| |
| | #77 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-01-07 Godina: 36
Poruka: 1,711
![]() | Re: Ustaše i četnici... jedno je samo tacno, najvise Svaba, koji su inace bili okupatori na cijeloj teritoriji ex-Yu pomlatili su partizani i tacka. ustase nisu ubijale Svabe a cetinci su to radili sporadicno do pada Uzicke Republike. mislim da je ovim sve receno. i tacka |
| |
| | #78 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 26-02-07 Godina: 57
Poruka: 1,092
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ustaše i četnici... Evo čitam ove postove, ali od svega proizlazi da Hrvatska mladost očito u školama ne uči dovoljno o Hrvatskoj povjesti prošlog stolječa od ulaska u prvu Jugoslaviju pa do propasti druge Jugoslavije, to je ono prvo pitanje s kojim je otvorena ova tema. Pošto nešto učim o četnicima i ustašama rekoh odo postaviti temu šta ekipa na forumu misli o jednima i drugima... Mislite li da su oni paravojne jedinice ili regularna vojska? Bi li bi ste ih stavili u isti koš ili su ipak ustaše jedna stvar, a četnici sasvim druga? Iz tog je očito da če se ove teme razvlačiti ne samo na forumima, već i u javnosti sve dok se jednom realno ne postavi svak na svoje mjesto u povjesti i pojasni što se točno događalo u prošlom stolječu, sa Hrvatima i ostalim narodima na ovim prostorima. Treba istaknuti istinu, tko je tko bio i kad i u koje vrime, sve postaviti na svoje realno mjesto jer je to dio naše povjesti od koje ne možemo pobječi, a koja če nam biti teret ako je ne prihvatimo onakvu kakva jest stvarno bila. |
| |
| | #79 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ustaše i četnici... Dooobro.. A što je autor ovim postom htio reći? ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| |
![]() |
| Tagovi: cetnici, povijest, ustase |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:06.