Stranica 2 od 12 PrvoPrvo 1234567 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 120
Like Tree2Likes

Vaša sjećanja iz rata

Raspravljate o temi Vaša sjećanja iz rata u Ex-Yugoslavia forumu, dio Politika foruma; Prije svega da kažem da su sječanja i danas jako sviježa, kao da je jučer bilo. U zadnje vrijeme često ...

V.I.P. Član Avatar od korisnika dark_zg
    Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    41
    Poruka
    6,438
    Liked
    88 times

Re: Vaša sjećanja iz rata

Prije svega da kažem da su sječanja i danas jako sviježa, kao da je jučer bilo. U zadnje vrijeme često se sjetim svog pokojnog prijatelja i mog imenjaka koji zbog obiteljskog problema nije otišao na ratište u Hrv. Kostajnicu a samim tim i u zarobljeništvo zajedno samnom. Toliko sam ga se puta sjetio u logoru i bio sam sretan što ga je viša sila ostavila u Zagrebu. Kad sam se vratio doma saznao sam da je moj prijatelj otišao nedugo iza nas na ratište u Petrinju i ubrzo poginuo. Proklet je rat, nikad se me ponovilo.

Regularni forumas
    Datum registracije
    07-08-08
    Poruka
    270
    Liked
    0 times

sječam se arkana,šešelja i miloševića sa titovom slikom u rukama kako huškaju srbe da idu ubijati ustaše jer su antifašisti.
    danas nema slobe,akana i šešelja,ali ima drugih likova koji se kunu u tita i antifašizam.
    slučajnost ili logičan slijed velikosrpske agresije?

Akademik Avatar od korisnika pajo-patakRi
    Datum registracije
    25-11-07
    Poruka
    3,665
    Liked
    4 times

to nije tvoje sjećanje nego s televizije...ovo je jedna dirljiva tema i po mom mišljenju tu ne trebaju nikakva prepucavanja, a pogotovo s tobom

ot: kako sam iz rijeke jedino što sam doživio su sirene za zračnu uzbunu i odlazak u sklonište...to je bilo koliko se sjećam samo jednom...a sjećam se kako sam gledao mamu kako se brine za svog brata i tatu kako brine za svog brata i sestru...nismo se dugo čuli s njima, ali je na kraju sve ispalo dobro
    Zadnji Uredio pajo-patakRi : 22-08-08 u 16:58

Regularni forumas
    Datum registracije
    07-08-08
    Poruka
    270
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: pajo-patakRi Pogledaj Poruke
    to nije tvoje sjećanje nego s televizije...
    tko ti je to rekao?jesi pročitao u novinama ili me slušao na tv-u?

Datum registracije
    25-11-07
    Poruka
    3,665
    Liked
    4 times

onda i ja mogu reći da se sjećam kako je tenk pregazio crvenog fiću jer je to jedna od najupečatljivijih slika...ali to sam vidio na tv-u

ovdje se, koliko sam ja shvatio, na sjećanje iz rata misli na ono što smo mi direktno doživjeli a ne čuli na radiju ili vidjeli na televiziji iako je i to neka vrsta sjećanja iz rata

ako se ti sjećaš njih kako huškaju srbe tako da si bio fizički prisutan tamo onda u redu i ispričavam se...ali ako je to iz medija, po meni to nije tvoje sjećanje iz rata

sve sam sad rekao i neću više offtopičarit i spamat bezveze, ionako je toga previše...

Regularni forumas
    Datum registracije
    07-08-08
    Poruka
    270
    Liked
    0 times

pa ja sam pogrešno shvatio.ja onda zbilja nemam sječanja na rat jer sam bio u minkenu dok ste vi ratovali sa titovom slikom u džepu i partizanskom pjesmom na usnama

Datum registracije
    25-11-07
    Poruka
    3,665
    Liked
    4 times

ja ovaj tvoj post mogu shvatit samo kao uvredu svima nama, pogotovo braniteljima jer ne vidim apsolutno ništa smiješno...svugdje gdje si došao provociraš...vrati se u minken, ne znam gdje je to, valjda je metropola ustaške utopije...doviđenja

Cachorro Louco Avatar od korisnika sahasa
    Datum registracije
    24-12-05
    Poruka
    13,753
    Liked
    88 times

DRŽITE SE TEME,PRESTANITE SA OFFTOPICOM I PROVOKACIJAMA !

SVAKI SLJEDEĆI POST KOJI NEMA VEZE SA TEMOM ĆE BITI OBRISAN A AUTOR POSTA SANKCIONIRAN !
    HVALA NA RAZUMIJEVANJU...

Regularni forumas
    Datum registracije
    07-08-08
    Poruka
    270
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: pajo-patakRi Pogledaj Poruke
    ja ovaj tvoj post mogu shvatit samo kao uvredu svima nama, pogotovo braniteljima jer ne vidim apsolutno ništa smiješno...svugdje gdje si došao provociraš...vrati se u minken, ne znam gdje je to, valjda je metropola ustaške utopije...doviđenja
    ja sam rekao kakva su moja sječanja.aj sad recite vi koji ste se borili
    jeste razočarani?jel zbog toga pljujete po thompsonu?jel zbog toga branite komunizam i jugoslaviju?

V.I.P. Član Avatar od korisnika dark_zg
    Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    41
    Poruka
    6,438
    Liked
    88 times

Na današnji dan 1991. godine došao sam na ratište u Hrvatsku Kostajnicu, i to probijanjem četničkih barikada u selima Rosulje i Slabinje, na cesti Hrvatska Dubica - Hrvatska Kostajnica. Bilo je jako gusto.

Stranica 2 od 12 PrvoPrvo 1234567 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku