| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Vaša sjećanja iz rata u Politika forumu; Prije svega da kažem da su sječanja i danas jako sviježa, kao da je jučer bilo. U zadnje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Vaša sjećanja iz rata Prije svega da kažem da su sječanja i danas jako sviježa, kao da je jučer bilo. U zadnje vrijeme često se sjetim svog pokojnog prijatelja i mog imenjaka koji zbog obiteljskog problema nije otišao na ratište u Hrv. Kostajnicu a samim tim i u zarobljeništvo zajedno samnom. Toliko sam ga se puta sjetio u logoru i bio sam sretan što ga je viša sila ostavila u Zagrebu. Kad sam se vratio doma saznao sam da je moj prijatelj otišao nedugo iza nas na ratište u Petrinju i ubrzo poginuo. Proklet je rat, nikad se me ponovilo. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-08
Poruka: 271
![]() | Re: Vaša sjećanja iz rata sječam se arkana,šešelja i miloševića sa titovom slikom u rukama kako huškaju srbe da idu ubijati ustaše jer su antifašisti. danas nema slobe,akana i šešelja,ali ima drugih likova koji se kunu u tita i antifašizam. slučajnost ili logičan slijed velikosrpske agresije? |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,084
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaša sjećanja iz rata to nije tvoje sjećanje nego s televizije...ovo je jedna dirljiva tema i po mom mišljenju tu ne trebaju nikakva prepucavanja, a pogotovo s tobom ot: kako sam iz rijeke jedino što sam doživio su sirene za zračnu uzbunu i odlazak u sklonište...to je bilo koliko se sjećam samo jednom...a sjećam se kako sam gledao mamu kako se brine za svog brata i tatu kako brine za svog brata i sestru...nismo se dugo čuli s njima, ali je na kraju sve ispalo dobro
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." Zadnji Uredio pajo-patakRi : 22-08-08 u 16:58. |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaša sjećanja iz rata onda i ja mogu reći da se sjećam kako je tenk pregazio crvenog fiću jer je to jedna od najupečatljivijih slika...ali to sam vidio na tv-u ovdje se, koliko sam ja shvatio, na sjećanje iz rata misli na ono što smo mi direktno doživjeli a ne čuli na radiju ili vidjeli na televiziji iako je i to neka vrsta sjećanja iz rata ako se ti sjećaš njih kako huškaju srbe tako da si bio fizički prisutan tamo onda u redu i ispričavam se...ali ako je to iz medija, po meni to nije tvoje sjećanje iz rata sve sam sad rekao i neću više offtopičarit i spamat bezveze, ionako je toga previše...
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaša sjećanja iz rata ja ovaj tvoj post mogu shvatit samo kao uvredu svima nama, pogotovo braniteljima jer ne vidim apsolutno ništa smiješno...svugdje gdje si došao provociraš...vrati se u minken, ne znam gdje je to, valjda je metropola ustaške utopije...doviđenja
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Purger | Re: Vaša sjećanja iz rata DRŽITE SE TEME,PRESTANITE SA OFFTOPICOM I PROVOKACIJAMA ! SVAKI SLJEDEĆI POST KOJI NEMA VEZE SA TEMOM ĆE BITI OBRISAN A AUTOR POSTA SANKCIONIRAN ! HVALA NA RAZUMIJEVANJU...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-08
Poruka: 271
![]() | Re: Vaša sjećanja iz rata Citat:
![]() jeste razočarani?jel zbog toga pljujete po thompsonu?jel zbog toga branite komunizam i jugoslaviju? ![]() _____________ Prevršio si svaku mjeru sa svojim provokacijama ![]() Joks | |
| | |
![]() |
| Tagovi: rat |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:19.