Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Ex-Yugoslavia
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Vaša sjećanja iz rata u Politika forumu; Prije svega da kažem da su sječanja i danas jako sviježa, kao da je jučer bilo. U zadnje ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-08-08, 15:38   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 2,759
dark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg
Re: Vaša sjećanja iz rata

Prije svega da kažem da su sječanja i danas jako sviježa, kao da je jučer bilo. U zadnje vrijeme često se sjetim svog pokojnog prijatelja i mog imenjaka koji zbog obiteljskog problema nije otišao na ratište u Hrv. Kostajnicu a samim tim i u zarobljeništvo zajedno samnom. Toliko sam ga se puta sjetio u logoru i bio sam sretan što ga je viša sila ostavila u Zagrebu. Kad sam se vratio doma saznao sam da je moj prijatelj otišao nedugo iza nas na ratište u Petrinju i ubrzo poginuo. Proklet je rat, nikad se me ponovilo.
dark_zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-08-08, 16:44   #12 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-08
Poruka: 271
croatian_force

sječam se arkana,šešelja i miloševića sa titovom slikom u rukama kako huškaju srbe da idu ubijati ustaše jer su antifašisti.
danas nema slobe,akana i šešelja,ali ima drugih likova koji se kunu u tita i antifašizam.
slučajnost ili logičan slijed velikosrpske agresije?
croatian_force je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-08-08, 16:56   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,084
pajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavan

to nije tvoje sjećanje nego s televizije...ovo je jedna dirljiva tema i po mom mišljenju tu ne trebaju nikakva prepucavanja, a pogotovo s tobom

ot: kako sam iz rijeke jedino što sam doživio su sirene za zračnu uzbunu i odlazak u sklonište...to je bilo koliko se sjećam samo jednom...a sjećam se kako sam gledao mamu kako se brine za svog brata i tatu kako brine za svog brata i sestru...nismo se dugo čuli s njima, ali je na kraju sve ispalo dobro

Zadnji Uredio pajo-patakRi : 22-08-08 u 16:58.
pajo-patakRi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-08-08, 22:28   #14 (permalink)
Banned

croatian_force

Citat:
Pravi autor: pajo-patakRi Pogledaj Poruke
to nije tvoje sjećanje nego s televizije...
tko ti je to rekao?jesi pročitao u novinama ili me slušao na tv-u?
Odgovori sa citatom
Star 22-08-08, 22:32   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

pajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavan

onda i ja mogu reći da se sjećam kako je tenk pregazio crvenog fiću jer je to jedna od najupečatljivijih slika...ali to sam vidio na tv-u

ovdje se, koliko sam ja shvatio, na sjećanje iz rata misli na ono što smo mi direktno doživjeli a ne čuli na radiju ili vidjeli na televiziji iako je i to neka vrsta sjećanja iz rata

ako se ti sjećaš njih kako huškaju srbe tako da si bio fizički prisutan tamo onda u redu i ispričavam se...ali ako je to iz medija, po meni to nije tvoje sjećanje iz rata

sve sam sad rekao i neću više offtopičarit i spamat bezveze, ionako je toga previše...
Odgovori sa citatom
Star 22-08-08, 22:36   #16 (permalink)
Banned

croatian_force

pa ja sam pogrešno shvatio.ja onda zbilja nemam sječanja na rat jer sam bio u minkenu dok ste vi ratovali sa titovom slikom u džepu i partizanskom pjesmom na usnama
Odgovori sa citatom
Star 22-08-08, 22:49   #17 (permalink)
dr.sc. Foruma

ja ovaj tvoj post mogu shvatit samo kao uvredu svima nama, pogotovo braniteljima jer ne vidim apsolutno ništa smiješno...svugdje gdje si došao provociraš...vrati se u minken, ne znam gdje je to, valjda je metropola ustaške utopije...doviđenja
Odgovori sa citatom
Star 22-08-08, 22:50   #18 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,938
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

DRŽITE SE TEME,PRESTANITE SA OFFTOPICOM I PROVOKACIJAMA !

SVAKI SLJEDEĆI POST KOJI NEMA VEZE SA TEMOM ĆE BITI OBRISAN A AUTOR POSTA SANKCIONIRAN !
HVALA NA RAZUMIJEVANJU...

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-08-08, 22:53   #19 (permalink)
Banned

croatian_force

Citat:
Pravi autor: pajo-patakRi Pogledaj Poruke
ja ovaj tvoj post mogu shvatit samo kao uvredu svima nama, pogotovo braniteljima jer ne vidim apsolutno ništa smiješno...svugdje gdje si došao provociraš...vrati se u minken, ne znam gdje je to, valjda je metropola ustaške utopije...doviđenja
ja sam rekao kakva su moja sječanja.aj sad recite vi koji ste se borili
jeste razočarani?jel zbog toga pljujete po thompsonu?jel zbog toga branite komunizam i jugoslaviju?

Odgovori sa citatom
Star 02-09-08, 16:20   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 2,759
dark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg

Na današnji dan 1991. godine došao sam na ratište u Hrvatsku Kostajnicu, i to probijanjem četničkih barikada u selima Rosulje i Slabinje, na cesti Hrvatska Dubica - Hrvatska Kostajnica. Bilo je jako gusto.
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: rat

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114