| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Vukovar - Poslednji rez u Politika forumu; Nisam ni ocekovao bolji prijem posta . Smisao celog posta je da se odgovori na samo jedno pitanje KAKO I ZASTO ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: Beograd Godina: 57
Poruka: 900
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vukovar - Poslednji rez Nisam ni ocekovao bolji prijem posta. Smisao celog posta je da se odgovori na samo jedno pitanje KAKO I ZASTO JE VUKOVAR POSTAO SIMBOL STRADANJA
__________________ Lepša duše dublje jeca |
| | |
| | #23 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vukovar - Poslednji rez Pokusaj pazljivo procitati ceo post. Nigde nije pomenuto da je to primer srpskog stradanja , naprotiv. Niti je pravljeno poredjenje sa Jasenovcem. Dosadasnji komentari pokazuju da vas interesuju samo posledice ali i ne i uzroci.Ali dobro - pucajte.Verovatno ce se pojaviti i oni koji shvataju poentu celog posta.
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-08
Poruka: 271
![]() | Re: Vukovar - Poslednji rez Citat:
može. uzrok je veliksrpska politika čije temelje je udario vuk karađić,razradio ilija garašanin a u praksu pretočila sanu. sanu je tom prilikom izdala i memorandum u kojem se opisuju razlozi zbog kojih je potrebno stvaranje velike srbije. a milošević je samo neposredni izvršitelj.stvarni krivci i danas sjede u beogradu i imaju sada druge pulene koji isti posao odrađuju drugim metodama. evo ti pa se uvjeri: Memorandum SANU - Wikipedija | |
| | |
| | #25 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vukovar - Poslednji rez I sad ocekujes od mene da se upustim u raspravu od koje sam se na samom pocetku ogradio.Ali ocito je da citas samo ono sto ti ogovara.Tema je Vukovar
| | |
| | #27 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vukovar - Poslednji rez Bilo je jako tesko doci do tog zakljucka.Pogledaj naslov ![]() ps. Sad ocekujem da ces reci da se Vukovar ne moze posmatrati van konteksta.Razumi da se ne moze pricati o celoj istoriji na topicu koji je jasno definisan. Trebalo bi ispisati celu studiju. ![]() ![]()
| | |
| | #29 (permalink) |
| wayward | Re: Vukovar - Poslednji rez evo, imam ja jedno pitanje za Savanu. Zašto se to sve događalo na teritoriju Hrvatske ? I slažem se da je propaganda učinila čuda na jednoj i drugoj strani, ali zašto nije Srbija jednostavno pustila Hrvatsku a ode, u sklopu samostalne Hrvatske bi Srbi u sklopu nacionalne stranke izborili svoja prava kao što sad i rade i bilo bi sve 5, ali nije tako moglo ići, zar ne. O podjeli Bosne danas znaju i mala djeca da su se dogovarali, i to im je na dušu obojici, ali ako su ratovali Srbija i Hrvatska, zašto je rat bio samo na teritoriju Hrvatske, zašto ne na teritoriju Srbije. Ako misliš da nije Srbija ratovala dat ćemo ti brojne primjere u suprotno. Sam dokumentarac je OK kao što sam i rekao, i sagleda pojedinačne priče koje su horori sami po sebi i nemogu da ne ostave ruine od ljudi nakon toga, ali ponavljam, zašto?
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー Zadnji Uredio pharaoh : 15-08-08 u 13:28. |
| | |
| | #30 (permalink) | ||
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
Citat:
Zašto je potrebno filozofiranje i čeprkanje između činjenica jel je kokoš ili jaje. Slikovito zamisli da Bugari požele malo Srbije i navale svom silom na Beograd, izraketiraju ga, poruše 90% zgrada, pobiju stotinjak tisuća, odvedu još tri puta toliko u logore, naprave oko grada stratišta gdje egzekuciraja par tisuća ljudi metkom u čelo i onda se pita Bugar, a zašto je Beograd postao simbol stradanja, na kraju 20-tog stoljeća netko uspije takav zločin učiniti i još se pita!! Savana, jesi li bio u Vukovaru??? Sada ili možda 97, 98????
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: posljednji, rez, vukovar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:14.