| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Vukovar - Poslednji rez u Politika forumu; Ne nisam bio ni tih a ni ranijih godina.Imao sam srecu. tarquino ona tri primera koje sam naveo dokazuju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: Beograd Godina: 57
Poruka: 900
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vukovar - Poslednji rez Ne nisam bio ni tih a ni ranijih godina.Imao sam srecu. tarquino ona tri primera koje sam naveo dokazuju da ni jedan od tih ljudi nikako nije bio zeljan krvi.Ne kazem da nije bilo i onih koji jesu. Kad pominjes Bugare,Srbija je pretrpela dosta zla od istih u oba svetska rata. I sorry ali u vezi Bugara mi se zaista namece kontra pitanje.Zamisli da Italija,Austrija i Madjarska zatraze malo Hrvatske. Ja sam vam iskreno opisao situaciju ali ocito je da moje namere smatrate zlonamernim. Milosevic je dosao na vlast na talasu nacionalizma ali nije imao snage da proglasi ratno stanje vec je cinicno pisalo -poziv na vojnu vezbu.9-tog oktobar 1991je izveo tenkove na ulice Beograda jer nije imao drugi nacin da smiri demonstracije.Dogadjanja u Beogradu u tih 10 g. sam opisao na drugom topicu pa se ne bih ovde ponavljao.Deo posta koji se odnosi na dogovor Tudjmana i Slobe sto se Hrvatske tice niste komentarisali ili mislite da je tako nesto cista spekulacija. pharaoh ,jednostavno rat koji je krenuo od Slovenije nije stigao do Srbije.Zaustavljao se tamo gde su vladari odredili granice.Bosna je ta koja je platila najvecu cenu. Da mislim da Srbija izuzev Vukovara kome je prethodila zestoka propaganda nije ratovala.Arkanovci i Seseljevci su isli ali niko ovde nije znao ni kad su otisli a pogotovo kad su se vratili. I shvatite da ja ovde na forumu ne branim Srbe niti napadam Hrvate.I nisam studirao istoriju i nemam odgovore na sva pitanja.I zato se nemojmo svadjati jer to je najmanje sto zelim.Ovde u Srbiji ne samo na forumima nego na javnoj sceni , oci u oci odgovaram svakom ko da izjavu tipa Hrvati su genocidni narod ili slicne nebuloze.Mozda se jednom nadje i neki cetnik pa me skrati za glavu , napije mi se krvi ali zaliti necu.
__________________ Lepša duše dublje jeca |
| | |
| | #32 (permalink) | |||
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne znam zašto je bilo potrebno ovo "imao sam sreću", trebao bi svatko doći tko priča o Vukovaru i stradanju, da mu neke stvari postanu jasnije, ikao nekima ni to ne bi pomoglo Citat:
Citat:
Citat:
profil: Hrvat po rodjenju,kosmopolit po opredeljenju ?!
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |||
| | |
| | #33 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vukovar - Poslednji rez @ savana: Čuj, stari... zašto ti svaki upit, kontratvrdnju ili reakciju na tvoje upise smatraš progonom i atakom na tebe osobno? I pazi, najlakše je sada pričat kako ti ljudi koje si ti naveo u svoja tri primjera nisu bili željni krvi... Najvjerovatnije i nisu... Nitko normalan ne izjednačava sve Srbe, nit kompletno stanovništvo Srbije ne proglašava serijskim ubojicama i masovnim zločincima. Naglašavam - nitko normalan to ne čini. Ali meni se sve nekako čini da je pozadina te (i takvih sličnih) priče da se objasni kako nije bilo srpske agresije, kako u Srbiji nije bilo ni želje ni namjere ni plana da se dijelovi Hrvatske pripoje Srbiji, kako Srbija nije negirala pravo Hrvatske na državnost i suverenost u OVIM DANAŠNJIM GRANICAMA A svi mi znamo da to nije istina. Kužiš?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-08
Poruka: 271
![]() | Re: Vukovar - Poslednji rez Citat:
a da se sad izljubite malo? ![]() | |
| | |
| | #35 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vukovar - Poslednji rez Pederluke prepuštam tebi. To nije moj đir.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #38 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vukovar - Poslednji rez Općepoznata je činjenica da je sklonost nacionalsocijalističkim ideologijama i njihovim vulgarnijim verzijama jedan od najpouzdanijih indikatora homoseksualnosti. Ajde reci, jel' često poželiš da član SA i da si blizak suradnik Ernsta Roehma? Ajde priznaj... Ajde...
| | |
| | #40 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: Beograd Godina: 57
Poruka: 900
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vukovar - Poslednji rez E tarquino ,bidan ne bio,covjek sam bolan.Ne trpim nepravdu , nevolim ustase,nevolim cetnike,nevolim Boze pravde,nevolim sahovnicu , a sto cu jadan , takvog me mati rodila.Krstenicu drzim uramljenu , na zidu . Pogresno sam te razumeo,otuda ono srecom.Zao mi je sto ga nisam video prije.Posle sam video dovoljno da shvatim i nema potrebe i da ga vidim. damfisk to mi dodje kao steceni odbrambebi refleks.Ne pricam ja samo sada , pricao sam i `91. Da u Srbiji je bilo i zelje i namere ali od strane Milosevica i onih sto pocinju sa para.Milosevic je hvatao izbeglice po Srbiji i slao ih u Bosnu.Ovi drugi nisu hvatali i na srecu nisu bili tako brojni ali uprkos tome su naneli mnogo zla. Sasvim ste u krivu kad mislite da se nije nista radilo da se to spreci.Radilo se i to svojski.Godinama.Taj rad sam i sam osetio na svojim bubrezima.Ali ne samo ja nego mnogi. Licno mi je zao sto ne mogu vise na Spacvu u ribolov,sto ne mogu na Cres na letovanje.Pit lozu rano ujutro i lagat kafedziju koliku sam ribu ulovia.Cakulat sa Bracankama koje nisam nista,razumea ali ih je bilo divno slusat. I soryy sto upotrebim ,ponekad i pogresno neke reci ali nekako mi je milo.I za to je mati kriva. ![]()
__________________ Lepša duše dublje jeca |
| | |
![]() |
| Tagovi: posljednji, rez, vukovar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:12.