A tko zna kako bi živjeli? Jasno da su neke stvari bile bolje npr. socijalna i svaka druga sigurnost no da li bi tako bilo i sada. S druge strane tko nam brani ili nam je branio da nam sada bude bolje? Naravno, samtram da nekakve usporedbe, a bez pjene na ustima, mogu dati samo ljudi koji su probali jedno i drugo.Pravi autor: Kristijan
Na kraju, mislim da Jugoslavija više nije bila održiva i to ne zbog "težnji naroda za samostalnom državom", mo'š mislit kako se narod pita, nego zbog lokalnih šerifa koji su se "zaželjeli kolača" i jednostavno okolnosti u datom trenutku tj složili su se svi uvjeti za raspad.
Ovim ne branim ono prije ili hvalim ovo sada, mislim da drugačije nije moglo, a rasprava je tipa što bi bilo da je Jugoslavija igrala 98 u Francuskoj - teoretski jača, a mislim da ne bi bili blizu Hrvatske 98. Ili, da je u Barceloni igrala Yu protiv Jordana i ekipe?
Jedino mi je žao što nam sad nije puno bolje, a moglo je biti, a za prolivenim mlijekom se ne plače.
Predlažem temu što učiniti da nam sad bude bolje da te silne žrtve i odricanja ne bi bile uzalud (jer najlakše je reći: ma boli me piša i neću glasat)!

1Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom
) kad se sami pocnu vise cijeniti i preuzmu incijativu.
) sa svim jugoslavenskim. Događa se paradoks da neko iz vrha vlasti za vrime Jugoslavije bude i danas u vrhu vlasti (čast iznimkama koje su odgovorne za samostalnu Hr
)