| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Yugoslavia u Politika forumu; Citat: Pravi autor: pharaoh pokoj joj duši,umrla je stara,bila je i dobra i loša. Amen... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Yugoslavia evo ljudi da i ja nešto ne napišem... ja se baš ne sečam yuge jer sam se rodil 1989, ali mi je stari neke stvari pričal i buraz, veli mi stari da je bilo novac na bacanje.... i da se je puno lakše živelo... a suseda je rekla da dok je dobila kredita u banki, da je u dve vrečice nosila novce, i niko ju neje ni pogledal, a sada da to napraviš ostali bi bez toga čim bi zišel iz banke.... više se je policija poštivala, veli buraz, da si nekaj rekel policajcu kaj nesi smel, dobil bi batin, a sada ga moreš zmazati i neki ti nemru nikaj... a sada dal bi nam bilo bolje, to niko nemre znati.... ![]()
__________________ SOUND . VISION . SOUL P i o n e e r |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Yugoslavia Citat:
A i ko je onda mogao znati da bu se SSSR raspal i da bu doslo do pada komunizma!!! | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Yugoslavia Vidi se da ne pratite politiku jako dugo, naime kad je počela tzv jugoslavenska kriza (rat u Soveniji i početak napetih događanja u Hrvatskoj), vodili su se razgovori između Kučana, Tuđmana i Miloševića, zajedno sa europskim predstavnicima (većinom ministri vanjskih poslova) i tada je kao jedna od opcija bila da Juga uđe u EU, a nakon nekog vremena ako to tada budu htjeli Slovenci i Hrvati bi se mogli osamostalit, međutim Kučan nije htio ni čut za to... A što se tiče 1978.g prvi put čujem da je to nuđeno Jugoslaviji, nuđeno je da uđe u Nato ali u tadašnju EEZ, prvi put čujem... Meni nikako nije jasno, da za sve svoje probleme, uvijek optužujemo nekog drugog, Budimpešta, Beč, Beograd, za neke sad i Zagreb...kad će to prestat. Uvijek smo si sami krivi, nitko nas na ništa nije tjerao?!. Na udruživanje s Ugarskom, sami smo pristali, sami smo pristupili Austriji i Habsburgovcima, nakon toga zajedno smo sa svim drugim južnim Slavenima željeli zajedničku državu, pa me zanima kako nam drugi mogu biti krivi kad smo sve radili svjesno i proračunato... ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" Zadnji Uredio lucky_strike_08 : 08-06-06 u 17:26. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Yugoslavia Ma gle Lucky,da je sve to tako jednostavno onda nebi ni bilo ni ratova niti svakojakih trvenja i nesporazuma!!Ali posto ne zelim filozofirati i politizirati,jer to ne znam niti zelim,a ponajmanje o tim hrvatko-srpskim odnosima,a vjerujem da se moj stav zna,necu se vise ukljucivati u ovu raspravu!!!! See you!!! ![]() |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Yugoslavia Citat:
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-05-06
Poruka: 116
![]() | Re: Yugoslavia Citat:
| |