neznam zašto ljudi optužuju mrtve-jel to bio tito ili tuđman ili pavelić-pa izvolite gospodo popravite sistem-napravite pravednu i poštenu državu-živi ste a državu imatea pošto balkanski narod nikad nije znao gospodariti državom nego vlastitim narodom na način da ga izrabljuje,kamatari i ucjenjuje,onda se ti isti dušebrižnici trude pljuvati po mrtvima jer oni živi nisu sposobni da učine bilo kakav korak napretka za društvo osim za svoj žep i nepotistički su jako ažurni-tuđman mi je dao mirovinu a ovi ostali se trude da mi je otmu-zato narod ni neide na izbore-predsjednik države predstavlja 35% hrvata jer ostali nisu za njega glasovali a kako nemaju povjerenja niti u jednog kandidata,znači da buduća generacija jedva čeka da se ovaj euro sustav raspadne i da novi rat promjeni društveno uređenje-živio tuđman i tito
![]()

1Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom

a pošto balkanski narod nikad nije znao gospodariti državom nego vlastitim narodom na način da ga izrabljuje,kamatari i ucjenjuje,onda se ti isti dušebrižnici trude pljuvati po mrtvima jer oni živi nisu sposobni da učine bilo kakav korak napretka za društvo osim za svoj žep i nepotistički su jako ažurni-tuđman mi je dao mirovinu a ovi ostali se trude da mi je otmu-zato narod ni neide na izbore-predsjednik države predstavlja 35% hrvata jer ostali nisu za njega glasovali a kako nemaju povjerenja niti u jednog kandidata,znači da buduća generacija jedva čeka da se ovaj euro sustav raspadne i da novi rat promjeni društveno uređenje-živio tuđman i tito