Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Ex-Yugoslavia
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Yugoslavia u Politika forumu; Citat: Pravi autor: Phoenix Ma nabijem ja tu jugoslaviju. Moj je djed pjevao protiv tite tog idiota i završio ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-08-06, 00:31   #41 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,885
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel
Re: Yugoslavia

Citat:
Pravi autor: Phoenix
Ma nabijem ja tu jugoslaviju. Moj je djed pjevao protiv tite tog idiota i završio u buksi. To ti je jugoslvija. Ja sam Hrvat i za mene kao predsjedik postoji jedino Tuđman,a ako ikad budem negdje u blizini Mesića viknut ću mu "Mesiću cigane" kao oni u Sinju. Živjela Hrvatska!!!
Droga?
Odgovori sa citatom
Star 14-08-06, 01:45   #42 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika SuperHabarDabar

Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 366
SuperHabarDabar se izdvaja iz maseSuperHabarDabar se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Lovel
Droga?

rep+
SuperHabarDabar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-08-06, 17:45   #43 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,135
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

neko je reko da smo mi Hrvati bili najrazvijeniji narod u jugi..
mislim da su to bili janezi.
Odgovori sa citatom
Star 14-08-06, 20:20   #44 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-04-06
Poruka: 307
Phoenix se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor:Lovel
Droga?
Sve piše u poruci, a ti SuperHabarDabar prestani se ulizivati ili ćeš dobiti nogom u šupak
Phoenix je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-08-06, 20:42   #45 (permalink)
Radost Europe

Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti

Citat:
Sve piše u poruci, a ti SuperHabarDabar prestani se ulizivati ili ćeš dobiti nogom u šupak
Pa zato i pitam jer sve piše. Ma boli mene pišulinac za Yu, jednostavno previše je tu pjene i isključivosti. Blizanci su s druge strane.
I zašto bi se SHD ikome ulizivao?
Odgovori sa citatom
Star 14-08-06, 23:19   #46 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,427
Casey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

[quote=Phoenixti SuperHabarDabar prestani se ulizivati ili ćeš dobiti nogom u šupak[/QUOTE]
Volija bi on to!
Casey je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-08-06, 23:24   #47 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Citat:
Moderatorima je ovo ok?
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-08-06, 00:21   #48 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,624
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: Lovel
Droga?
Da ja ne moram komentirati, bolje da i ja dam jedan:

Rep+
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-08-06, 01:09   #49 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-08-06
Godina: 29
Poruka: 169
Serbo_Croatian se izdvaja iz mase

...ne znam sta bi bilo, ali nije trebalo ovako da se desi...raspad je bio neminovan, ali smo mogli mirno ziveti u uniji federacija...nesto nalik tome kao sto je sada Srbija i Crna Gora...svi smo puno izgubili ovim dugogodisnjim "hladnim ratom"-da ne spominjem onaj vandalski...ali ok, idemo dalje, stvari se lagano normalizuju, turizam, trgovina...ja mislim da bi kranje vreme bilo da prestanemo svi da se uvlacimo zapadu, vec bi vrhunska ideja bila da se napravi unija Balkanskih zemalja, da se oslobodi trgovina, carina, porez, i da postanemo deo Evrope mozda i jaci od ostatka "matice"...mi zivimo jedni uz druge, a oni samo gledaju korist i po potrebi gledaju koga da zavade....ali jbg, izgleda da nam ovaj Balkanski mentalitet neda da napredujemo....ne znam...
Serbo_Croatian je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-08-06, 01:15   #50 (permalink)
Radost Europe

Citat:
Pravi autor: Serbo_Croatian
...ne znam sta bi bilo, ali nije trebalo ovako da se desi...raspad je bio neminovan, ali smo mogli mirno ziveti u uniji federacija...nesto nalik tome kao sto je sada Srbija i Crna Gora...svi smo puno izgubili ovim dugogodisnjim "hladnim ratom"-da ne spominjem onaj vandalski...ali ok, idemo dalje, stvari se lagano normalizuju, turizam, trgovina...ja mislim da bi kranje vreme bilo da prestanemo svi da se uvlacimo zapadu, vec bi vrhunska ideja bila da se napravi unija Balkanskih zemalja, da se oslobodi trgovina, carina, porez, i da postanemo deo Evrope mozda i jaci od ostatka "matice"...mi zivimo jedni uz druge, a oni samo gledaju korist i po potrebi gledaju koga da zavade....ali jbg, izgleda da nam ovaj Balkanski mentalitet neda da napredujemo....ne znam...
Previše je isključivosti za tako nešto. I komunizam je na papiru dobra ideja.
btw - Srbija i Crna Gora u uniji federacija - jesam li ja nešto prespavao
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: yugoslavia

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114