| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Yugoslavia u Politika forumu; Citat: Pravi autor: Phoenix Ma nabijem ja tu jugoslaviju. Moj je djed pjevao protiv tite tog idiota i završio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Yugoslavia Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #45 (permalink) | |
I zašto bi se SHD ikome ulizivao?
| | |
| | #49 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-08-06 Godina: 29
Poruka: 169
![]() | Re: Yugoslavia ...ne znam sta bi bilo, ali nije trebalo ovako da se desi...raspad je bio neminovan, ali smo mogli mirno ziveti u uniji federacija...nesto nalik tome kao sto je sada Srbija i Crna Gora...svi smo puno izgubili ovim dugogodisnjim "hladnim ratom"-da ne spominjem onaj vandalski...ali ok, idemo dalje, stvari se lagano normalizuju, turizam, trgovina...ja mislim da bi kranje vreme bilo da prestanemo svi da se uvlacimo zapadu, vec bi vrhunska ideja bila da se napravi unija Balkanskih zemalja, da se oslobodi trgovina, carina, porez, i da postanemo deo Evrope mozda i jaci od ostatka "matice"...mi zivimo jedni uz druge, a oni samo gledaju korist i po potrebi gledaju koga da zavade....ali jbg, izgleda da nam ovaj Balkanski mentalitet neda da napredujemo....ne znam... |
| | |
| | #50 (permalink) | |
btw - Srbija i Crna Gora u uniji federacija - jesam li ja nešto prespavao ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: yugoslavia |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:12.

pametni znaju