| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Yugoslavia u Politika forumu; Citat: Pravi autor: Phoenix Sve piše u poruci, a ti SuperHabarDabar prestani se ulizivati ili ćeš dobiti nogom u š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-08-06 Godina: 29
Poruka: 169
![]() | Re: Yugoslavia ...znam samo da niko to bolje nije opisao od balasevica, tako iskreno, tako verno...prica o obicnom pojedincu koji nije obojen nacionalizmom... Kad god prodjem ulicom sa tvojim imenom pomislim na onu pesmu vec je godinama ne pevam stari refren nikom ne treba A ljudi pesme kratko pamte komandante Ostace u knjigama i prica o nama Balkan krajem jednog veka svako pleme crta granicu svi bi hteli svoju stranicu Tope se snovi kao sante ej, komandante Ref. Na barikadama su opet zastave svet ide k'o na praznike i decu izvode s' jutarnje nastave da vide gladne radnike A gde smo mi, naivni sto smo se dizali na ''Hej, Sloveni'' kao da smo uz tu pricu izmisljeni Vremena su nezgodna za momka kao ja koji gleda svoja posla nisam lutak da me naviju imam samo Jugoslaviju Sve druge baklje bez mene plamte e, komandante Ref. I svi su tu da dobiju na toj lutriji na barikadama su uvek najbrzi al' nikad i najmudriji A gde smo mi, naivni sto smo se dizali na "Hej, Sloveni" kao da smo uz tu pricu izmisljeni i prevareni I kad god prodjem ulicom sa tvojim imenom pomislim na Panta Rei bacice se tako neki lik kamenom i na tvoj spomenik Jer sve se menja i sve tece covece |
| | |
| | #55 (permalink) |
![]() | Re: Yugoslavia ....ha ha ha ha....plasis se da ne dobijes atribut"pedofil" ispred imena...ma opusti se stari, jednom se zivi.... ...nisam ja Jugonostalgicar, samo mislim da je previse nacionalizma u tako maloj zemlji...i to bespotrebnog...ali ok, kapiram to, dok su naivni Srbi ziveli za Jugoslaviju, vi ste se jos posle 2 sv. rata spremali za vasu drzavu...tako da vam je to sad ostalo u krvi...ok, imate vasu zemlju, uzivajte ![]() |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 366
![]() ![]() | Re: Yugoslavia Citat:
Bilo, pa prošlo.Nekome je bilo super, nekome koma. Ja samo ne razumijem zašto se svako malo povlači prošlost po novinama, televiziji itd. Svaka republika bivše juge je odabrala svoj put. GOTOVO JE. IDEMO DALJE. | |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 366
![]() ![]() | Re: Yugoslavia Citat:
Da ne kažem da se za vrijeme Oluje moglo BEZ IKAKVOG PROBLEMA DOĆI do granica naci NDH....pa se stalo. Dok je Jugovojska harala po HRVATSKOJ tražeći izlaz prema moru, gospić zadarsko zaledje itd.......tražeći veliku srbiju. Tako da bi se o spremanju o osnivanju velike države još moglo raspravljati. Meni je samo neobično drago što mi srbija liči na NOKIU SVAKE GODINE SVE MANJA I NOVI MODEL | |
| | |
| | #60 (permalink) |
![]() | Re: Yugoslavia ....pre mesec dana sam isao za Italiju preko Hrvatske prvi put posle Drvenika '89...ono sto sam mogao videti sa autoceste:zbilja je ljepa "ljepa vasa"...pogotovu onaj deo prekriven borovom sumom na granici sa Srbijom...pa mi neka tuga oko srca, sto vam ne otkinusmo to parcence 95te rado bih tu kampovao ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: yugoslavia |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:08.

(da se opet ne zaspamamo)