| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Nova Lova u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Jel gledaš Red Carpet? Ako da, znat ćeš... sad si me izgubila ... kakve to veze ima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #84 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nova Lova "navodno" prilog u Red Carpetu o "navodnim" tracevima medju vise i manje znanim zvjezdama i zvjezdicama i onim koji to zele biti u nasoj lijepoj hrvatskoj...vodi je zenska kojoj ime neznam... a moje misljenje o tom prilogu "navodno" mozda je bolje ne iznositi jer ne bih zelio nikog uvrijediti...najblaze receno DNO DNA HRVATSKOG MEDIJSKOG PROSTORA
__________________ petak |
| | |
| | #86 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,465
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nova Lova ja se samo nadam da se ove šta vode to nova lova ne ponašaju onako van etera, jednom sam gledao za vrijeme doručka i došlo mi je da je gađam sendvičem, a bilo mi žao sendviča... about "navodno", slažem se s fatboyem ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 46
![]() | Re: Nova Lova Pazi izjavu:"Ti i tvoji komentari". Pa nisam ni mislio da je u pitanju lanjski snjeg, da ne kažem p... susjede Dore. Koji dio i zašto. Ako ti to nije problem. Jer kad već imaš primjedbe, onda vjerojatno imaš i argumente. Mene ne veseli to što moram praznoglavcima objašnjavati ono što se iz aviona vidi. Ne svrstavam tebe tu, nego one koji ne shvaćaju o čemu se radi, a piskaraju ovdje nebuloze i brkaju šljive i gljive. Ako znaš o čemu je riječ, ne kužim zakaj se uopće osjećaš pozvana komentirati kad ti je sve jasno. Uostalom, nije li ovo mjesto gdje svatko izražava svoje mišljenje. I jesam li ja možda rekao nešto pogrešno? |
| | |
| | #90 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-10-06 Godina: 20
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nova Lova Citat:
nisi rekao ništa pogrešno al ponašaš se ko da smo debili i ko da svi mi ovdje ne znamo zaključiti 3 suvisle....
__________________ I`M SOOO GOOD I SCREAM MY OWN NAME DURING THE SEX | |
| | |
![]() |
| Tagovi: lova, nova, nova lova, novatv |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:05.