Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Televizija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Televizija Raspravljate o temi Nova Lova u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Jel gledaš Red Carpet? Ako da, znat ćeš... sad si me izgubila ... kakve to veze ima ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-02-07, 15:19   #81 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Nova Lova

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Jel gledaš Red Carpet? Ako da, znat ćeš...
sad si me izgubila ... kakve to veze ima s onim "navodno" ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 15:21   #82 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,494
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Joj Silence..........
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 15:28   #83 (permalink)
Banned

silence

a kaj, ne gledam TV uopće ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 15:44   #84 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,311
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

"navodno" prilog u Red Carpetu o "navodnim" tracevima medju vise i manje znanim zvjezdama i zvjezdicama i onim koji to zele biti u nasoj lijepoj hrvatskoj...vodi je zenska kojoj ime neznam...
a moje misljenje o tom prilogu "navodno" mozda je bolje ne iznositi jer ne bih zelio nikog uvrijediti...najblaze receno DNO DNA HRVATSKOG MEDIJSKOG PROSTORA
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 15:49   #85 (permalink)
Banned

silence

hahahahaah .... joj .... nisam se najgore zaletio
ma bravo fat_boy_slim, evo ti 5 iz vladanja, još dobiješ i rep+

silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 15:55   #86 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,465
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

ja se samo nadam da se ove šta vode to nova lova ne ponašaju onako van etera, jednom sam gledao za vrijeme doručka i došlo mi je da je gađam sendvičem, a bilo mi žao sendviča...

about "navodno", slažem se s fatboyem
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 16:05   #87 (permalink)
Banned

silence

hahahaha ... joj, jeste vas dvojica pročitali zadnjih par stranica?

silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-02-07, 23:49   #88 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Letipasjegulja

Datum registracije: 02-02-07
Godina: 19
Poruka: 361
Letipasjegulja se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Letipasjegulja Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Letipasjegulja

tako iritantno,glupo i nepotrebno
Odgovori sa citatom
Star 26-02-07, 10:16   #89 (permalink)
Banned

Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 46
JuricaBrzanjac se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Lucia Pogledaj Poruke
ti i tvoji komentari... al ako oni tebe vesele onda super
Pazi izjavu:"Ti i tvoji komentari". Pa nisam ni mislio da je u pitanju lanjski snjeg, da ne kažem p... susjede Dore. Koji dio i zašto. Ako ti to nije problem. Jer kad već imaš primjedbe, onda vjerojatno imaš i argumente.
Mene ne veseli to što moram praznoglavcima objašnjavati ono što se iz aviona vidi. Ne svrstavam tebe tu, nego one koji ne shvaćaju o čemu se radi, a piskaraju ovdje nebuloze i brkaju šljive i gljive. Ako znaš o čemu je riječ, ne kužim zakaj se uopće osjećaš pozvana komentirati kad ti je sve jasno. Uostalom, nije li ovo mjesto gdje svatko izražava svoje mišljenje. I jesam li ja možda rekao nešto pogrešno?
JuricaBrzanjac je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-07, 17:37   #90 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-10-06
Godina: 20
Poruka: 619
Lucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: JuricaBrzanjac Pogledaj Poruke
Pazi izjavu:"Ti i tvoji komentari". Pa nisam ni mislio da je u pitanju lanjski snjeg, da ne kažem p... susjede Dore. Koji dio i zašto. Ako ti to nije problem. Jer kad već imaš primjedbe, onda vjerojatno imaš i argumente.
Mene ne veseli to što moram praznoglavcima objašnjavati ono što se iz aviona vidi. Ne svrstavam tebe tu, nego one koji ne shvaćaju o čemu se radi, a piskaraju ovdje nebuloze i brkaju šljive i gljive. Ako znaš o čemu je riječ, ne kužim zakaj se uopće osjećaš pozvana komentirati kad ti je sve jasno. Uostalom, nije li ovo mjesto gdje svatko izražava svoje mišljenje. I jesam li ja možda rekao nešto pogrešno?

nisi rekao ništa pogrešno al ponašaš se ko da smo debili i ko da svi mi ovdje ne znamo zaključiti 3 suvisle....
THE SEX
Lucia je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: lova, nova, nova lova, novatv

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113