| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi 10000 B.C. u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Oggy Ima sta seksa sa neandertalcima? znas ono, ko u knjizi Dolina konja? ono malo zesce, tvrdje? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 10000 B.C. 2 nef: ima očito izmedju mamuta pa cist da vidim ![]() Ma ne, šala mala. Ne znam jel se tko sjeca te trilogije Dolina konja. Svojedbno je snimljen i film sa Patricia-om Arquette (mislim da sam dobro napisao ime i prezime). Nazalost, film je bio dosta uskracen za scene seksualnih odnosa koji su bili sasvim lijepo opisani u knjizi. Šteta, to su bili najbolji djelovi knjiga ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #37 (permalink) |
| next best thing | Re: 10000 B.C. hhaahhahahaahhahaahah, nemogu ti dat rep+, ali ovo kao da je komentar moje cure, ah kad treba nešto trpat u vas, uvijek ste sretne.
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: 10000 B.C. Gledao sam ga jucer i nije bas neki. OK je ona bitka na kraju ali ostali dio filma je... ![]()
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
![]() |
| Tagovi: 10000 |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:28.