| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Bud Spencer i Terence Hill u Kultura i Zabava forumu; Sjeća li tko njihovih filmova? Ja sam ih gledao kao klinac i bili su mi zakon. Volio bi se sad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Bud Spencer i Terence Hill Ajoj, kad se sjetim onih šamara ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-01-07 Godina: 31
Poruka: 5
![]() | Re: Bud Spencer i Terence Hill Nemaju ih u videotekama. Negdje sam na netu vidio da ponovo izdaju njihove filmove na DVD-u. A valjda će se netko od naših distributera sjetiti i nas pa probati ih plasirati i kod nas. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bud Spencer i Terence Hill Kakav je to kralj , nema kod njega cile-mile, oma šamarčina padne ![]() legendarno ![]() ![]() Evo da se sjetite kako je to izgledalo :šamar ![]() Baš bi mogo potražit te filmove malo za opuštanje, zabavu i smijeh ![]() I evo malo onih legendarnih šamara ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: bud, hill, spencer, terence |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:54.

, nema kod njega cile-mile, oma šamarčina padne

:šamar