| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Cloverfield 1/18/08 u Kultura i Zabava forumu; jel ko kuži o čem se radi ???... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-07
Poruka: 447
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CLOVERFIELD 1/18/08 Evo link na review filma sa prescreeninga : Harry knows what CLOVERFIELD is!!! -- Ain't It Cool News: The best in movie, TV, DVD, and comic book news. Moglo bi bit nešto od toga, sumnjao sam zbog redatelja, koji nije ništa osim par epizoda Felicity režirao i samo 1 film prije ovoga (i to čini se loš) sad jedva čekam da ga vidim ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 399
![]() ![]() | Re: CLOVERFIELD 1/18/08 Gledao ga na preptemijeri u nedjelju. Odličan film. toliko je napeto da ja i kompić nismo imali prilike ni pivu otvorit za vrijeme filma. Netko ga je opisao kao kombinaciju Vještice iz Blaira i Godzille. Slažem se. Radi se o filmu katastrofe gledanom iz 1.lica, snimljeno amterskom kamerom. Totalno kataklizmička survival atmosfera bez herojsko/kaubojskih bullshit američkih fora. Dobri specijalni efekti. Svakako pogledati u kinu jer vjerujem da doživljaj kod kuće na DVD-u nije ni približno isti.
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: CLOVERFIELD 1/18/08 Misterij je namjerno stavljen u film tako da gledatelj sam putem maste odluci tko, sta, gdje, kad, kako i ostalo... To filmu daje kvalitetu.
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,622
![]() | Re: CLOVERFIELD 1/18/08 Citat:
![]()
__________________ Music is my first, and will be my last love | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,452
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cloverfield 1/18/08 Ja sam ga doma počeo gledati i dopizdilo mi nakon pol sata. Svi nekamo trčkaraju i to je to
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: cloverfield |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:49.