| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi The Condemned (2007) u Kultura i Zabava forumu; Evo baš pogledao ovaj film... 10 najvećih kriminalaca na svijetu, tj. ubojica koji su osuđeni na smrt. dovedeni na otok ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | The Condemned (2007) Evo baš pogledao ovaj film... 10 najvećih kriminalaca na svijetu, tj. ubojica koji su osuđeni na smrt. dovedeni na otok kako bi sudjelovali u reality showu 10 njih i samo jedan smije ostati živ, svi se bore do smrti za opstanak The Condemned (2007) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: The Condemned (2007) to je onaj film s onim americkim kecerom Stone Cold Steve Austinom....zvuci jebeno samo kaj je film kopija Japanskog klasika Battle Royal....
__________________ Jesus walks into a motel holding 3 nails in his hand and says "can you hook me up for tonight"? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,452
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: The Condemned (2007) Film ima jebenog potencijala samo sto je redatelj sjebo stvar totalno. Nist se ne vidi kak treba, glum aje zali bože. Da je netko malo jači, zešći glumci i bio bi to jebeni blockbuster. Napokon jedan kacioni koji bi rusio gledanost
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: The Condemned (2007) Ahh, prešao sam istoimenu igru. Ako je film bolestan kao i igra onda će meni valjat. Nadam se da ima dosta bolesti, ubijanja sa raznoraznim predmetima (lopate i to). Ne znam zašto se ne vidi ali jedan od glavnih faktora igre radi same atmosfere je upravio bio mrak iz kojeg su neprijatelji dolazili.
__________________ Nema smisla. |
| | |
![]() |
| Tagovi: condemned, the condemned 2007 |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:00.