Fire & Ice (2008)
jooj...koji sam vrag iso gledat ovak navecer ovakvu glupost...iso ovak iz znatiželje pogledat i jedva sam ceko da zavrsi..uzas :S.Idaja jos nekak stoji vatreni zmaj protiv ledenog ali film je katasrtofalan.Ne gledajte!
![]()
Raspravljate o temi ~daja's Movies Thread~ u Filmovi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; pa krenimo redom Body of Lies (2008) Filmic je cist ok...radnja je zanimljiva glumci su odlicn:Film treba bas pogledat od ...
Fire & Ice (2008)
jooj...koji sam vrag iso gledat ovak navecer ovakvu glupost...iso ovak iz znatiželje pogledat i jedva sam ceko da zavrsi..uzas :S.Idaja jos nekak stoji vatreni zmaj protiv ledenog ali film je katasrtofalan.Ne gledajte!
![]()
Rambo (2008)
Film je solidan.Nije ništa specijalno, al je film krvav do bola.Nemogu rec da sam puno ocekivao pa me nije ni razocarao.Ima puno krva i brutalnih scena kad ih "kosi" sa kombija.Sylvester Stallone lik je stari kralj.Volite krv i Ramba?
Jackass 2.5 (2007)
Moram priznati da me film malo razocaro.Nije kao jackass 2.Nema uopce nekih smjesnih scena nisam se posteno ni nasmijo.Nadam se da ce trojka biti bolja
Young Frankenstein (1974)
Koja gubica od filma.Film je preepreedobar.Kolko mutavo smijesnih fora
. Al onaj Igor ili ti Marty Feldman on mi je najveci car u filmu sa onim ocima i grbom.Al onu njegovu facu kad su svi otisli u dvorac i kad je on ostao s konjima i rekao Blücher necu zaboravit
.Svakako pogledajte
Tko je daja?
Ja od ovog navedenog samo Ramba priznajem. Rambo, ogromna tandžara i puuuuuuuuno krvi, mesa...jedino fali dobre kvalitetne golotinje. One male kosooke su bile u lošem kontekstu gole pa nije to to. Trebala je Julija Benz malo više "prozirnija" biti![]()
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
Balrog! ili ti Daja
sry kaj te kopiram![]()
Ma joj daj kaj brijes?
Samo rokaj. Bolje da ih ima više nego da ne znas koji film se isplati pogledati pa se zajebes necime tipa Madagascar 2
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
Gran Torino (2008)
Film me razocaro.Dosadno bez ikakvih velikih zapleta.Nadrkani starac koji mrzi sve odjednom se sprijatelji sa Kinezima i klica uci kako bit muskarac.Od Clint Eastwood sam ocekivao vise.Najbolje u fillmu je njegov auto po kome je i fil dobio ime
.
Righteous Kill (2008)
Odlican.Film je fkt super.Odlicna radnja i kraj kojemu se niasm nadao.Dva fenomenalna glumca koja upotpunjiju doživlja.Svaki cas se nes dogodi to je film
.50 Cent hh najveci smjeh u filmu
.Preporuka svima!!