Pokazujem rezultate 1 do 8 od 8

~daja's Movies Thread~

Raspravljate o temi ~daja's Movies Thread~ u Filmovi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; pa krenimo redom Body of Lies (2008) Filmic je cist ok...radnja je zanimljiva glumci su odlicn:Film treba bas pogledat od ...

Regularni forumas Avatar od korisnika Balrog!
    Datum registracije
    20-10-08
    Poruka
    251
    Liked
    0 times

~daja's Movies Thread~

pa krenimo redom

Body of Lies (2008)

Filmic je cist ok...radnja je zanimljiva glumci su odlicn:Film treba bas pogledat od pocetka do kraja da bi se skuzio jer ima puno zapleta,Svako vara svakog i tak.A najjaca fora u filmu mi je kad DiCapria odvedu...dolete 5-6 crnih jeepa i vrte se u krug kak ovi sateliti nebi videli ko ce pokupiti DiCapria...i kad ga napokon neko pokupi svaki jeep ode na svoju stranu
    Film za one koje vole trilere.

Taken (2008)

Film je prva liga.Iako je prica standardna sa otmicom film me se bas dojmijo .Odlican odabir glumaca.Film ima dobrih fora kad ovaj skace i kad ih sve lovi.I napokon!Napokon sam vidio da kad negativac bjezi a ovaj koji ga lovi kasni za njim ne trci za njim nego ko gospodin ujde u auto , i onda ga na kraju pokupi kamojon .
    Pogledajte!

Transporter 3 (2008)

A i nije bas nesto...ocekivao sam vise...nekako fali mi nesto u filmu.Film ima 2 dobre fore a ostalo je onak za ubit vrijeme.Al ono kad se lik u auto polozi na dvabočna kotača i projde izemđu kamijina...lool.Ako ste bas fan transportera pogledajte ali ak niste preskocite .

Datum registracije
    20-10-08
    Poruka
    251
    Liked
    0 times

Re: ~daja's Movies Thread~

Fire & Ice (2008)

jooj...koji sam vrag iso gledat ovak navecer ovakvu glupost ...iso ovak iz znatiželje pogledat i jedva sam ceko da zavrsi..uzas :S.Idaja jos nekak stoji vatreni zmaj protiv ledenog ali film je katasrtofalan.Ne gledajte!

Datum registracije
    20-10-08
    Poruka
    251
    Liked
    0 times

Rambo (2008)

Film je solidan.Nije ništa specijalno, al je film krvav do bola .Nemogu rec da sam puno ocekivao pa me nije ni razocarao.Ima puno krva i brutalnih scena kad ih "kosi" sa kombija.Sylvester Stallone lik je stari kralj.Volite krv i Ramba?

Jackass 2.5 (2007)

Moram priznati da me film malo razocaro.Nije kao jackass 2.Nema uopce nekih smjesnih scena nisam se posteno ni nasmijo.Nadam se da ce trojka biti bolja

Young Frankenstein (1974)

Koja gubica od filma .Film je preepreedobar.Kolko mutavo smijesnih fora . Al onaj Igor ili ti Marty Feldman on mi je najveci car u filmu sa onim ocima i grbom.Al onu njegovu facu kad su svi otisli u dvorac i kad je on ostao s konjima i rekao Blücher necu zaboravit .Svakako pogledajte

Dr. Love Avatar od korisnika Oggy
    Datum registracije
    21-12-06
    Starost
    31
    Poruka
    5,170
    Liked
    5 times

Tko je daja?
    Ja od ovog navedenog samo Ramba priznajem. Rambo, ogromna tandžara i puuuuuuuuno krvi, mesa...jedino fali dobre kvalitetne golotinje. One male kosooke su bile u lošem kontekstu gole pa nije to to. Trebala je Julija Benz malo više "prozirnija" biti
    Ja sam najsretniji čovjek na svijetu

Datum registracije
    20-10-08
    Poruka
    251
    Liked
    0 times

Balrog! ili ti Daja

sry kaj te kopiram

Datum registracije
    21-12-06
    Starost
    31
    Poruka
    5,170
    Liked
    5 times

Ma joj daj kaj brijes?
    Samo rokaj. Bolje da ih ima više nego da ne znas koji film se isplati pogledati pa se zajebes necime tipa Madagascar 2

Datum registracije
    20-10-08
    Poruka
    251
    Liked
    0 times

Gran Torino (2008)

Film me razocaro.Dosadno bez ikakvih velikih zapleta.Nadrkani starac koji mrzi sve odjednom se sprijatelji sa Kinezima i klica uci kako bit muskarac.Od Clint Eastwood sam ocekivao vise.Najbolje u fillmu je njegov auto po kome je i fil dobio ime .

Righteous Kill (2008)
    Odlican .Film je fkt super.Odlicna radnja i kraj kojemu se niasm nadao.Dva fenomenalna glumca koja upotpunjiju doživlja.Svaki cas se nes dogodi to je film .50 Cent hh najveci smjeh u filmu .Preporuka svima!!

Datum registracije
    21-12-06
    Starost
    31
    Poruka
    5,170
    Liked
    5 times

Citat Pravi autor: Balrog! Pogledaj Poruke
    Righteous Kill (2008)
    Odlican .Film je fkt super.Odlicna radnja i kraj kojemu se niasm nadao.Dva fenomenalna glumca koja upotpunjiju doživlja.Svaki cas se nes dogodi to je film .50 Cent hh najveci smjeh u filmu .Preporuka svima!!
    Ti si mene navukao da ovo skinem i pogledam i stvarno predobar film.

Lajkaj nas na Facebooku