| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi The Dark Knight (2008) u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 ja sam jučer prije kina gledala ghost ridera i film mi je nenadjebivo dobar-savršen,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,275
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dark knight 2008 Citat:
Pogledao sam sad maloprije Ghostridera. I subjektivno gledajuci. Ghost rider nasprem ovom Batmanu je ćesme samo takvo... Ma kakva priča? Ono, piknuo sam se i vrag me sjebo jer sam se piknuo. Dosla malička, zamahala sisama ispred mene i sad ja nju moram vratiti. I još dođe dedek koji ga sjebe na kraju jer se vratio nazad kao Ghost rider zbog efektne scene kako vatreni cujzlek i plameni bike. Jer to, naime je tako američanski kuuul. Film je u rangu Batmana sa Švarcenegerom ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,106
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: The Dark Knight (2008) Dobar film za one koji vole ovakve filmove... Ja sam zadovoljan..., bilo mi ga je zanimljivo pogledati...
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| | |
| | #84 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 17-06-07 Lokacija: samobor Godina: 28
Poruka: 28
![]() | Citat:
hej ljudi pa fil je izvrstan. dobar je gost al prema ovom nije baš nešto. e da da nadovežem jel netko zna gdje ga skinuti ?? skinuo sam dva i još nije cjeli nema đokera kako sam vidio u kinu a svi koje sam skinuo su do toga đokera može pomoč ?? | |
| | |
| | #85 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,531
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: The Dark Knight (2008) Zabranjeno je javno traženje ilegalnih sadržaja, pročitaj pravila foruma!!!
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-08-08
Poruka: 15
![]() | Re: The Dark Knight (2008) Meni film nije nesto, malo mi je dosadan. Jedina svijetla tocka je joker, Ledger ga je stvarno predobro odglumio. Nije mi jasno zast film nema nikakve veze sa onim starim nastavcima nego svaki put kada dode novi redatelj mijenja se cijela prica. Pa kaj tip ne stigne pogledati stare nastavke pa pricu isprica onako kako se njemu svida |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Starter | Re: The Dark Knight (2008) film je jako dobar,definitivno najbolji batman dosad.super glumci,osobito heath ledger,kojem je ovo definitivno uloga života,kvalitetne akcijske scene i zvuk,zanimljiva preobrazba eckhartovog lika... sve u svemu odličan film ![]()
__________________ Mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get. |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 15-03-08 Lokacija: Negdje na Balkanu ...
Poruka: 408
![]() | Glupost, onaj Joker divlja po gradu, par puta ga uhvate i on pobjegne! Čovječe, čim ga uhvate odma metak u čelo! Sve se svede na to kako je on jedan genijalac koji ima C4 i moze unistit svaku drugu ulicu u gradu, koji je usput vrlo velik! I nitko ga ne može uhvatit, čak ni šišmiš bata!! Glupost, da nema veće!!!! |
| | |
| | #90 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: The Dark Knight (2008) Citat:
![]() ![]()
__________________ Tko te ljuti, uvali mu kruti! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2008, batman, dark, knight, totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:00.

ja sam jučer prije kina gledala ghost ridera i film mi je nenadjebivo dobar-savršen,baš sam se 100 % uživila u njega kad sam ga gledaLA... očekivala sam da će dark knight bit još bolji ali sam se prevarila...nisam se uopće udubila u film...