| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Dodjela Oscara 2008 u Kultura i Zabava forumu; Dodijeljene su ovogodišnje nagrade Oscar. Daniel Day-Lewis i Marion Cotillard pokupili glumačke Oscare Više o tome mož... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dodjela Oscara 2008 Dodijeljene su ovogodišnje nagrade Oscar. Daniel Day-Lewis i Marion Cotillard pokupili glumačke Oscare Više o tome možete pogledati na ovom linku Nema zemlje za starce je pokupio Oscar - ostatak ovdje Evo da sad ne dužim, sve pobjednike možete pogledati ovdje. Čestitke svim pobjednicima i nominiranima!
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. Zadnji Uredio daka : 25-02-08 u 05:12. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Semi Profesional Go-Kart Racer | Re: Dodjela Oscara 2008 Gledao sam... Jedino mi je žao što je ono smeće There Will Be Blood pokupilo par Oscara... ![]() I što nisu malo veću reportažu napravili o Heath Ledgeru... ![]() I jeste vidili kako se Catherine Heigl prepala ![]()
__________________ Zadnji Uredio Servant : Jučer popodne. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dodjela Oscara 2008 Ma ja sam onako popreko gledo pa nisam skužio
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Dodjela Oscara 2008 a ko bi to vise mogel gledati....nije mi vise zanimljivo...posebice uz one izrezirane doskocice voditelja (di je nestala spontanost i ono kaj bu bu)....drago mi je jedino da su konacno europski glumci pobrali oscare....bracu coen da ne spominjem....opet su pokazali kakvi su genijalci...
__________________ u klet idu pametni i bedaki a van idu svi jednaki.... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Semi Profesional Go-Kart Racer | Re: Dodjela Oscara 2008 Ona je predstavljala nominacije za neku kategoriju, i pocela govorit a glas joj totalno drhtao i zacrvenila se cila... ![]() Al je odlično izgledala... ![]() A onaj Nenad Korkut... ajme ![]()
__________________ Zadnji Uredio Servant : Jučer popodne. |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2008, dodjela, oscara |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:03.