Raspravljate o temi Dodjela Oscara 2010 u Filmovi forumu, dio Kultura i Zabava foruma; pogledao sam blind side - meni vrlo vrlo dobar!...
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
To je već milijun puta viđena priča, barem u SF-u: tehnološki napredan neprijatelj dolazi pokoriti slabijeg, onda se jedan njihov zaljubi u domaćina i uz pomoć ne znam čega uspiju pobijediti okupatora. Priča nije apsolutno ništa novo, jedino je tehnologija kojom su to izveli potpuno nova.
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
To ne znam, jer ne gledam SF-ove, ovo mi je prvi koji sam gledala i mogu ti reći da mi je super![]()
Od glumaca, tehnologije do priče.
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Dobro, nije ta priča ograničena samo na SF-ove ima toga i šire.
A znači sviđaju ti se pustolovni filmovi s dodakom romantike? Ima takvih puno...savjetujem ti recimo Red cliff - to je kineski povijesno-ratni film (po istinitom događaju) i to obadva dijela! Mislim da nećeš bit razočarana!
Sinoc sam poceo gledat narednika Jamesa i zaspao sam nakon nekih 1h i 20min filma i uopce ne znam sta sam gledao i to sto sam odgledao da li je uopce imalo neku radnjuStrašno da takav film pokupi 6 oskara...
Drago mi je da Avatar nije dobio ništa u praviim kategorijama zbog priglupe radnje, ova 3 su stvarno zaslužili...
Waltz je stvarno zaslužio oskara za sporednu ulogu, premda je i lik iz ljupkih kostiju bio odličan u tom filmu
I jako mi je zao sto gadovi nisu vise nagrada pokupili...
Moram jos district 9 pogledat, bas me zanima kakav je...
Samo kratak svajet: district 9 je film koji je prvih 30 - 40 min čak i malo dosadan, ali nakon toga se isplati čekanje!
Samo treba izdržati prvi dio filma!![]()
Meni je District9 totalno bezveze![]()
stupid is as stupid does
To je čisti SF: ili ga voliš ili ne. Tako da smo oboje u pravu.