| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filmovi Raspravljate o temi Downloadanje filmova u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: martin999 ima jedna dobra strana sa koje ja vecinu stvari skidam... RAPIDSHARE!!!! Prvi put čujem za nju...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,334
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Downloadanje filmova Citat:
Prvi put čujem za nju...
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-06-07 Godina: 29
Poruka: 24
![]() | Re: Downloadanje filmova HE HE HE Čuj jel ima tu torrenata?! Pa to je web server... Izvinite ali morao sam se nasmijati. Znam da ne možemo svi sve znati normalno... Morate kupiti premium memebership na rapidshare i imati jaku konekciju na net da možete u potpunosti iskoristiti njegov potencijal a onda opet GOOGLE pa .... poslušaj vlastiti savjet .... itd. itd. Zadnji Uredio silence : 12-07-07 u 16:47. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-06-07 Godina: 29
Poruka: 24
![]() | He he he Vidim da neko tamo od "pametnih" uređuje kvalitetno moje postove...Ja ne mogu da napišem onako kako bi to zaista trebalo pa da ljudi znaju o čemu zapravo govorim nego moram u nekim šiframa isl. da bih zadovoljio onoga čije je ovaj forum vlasništvo. Forum kao forum bi trebao da ima POTPUNU slobodu govora za sve učesnike, i dokle god se unutar njega ne vrši neka prodaja ilegalnog materijala, pa se takav post izbriše itd. No ipak forum treba da bude otvorena diskusija "SAMO U EDUKATIVNE SVRHE" da se ljudima pokaže šta se sve zaista može sa softom u full verziji itd. No dobro, šta je tu je. Kome ne valja neka mijenja forum jeli... HE HE HE ne pametuj, pročitaj pravila i kraj rasprave ....
__________________ YOU ARE TOO LATE! We are allready here!!! Zabranjeno, čitaj pravila! Zadnji Uredio silence : 27-07-07 u 10:00. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Downloadanje filmova Slusaj mene... vidin da ti ovdje daju razne nevjerovatne solucije sa limewireovima i emuleovima...to ti je kao da su ti dali savjet da odeš upoznat japance u kinu jer su svejedno svi kosooki ![]() ovako... objasnit cu ti od A DO Ž :odi na google i upiši BITLORD download... to ti je jako jednostavan program koji sluzi za downloadanje filmova u torrent formatu (to ti je najbolje i najednostavnije)... kad skines BITLORD, instaliraj ga uđi u njega i malo ga prostudiraj, a neces trebati puno jer je prejednostavan... nakon toga odi opet na google i napisi koji film zelis skinuti tipa: "LORD OF THE RINGS torrent download"... uvijek moras napisat torrent POKRAJ NAZIVA FILMA... skines taj torrent od npr lord of the ringsa na desktop... zatim otvoris onaj program BITLORD i samo preneseš ovaj torrent sa desktopa u BITLORD sa mišem... skuzit ces... i film ce ti se pocet skidat na C:/program files/bitlord/download ![]() naravno torrente filmova mozes traziti i na samom BITLORDU na opciji SEARCH ![]() no ovako ti je bolje za pocetak preko google... da trazis torrente... da se malo ispraksiras.... ako ti bude sto nejasno obrati se ovdje pozdrav
__________________ Come to me dont be a fool, come to me, God is cool Zadnji Uredio DANIELcroatia : 15-08-07 u 09:43. |
| | |
| | #39 (permalink) | ||
| Banned | Re: Downloadanje filmova BitLord je zadnje smeće kaj se tiče torrenta ... a koristit njegocv search umjesto provjerenih i kvalitetnih trackera je zločin .... katastrofa .... Citat:
šteta kaj smo maknuli cjeli topic o torrentima .... ne da mi se pisat u detalje ... µTorrent - The Lightweight and Efficient BitTorrent Client i skini verziju 1.7.2 (od najnovijih) .... bolji je, brži, manje opterećuje računalo, dopušten na svim trackerima ... ja imam stariju 1.6.1 verziju, jer neki private trackeri koje koristim još nisu rekli da je ok koristit 1.7.2, 1.7.0 i 1.7.1 su leakli private fajlove preko DHT-a ili nekaj takvo ... evo recimo kaj kažu na mom TV trackeru .... Citat:
| ||
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-07-07 Lokacija: Tresnjevka City
Poruka: 471
![]() | Re: Downloadanje filmova Ma 1.6.1 je dovoljno dobar, ma jednako dobar kao i nove verzije. Nis se ne gubi ak se koristi ta verzija. Sto se tice skidanja, koristenje ovih searcha na bitlordu, cometu, u torrentu itd. je stvarno glupost. |
| | |
![]() |
| Tagovi: downloadanje, filmova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:05.

Prvi put čujem za nju...

"pametnih" uređuje kvalitetno moje postove...

: